کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سید عزیز کجایی بیاد شلعابت رو میخواهند دوباره صف فروش کنند.
با این وضعیت میترسم صف خرید شتولی ما رو هم بدهند ما هم زنبیل به دست بریم کنار سید:D
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
جناب بهرامی 1 کم مراعات مارم بکنین دیگه
وضعیت بهم ریختس درسته ولی تو بدترین شرایط 77هزار اصلاح باید تموم شه
نشدم نشده ولی الان اکثریت تو ضرر هستیم و مطالب منفی دوستان بدتر میکنه کارو لا اقل به لحاظ فکری!
پس خواهشا دوستانی که چه نقد هستن و هر حالت دیگه ای مارم دریابید ممنون/:.Heart.:/
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
دوستان بر فرض اینکه ی نفر اول سال پولش100 میلیون بوده و تونسته 100 درصد سود بگیره از بازار و پولشش الان شده 200 میلیون...حالا تو این یکماهه اخیر حداقل 40 درصد ضرر کرده(80 میلیون) الان پولش شده 120 میلیون یعنی فقط 20 میلیون سود کرده داخل یکسال رو 100 میلیون..یعنی یچیتومایه های سود بانکی حتی کمتر...واقعا ایران رو هیچیش نمیشه حساب کرد ...در اصل امنیت کاری اصلا وجود ندارد وهمیشه باید استرس از دست دادن پولو کارتو داشته باشی....فقط تو ایران رانت داشته باشی خوب جواب میده نه کاری میخواد انجام بدی نه زحمتی فقط بخورو بخوابوو... و پولاتو بشمار که روز به روز زیاد تر میشن....خدا از سرشون واقعا نگذره که ملت بدبخت کردن همجوره....به امید روزای سبز و پر سود برای همه....یا حق
آهنگ از کرخه تا راین رو گوش می کنم.....وسپه های 150 تومنیمو در اوج اخلاص با سود 53 تومنی و پ به ای 5 دارم حراج می کنم.../:.negaran.:/واقعا از فروش وسپه ناراحتم شدید
یاد روزایی افتادم که بازی تیم ملی ایران رو اعصاب بود،سعی میکردم چیزی دم دستم نباشه بزنم شیشه تلویزونو خورد کنم
الانم نمیدونم تا اخر لپ تاپم سالم میمونه یا نه
کاش یکی پیدا میشد یه تفسیر نزدیک به واقعیتی پیدا میکرد
گرچه به نظر میرسه دلیل اصلی همون زورآزمایی و قدرت نمایی گروههایی هست که میخوان زهرچشم و امتیاز بگیرن
کاش زودتر پتروها رو باز کنن که بازار تا جایی که باید داغون بشه بره پی کارش
منه اح.. که دیروز رو حمایت محکم سهمی خرید کردم و کلی خوشحال بودم ولی یادم رفته بود این بازار حمایت ممایت سرش نمیشه
به نظرم آب از سر من و سهامدارای امثال من دیگه گذشته ! جناب طیب نیا دیگه نگران ریزش شاخص و بی اعتمادی سرمایه دارا نباشید که واقعا جایی برای ریزش شدید دیگر نمونده مگر اینکه شرکت ها با p/e 3 بخوان داد ستد بشن، پس با اطمینان گوش چند راس آدم نما را باید بگیرند و از سازمان بندازن بیرون.
نظر