کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درست خریدار قوی نداریم،اما به نظرم فروشنده ها هم زیاد قوی نیستند
یک سری ترسیدند که بازار دوباره بریزه،اما بازار اصلاح خوبی کرده و به نظر نمیرسه فعلا بعضی سهم ها پایین خاصی داشته باشند
اگر امروز هم بازار بر نگرده به نظر من منفی فردا برای خرید خوب باشه
مگر این که بازی های دیگه ای در کار باشه،دولت یا با منفی کردن بازار باید مجلس رو مقصر جلوه بده یا این که قبول کنه که کار از فشار روی مجلس گذشته و باید بازارو حمایت کنه تا سرمایه ها بیش از این به سمت بازارهای دیگه نروند
بعضی از این بانکیها در شرکتهای پتروشیمی و یا هولدینگهای پتروشیمی سهم دارند
اگر احداث کارخانه های پتروشیمی به کما برود تجهیزاتیها هم بیکار میشوند
پیمانکاریهایی هم که با صنایع کار میکنند به دلیل تو ضرر رفتن پتروشیمیها نمیتونند طلبهاشون رو وصول کنند
در حقیقت مجلس کل صنعت رو چپرچلاق کرد
اگر نرخ فروش محصولات پتروشیمی ازاد شود ایا تعدیل مثبت نخواهند داشت؟!تازه سال بعد اگر هم شورای نگهبان تایید کند بصورت مرحله ای ظاهرا نرخ خوراک گاز افزایش پیدا میکند .
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
به اعتقاد من اگر دیروز آخر وقت و یا امروز صبح نتونستید نوسان بگیرید امروز و فردا رو هم دندون روجیگر باید گذاشت تا شنبه که به احتمال قوی از نظر تکنیکالی بازار برگرده لذا من به شخصه در انتهای بازار فردا خرید خواهم کرد البته برخی از سهامها بطور کلی مفت هستند و جای نگرانی نداره از جمله:
دی ، غبشهر ، خبهمن ، رانفور ، وسپه ، پسهند و شاوان
[COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]
درست خریدار قوی نداریم،اما به نظرم فروشنده ها هم زیاد قوی نیستند
یک سری ترسیدند که بازار دوباره بریزه،اما بازار اصلاح خوبی کرده و به نظر نمیرسه فعلا بعضی سهم ها پایین خاصی داشته باشند
اگر امروز هم بازار بر نگرده به نظر من منفی فردا برای خرید خوب باشه
مگر این که بازی های دیگه ای در کار باشه،دولت یا با منفی کردن بازار باید مجلس رو مقصر جلوه بده یا این که قبول کنه که کار از فشار روی مجلس گذشته و باید بازارو حمایت کنه تا سرمایه ها بیش از این به سمت بازارهای دیگه نروند
هکتورجان این منفیا در اصل صف فروشای یه هفته پیش هستن. وقتی تو همین قیمتا بازم فروشنده هست و خریدار خوب حمایت نمیکنه.....
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اگر نرخ فروش محصولات پتروشیمی ازاد شود ایا تعدیل مثبت نخواهند داشت؟!تازه سال بعد اگر هم شورای نگهبان تایید کند بصورت مرحله ای ظاهرا نرخ خوراک گاز افزایش پیدا میکند .
تا جایی که من میدونم درسته و تاثیر آزاد شدن اوره به تاثیر منفی نرخ خوراک گازی میچربه و در کل تاثیر مثبت روی سهم میگذاره ولی چه میشه کرد سهامدارها همه بدبین هستن و حق هم دارن واسه همین فقط اخبار بد رو ارزیابی میکنن و چشمشون رو روی اخبار خوب میبندن
هر چقدر هم آزاد شود به هفت برابر قیمت قبل خودش که نمیرسه که
موضوع آینده نگری سرمایه گذاران در بخش صنایع است
وقتی یک نفر در مجلس بدون کار کارشناسی مستند و استاندارد فقط با لابی کردن گروه خودش میتونه یه همچین کاری انجام بده ممکنه در آینده کارشکنی های دیگری هم بکنه
این مجلس چه در زمان سکوتشان در دوران احمدی نژاد و چه الان به عنوان مدعی مردم قابل اعتماد نیستند
اینقدر که نگران دارائیهای خودشان در بخش مسکن و طلا و دلار هستند در بخش سرمایه گذاری در صنایع و رشد مملکت نیستند
نظر