امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هوای آفتابی
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 184

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

فروش البرز اضافه کردن به کشرق

گر مرد رهي ميان خون بايد رفت
    از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
    تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
    خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
    [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

امروز تمام خريدهاي پله اي از گروه هاي مختلف انجام دادم خصوصا خودرو و گروهش
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

الان اومدم خونه و میزان افت ارزش سهامم را بر آورد کردم!
        امروز ضررم به بیش از 60 میلیون رسید!! خودم هم موندم چجوری سالم موندم تا الان و عوارض قلبی و مغزی نگرفتم !!!!
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مسعود اب
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1502

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          امروز ضررم به بیش از 60 میلیون رسید!! خودم هم موندم چجوری سالم موندم تا الان و عوارض قلبی و مغزی نگرفتم !!!!
          بازار از این بالا و پائین ها زیاد داره انشاءا... خودتان همیشه سلامت باشید.
          بمنظور موفقیت
          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

60 میلیون ریال دیگه؟

خیلی خیلی ببخشید اینو میگم اگر 60 میلیون تومنه بهتر یک بار دیگر آموخته های خودتونو مرور کنید

با احترامات فراوان

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

فدای سرت داداش... قطعا هنوز تو سود هستی. با توانایی که داری قطعا به راحتی جبران خواهد شد.
              من خودم هم اوضاعم زیاد جالب نیست اما فدای سرم! اصلا فدای سر همه دوستان عزیز بورسی!

ما نون خورده چند ساله بازاریم؛ همیشه هم از بازار نون گرفتیم شکر خدا :)
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• علی نظامی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 1033

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                60 میلیون ریال دیگه؟

خیلی خیلی ببخشید اینو میگم اگر 60 میلیون تومنه بهتر یک بار دیگر آموخته های خودتونو مرور کنید

با احترامات فراوان
                نه عزیز من یکی از رفقا که 7 ساله تو بازاره و تازه میگفت شانس آورده واسه دادن پول رهن دو تا از مستاجراش و چندتا نیاز دیگه نصف پولو تقریبا کشیده بیرون 25 میل ضرر داده یه ماهه. /.:blinksmiley.:/

نظر

• nazaninchamani
                  عضو جدید
                  • Jul 2025
                  • 10

خوبه من یک 2 ساله دارم نظاره میکنم و با یه میلیون وارد شدم

تازه اونم الان شده 850

وگرنه بدبخت بودم!!!
                  [SIZE=2][COLOR=#006400]
                  [/COLOR][/SIZE]

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

60 میلیون ریال دیگه؟

با احترامات فراوان
                    شما ابتدا میزان سرمایه را ببینید وسپس قضاوت کنید
                    بله کسی که سرمایه اش 100-200میل است
                    60 میل زیاده ولی حالا 500 میل سرمایه 60 میل میشود 12درصد که عدد بالایی نیست

نظر

• adibshv
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 21

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                      نه عزیز من یکی از رفقا که 7 ساله تو بازاره و تازه میگفت شانس آورده واسه دادن پول رهن دو تا از مستاجراش و چندتا نیاز دیگه نصف پولو تقریبا کشیده بیرون 25 میل ضرر داده یه ماهه. /.:blinksmiley.:/
                      سبد بنده هم تا کنون نسبت به پیک قیمت سبد حدود 40 تومان کاهش داشته است، ولی متاسفانه با وجود کاهش روزانه و بر خلاف قوانین رایج می دانم که سهامم را نخواهم فروخت.

نظر

• ابشار
                        عضو فعال
                        • Apr 2013
                        • 1426

خرید شبریز فعلا4000تا در منفی کامل واضافه کردن شنبه ویکشنبه بتعداد 6000دیگه وخریدتعدادکم نمرینو

نظر

• behrouz6262
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 147

به نظر من عزاداری بس است

1- سهامدار مخابرات چرا می فروشی نکنه امواج مخابرات را با گاز می فرستند

2- سهامدار ساختمانی چرا می فروشید مگر سیمان مصرفی در ساخت و ساز به گاز ربطی دارد

3- سهامدار دارویی چرا می فروشید نکنه مواد اولیه دارو را از نفت و گاز می گیرند

4- سهامدار بانکی تو چرا می فروشی نکنه سود وامها را با نرخ گاز و نفت می خواهی حساب کنی

5- سهامدار معدنی فولادی کانی و...... شما چرا می فروشید گاز 15 سنتی به شما چه ربطی دارد

توجه کنید بازی در حال انجام است که هر چه یارگیری را بشود از سهامدار جز بگیرند به نفع اشان خواهد بود سعی کنید با زیان خود و دیگرا ن هیزوم آتشکده اینها نشوید آ یا در زمانی که گفتند سرمایه به سمت شرکتهای کوچک رفته و بدر اینها را در آوردند آیا شرکتهایی مثل غدیر و تامین و ساتا آمدند واز این شرکتها حمایت کردند

یه خورده سعی کنید از خواب بیدار شوید با دید باز به قضایا نگاه کنید

بازی به شرح زیر آغاز شد

1-با رشد شاخص وافزایش قیمتهای شرکتهای بزرگ بورسی رسیدیم به مشخص شدن قیمت دو کالای اساسی (نرخ گاز =بهره مالکانه )

2-اجازه دادند روی یک سری شرکتهای کوچک سفته بازی شود تا در کل میانگین p/e بازار رشد داشته و به 8 تا 8.5 برسد (دقت شود در محاسبه
                          p/e میانگین نقش هلذینگ خلیج فارس با
                          كشت‌وصنعت‌پياذر یکی است )

3-با دستوری که از بالا رسید جهت حال گیری از گروه بترول و انتقال به بازار توافقی ریزش بازار شروع شد

4- در زمان ریزش بهانه اینکه سرمایه به سمت شرکتهای کوچک رفته سهامدارن این شرکتها را به زانو در آوردند در حالی که این سهام بیش از 50% افت کرداند شاخص همش 8.5% ریخت و سهام آقایان تقریبا ثابت ماند (چرا )برای اینکه بگویند
                          (نرخ گاز =بهره مالکانه )را باید منصفانه باید اعلام شود و بازار از اینکه نرخ اینها بالاتر اعلام شود دارد عکس العمل نشان می دهد (در صورتی که نه قیمت هلدینگ ریخت نه تابیکو و نه بارسان تازه رشد هم کرداند و فقط گروه معدنی اندکی ریخت )

5- سرو صدای همه بلند شد آمدند گفتند حقوقی ها حمایت می کنند شاخص را یکی دو درصد آوردند بالا و همه جا گفتند وضعیت
                          (نرخ گاز =بهره مالکانه ) باعث شده بازار بالا نرود غیر مستقیم به مجلس می گفتند اینها را (نرخ گاز =بهره مالکانه )زیاد بالا نبریددر غیر این صورت با قدرت ما مواجه می شوید البته موفق بودند چون ما سهامداران جزء همیشه از اینها تبعیت کردایم از 400 تا شرکت کافی بود مخابرات و هلدینگ و چند تا دیگه را بالا نگه دارند بقیه بریزند و شاخص 1 % هم نمی ریخت ولی بیش از 350 شرکت منفی بود یعنی همه 4 یا 5 % منفی را نوش جان می کردیم بدون اینکه متو جه شویم در سنگر این آقایان و برای اینها می جنگیدیم به بهای از دست دادن دارایی و اموالمان

6-
                          تا اینکه بلا خره نرخ (نرخ گاز =بهره مالکانه ) مشخص شد باز ما همان راه را می رویم که آقاین می خواهند و تازه سهام آقازاده ها صف فروش شده ولی حال حجم مبنا دیگه معامله نخواهد شد چرا چون سهام ماها زحمت ریزش شاخص را باز به عهده گرفتند مخصوصا فرابورسی ها با یک سهم 5% منفی را می زنیم و شاخص را به تنهایی بایین می آوریم تاکی تا زمانی که آقایان بتوانند حرفشان را به کرسی مجلس بنشانند بعد چی می شود توافقات انجام می شود و سهام آ قایان از جایی که ایست داده بودند یعنی بدو ن زیان حرکت خود را شروع می کنند ولی شما چی که در صنایعی دیگر سرمایه گذاری کردیدحداقل 30 تا 40 % افت حال شما هم شروع می کنید

7-در نهایت از خواب غفلت بیرون بیا یید و همینطور الکی بدون هیچ دلیلی وارد صفهای فروش نشوید که هیچ بلکه اکر سهمی دارید فاند قوی دارد با خیال راحت سهامداری کنید (آب را در آسیاب دشمن نریزید )

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            شما ابتدا میزان سرمایه را ببینید وسپس قضاوت کنید
                            بله کسی که سرمایه اش 100-200میل است
                            60 میل زیاده ولی حالا 500 میل سرمایه 60 میل میشود 12درصد که عدد بالایی نیست
                            ببینید دوست من احتمال زیاد ایشون از سودشون کم شده و از اصل سرمایه ایشون چیزی کم نشده

اگر 60 میلیون ضرر و کم شدن از اصل سرمایه باشه که دیگه فاتحه...

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

60 میلیون ریال دیگه؟

با احترامات فراوان

60 میلیون تومان! که نسبت به سرمایه بنده حساب میشه

البته از سودم کم شده ولی این برای من ضرر محسوب میشه ، به هر حال معنیش از دست دادن 60 میلیون تومان پوله
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

60 میلیون تومان! که نسبت به سرمایه بنده حساب میشه

البته از سودم کم شده ولی این برای من ضرر محسوب میشه ، به هر حال معنیش از دست دادن 60 میلیون تومان پوله
                                کیوان عزیز سلام
                                البته زیره به کرمان می برم با بیان این نکته خدمت استاد گلم
                                به نظر من تا سهمی را نفروخته ام سود و یا ضرر شناسایی نمی کنم
                                البته این یکی از مشکلات بازار سرمایه است که انسان همیشه با خودش می گوید به عنوان مثال اگر مثلا خاذین را 460 می فروختم که نفروختم و الان که 350 است مثلا اینقدر ضرر کرده ام
                                اما همین سهم را مثلا شما 200 خریده اید حالا آیا شما در سودید یا ضرر
                                من می گویم بازهم مشخص نیست شاید چند ماه دیگر شما همین سهم را 1500 فروختید آن موقع است که باید سود شناسایی کنید حالا آیا در عدم فروشتان در 460 ضرر کرده اید یا سود
                                هر چند منکر این موضوع نیستم که این موارد کمک می کند به انسان برای اصلاح نحوه سبد گردانیش
                                شاد و سلامت باشید

نظر

در حال کار...
                                X