امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود؛

امروز امتحان داشتم و خیلی نتونستم پای بازار باشم. فقط 30000 تا شلعاب اضافه کردیم بقیش هم ان شالله منفی چهارشنبه در خدمت فروشنده های عزیز خواهیم بود :)
    شما یا به خزانه دولت وصلی که هر روز میخری یا اینکه روزی 2% پولتون را سهم میخرین !!!!!!

نظر

• نورانی
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 41

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
      شما یا به خزانه دولت وصلی که هر روز میخری یا اینکه روزی 2% پولتون را سهم میخرین !!!!!!
      ماشالله خیلی جیگردارین خریدمیکنین.خدابخیرکنه

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط نورانی پست شده است View Post
        ماشالله خیلی جیگردارین خریدمیکنین.خدابخیرکنه

نه داداش من غلط کنم بخرم . همین مقداری که تو سهمم و بیچاره شدم بسه
        به آقا یاسر بگو که تا جایی که یادمه از قیمت های 1300 دارن شلعاب میخرن هر روز /:.ohno-smiley.:/

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          درود؛
          نه عزیز دل. بنده 30 درصد سبدم این یک ماه اخیر بیش از 50 درصد رشد تجربه کرده؛ هر روز هم زمان با نوشیدن چای با فروش بخشی از اون سهم به صف خرید، به سهم های بی دلیل ذلیل شده خودم از صف فروش اضافه می کنم. ضمنا همیشه 10 درصدی نقد دارم. خیلی هم سخت نیست!
          تا اینجا میانگین شلعاب رو تا 1100 پایین اوردم و رایان رو هم تا 190. ان شالله طبق برنامه ریزی خودم شلعاب رو تا 1000 و رایان رو تا 170 پایین خواهم اورد

ضمنا در تدارک تامین مالی هم هستم. تا اونجایی که بتونم تزریق خواهم کرد

؟!
          آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2014/02/10, 20:03.
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

سروران گرامی و دوستان عزیز چرا در خرید شلعاب انقدر عجله می کنید؟نمودارش دیدنیه واقعا

نظر

• علی بابا
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 972

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              واقعا خوش به حال اونروزها !!!!
              اون موقع توی همون شرایطی که بود دولت پالایشی ها آورد برای عرضه همه میگفتن اینا داغونن !!! اصلا گرون میفروشن !! دولت آخراشه داره میندازه که بره و .....!!!!

حالا سازمان خصوصی و دولت محترم سهام شرکتهای خودروسازی و بانکها رو دستور میدن که خرد و غیر بلوکی هوار کنن روی سر ملت !!!! بعدش بلوک 95 درصدی !!!! پالایشگاه نفت خوزستان !!! رو برای عرضه بلوکی میذارن ! حتما فردا روز هم یکی میاد البته هماهنگ شده !!! با هزار منت این شرکتو میخره و کلی هم قربون صدقه اون میرن که تو این شرایط داره چه فداکاری میکنه و اوضاع بورس هم که داغونه و .... اونوقت چه بخور بخوری که نمی کنن آقایون!!!!
              دوست من بشخصه بشدت از موضوع هسته ای و ریزش فعلی و گره ی انها می ترسم
              واگر این نباشد
              گروه خودرو همون راه پالایش را خواهد رفت
              اون روز سوار شراز بودیم
              الان هم بر مرکب خودرو . . .
              فعلا دست به دعا شویم ببینیم این 29 بهمن چه خبری در خواهد امد
              هیچ سناریویی در مورد ریزش فعلی درست نیست الی ....
              خدایا این بار هم رحمم کن
              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• علی بابا
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 972

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                اون روزا هم همه چی خراب بود و هیچکس امیدی به بازار نداشت. شبندر 113 صف فروش شد. تازه اونوقتا نقدینگی توی ارز و سکه تاب میخورد. افزایش هر روزه دلار سوهان روح سهامدارا شده بود. اما بعدش بازار چه حرکتی زد؟

یا بعدتر از اون، اسم خلیج فارس کافی بود تا همه بازار صف فروش بشه. میگفتن بازار کشش فارسو نداره. اگه فارس بیاد فاتحه...
                یا موقع نمایشگاه بورس (اردیبهشت ماه) میگفتن فقط فارس نیست که، تاپیکو هم میاد همه رو به فنا میده!
                میگفتن دولت داره زورشو میزنه ته نقدینگی بازارم جمع کنه و بعد بره.

بله، این شرایط دفعه اول نیست که بازارو تو خودش حبس کرده، قبلا هم زیاد اینطور بوده ولی عادت داریم فراموش کنیم.

حداقلش اینه که تورم کشور 40% نیست. افق کشور هم روشنه.
                پس با هر منفی، واسه بازار وفات نگیرید.
                منظور از مقایسه فقط به خاطر این بود که عکس اون روز را از همین تاپیک ذخیره کردم . . . جهت یادگاری . . . چون می دانستم گذرا است . . . الانم گذرا است ولی این تجربه استثناهایی با خودش دارد
                نمونه اش خود شما و ... که ماندید. . . (من که همیشه می مانم!) الان 30 درصد همه انهایی که ماندن در ضررن( نه زیان) به خاطر اینکه از -10% همش می گفتند دیگه فروش به صلاح نیست و ماندیم و تا بیشتر به زیر کشیده شدیم
                انشالله که به خیر ختم شود . . . که فقط راهش اینه که بازار در برگشت هم قفل شود و حق افراد مانده ادا شود ولی اگر قرار باشد با درصد های فیبو هی مقاومت داشته باشیم چه خوش به حالی شود برای نقد کرده ها ...و ایضا نقش افرین های ان !
                در هیچ کدام از این دورهای رکود با توجه به عمق فعلی بازار این طور قفل شدن در منفی را نداشتیم . . . از جنگ هم بدتر . . . کدام موضوع باعث چنین ریزشی شده؟!!!؟
                بهرمالکانه که هیچ . . . پتروشیمی هم که نهایت 20-30 تومن کسر سوده ... کدامین عامل ؟!!!!؟ انشالله جنگ و چنگ قدرت باشد و چیز دیگری نباشد . . .
                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• خوشحال
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 247

دوستان سال ۸۴ تکرار شده هر چه زودتر از بازار خارج شویم ضررمان کمتر است تا صالح ابادی هست بازار همین است

نظر

• adibshv
                    عضو عادی
                    • Aug 2011
                    • 21

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
                    دوست من بشخصه بشدت از موضوع هسته ای و ریزش فعلی و گره ی انها می ترسم
                    واگر این نباشد
                    گروه خودرو همون راه پالایش را خواهد رفت
                    اون روز سوار شراز بودیم
                    الان هم بر مرکب خودرو . . .
                    فعلا دست به دعا شویم ببینیم این 29 بهمن چه خبری در خواهد امد
                    هیچ سناریویی در مورد ریزش فعلی درست نیست الی ....
                    خدایا این بار هم رحمم کن
                    دوست من 29 بهمن خبری نیست، چیزی در نخواهد آمد، این قضیه سر دراز دارد احتمال تمدید این دوره 6 ماهه مطرح شده

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

در اصل توسط خوشحال پست شده است View Post
                      دوستان سال ۸۴ تکرار شده هر چه زودتر از بازار خارج شویم ضررمان کمتر است تا صالح ابادی هست بازار همین است
                      هر سال بازار اواخر سال همین بوده و اتفاق جدیدی نیست
                      موندگاری خیلی از بزرگان بازار در سهم و گیر افتادن فقط بخاطر جو آروم سیاسی بعد از سال ها بود
                      بازار اول سال کسی فکرش را نمیکرد قیمت سهم ها این طور بالا برن و حالا هم جایی بازار را میبرن بالا که کسی فکرش را نکنه
                      اکثر بزرگ های بازار نظر بر شاخص 77 تا 78 هزار دارن که میتونه روز 1 شنبه به آن برسه

نظر

• mjtb
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 527

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        4-5 ماه پیش که بعضیا میگفتن دوستان بیخودی در باد وعده های این دولت تدبیر و امید نخوابید !!!! همه هجمه میکردن و انگ سیاسی میزدن که نه اینا اینجورن و اونا اونجورن و ....

با این "تدابیر" آقایون همه "امیدوار" شدن توی دنیا به غیر از مردم خودمون !!!

از صف های عزت !!! سبد کالا بگیرید تا صف های امیدواری !!! فروش در بورس !!! اونوقت روحانی میاد توی تلویزیون میگه ببینید چه عزتی ایجاد شده که همه صف کشیدن بیان ایران !!!!
                        لابد از همه بیشتر هم آمریکای جهانخوار و صهیونیسم بین المللی امیدوار شدن!!
                        آقای مرعشی سال 86 تو یه مناظره ای با آقای مصباحی مقدم مثالی زدن که براتون بازگو میکنم. ایشون گفتن تصمیمات کلان اقتصادی مثل ازدواج کردن ما قدیمیاس. ماها ازدواج که میکردیم دیگه اینطور نبود که فرداش طلاق بگیریم پس فرداش دوباره ازدواج کنیم. تا سی چهل سال پای هم میموندیم، چه میخواستیم چه نه. تصمیمات اقتصادی هم اینجوری نیستن که امروز اتخاذ بشن و فردا کنسلش کنیم بره، حداقل تا بیست سال گریبان مردم و میگیره.
                        سال 84 که ا.ن اومد، اقتصاد رو هیئتی اجرا میکرد و البته واسه مردم هم باورپذیر بود. یادمه اون زمان که نخبگان اقتصادی میرفتن با این بنده خدا صحبت کنن از خر شیطون بیاد پایین، یکیشون میگفت اگه فلانی قبول کنه اقتصاد یه علمه ما میفهمیم که گامهای مؤثری برداشتیم. اما نتیجه اون اقتصاد هیئتی شد اختلاس، ته کشیدن تولید و بعد از اون حتی ته کشیدن تجارت، بی ارزش شدن پول، سفته بازی تو تمام بازارها و ... کما اینکه بورس این اواخر یه جون خیلی سنگین گرفت. اما هرچی میگرفتیم، دولا پهنا ازمون میگرفتن.
                        حالا من از شما و همه کسایی که چشم و گوشتون رو میبندین و فقط حرف میزنین یه سوال دارم. شما اگه فردی باشید که از رهگذر اون سیستم فشل به ثروت بی اندازه ای رسیده باشید، در حالی که توان تأثیرگذاری و اخلال دارید حاضر هستید که به راحتی با یه تغییر دولت همه چی رو از دست بدید؟
                        یه سؤال فنی تر؛ نرخ خوراک پتروشیمی، بهره مالکانه و ... واقعاً میتونه بازار رو تا این حد تحت تأثیر قرار بده؟ فکر میکنم همه مون اعتقاد داریم که بحث کاملاً سیاسیه و بحث فنی بازار نیست. اینهمه ریزش بی حساب و کتاب، ضرر و زیان مردم، پیکان اعتراضات رو به سمت کی نشونه میره؟ کی باید پاسخگو باشه؟ مردم از چه کسی جواب میخوان؟ و این شرایط به نفع کی میشه؟
                        پاشنه آشیل دولت چیه؟ چرا وقتی تمام های و هوی هسته ای راه به جایی نمیبره، وقتی هیچ کسی یه ارزن به اونهمه هجمه و حمله توجه نمیکنه، یهو بازار سرمایه که فعلاً تنها بازار فعال کشوره تا این حد سقوط میکنه؟
                        Finance is the gun, politics is knowing when to pull the trigger!

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

یعنی نمیدونم سهامدارای کاشی حافظ چرا 202 واحد p/e دادن

/:.ohno-smiley.:/ بعد میگن شاخص چرا منفیه...بابا تا همین سهام های بیخود بخوان منفی بخورن اون خوبارم خراب می کنند دیگه

نظر

• majid664
                            ستاره‌دار (۴)
                            • Oct 2011
                            • 1052

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
                            لابد از همه بیشتر هم آمریکای جهانخوار و صهیونیسم بین المللی امیدوار شدن!!
                            آقای مرعشی سال 86 تو یه مناظره ای با آقای مصباحی مقدم مثالی زدن که براتون بازگو میکنم. ایشون گفتن تصمیمات کلان اقتصادی مثل ازدواج کردن ما قدیمیاس. ماها ازدواج که میکردیم دیگه اینطور نبود که فرداش طلاق بگیریم پس فرداش دوباره ازدواج کنیم. تا سی چهل سال پای هم میموندیم، چه میخواستیم چه نه. تصمیمات اقتصادی هم اینجوری نیستن که امروز اتخاذ بشن و فردا کنسلش کنیم بره، حداقل تا بیست سال گریبان مردم و میگیره.
                            سال 84 که ا.ن اومد، اقتصاد رو هیئتی اجرا میکرد و البته واسه مردم هم باورپذیر بود. یادمه اون زمان که نخبگان اقتصادی میرفتن با این بنده خدا صحبت کنن از خر شیطون بیاد پایین، یکیشون میگفت اگه فلانی قبول کنه اقتصاد یه علمه ما میفهمیم که گامهای مؤثری برداشتیم. اما نتیجه اون اقتصاد هیئتی شد اختلاس، ته کشیدن تولید و بعد از اون حتی ته کشیدن تجارت، بی ارزش شدن پول، سفته بازی تو تمام بازارها و ... کما اینکه بورس این اواخر یه جون خیلی سنگین گرفت. اما هرچی میگرفتیم، دولا پهنا ازمون میگرفتن.
                            حالا من از شما و همه کسایی که چشم و گوشتون رو میبندین و فقط حرف میزنین یه سوال دارم. شما اگه فردی باشید که از رهگذر اون سیستم فشل به ثروت بی اندازه ای رسیده باشید، در حالی که توان تأثیرگذاری و اخلال دارید حاضر هستید که به راحتی با یه تغییر دولت همه چی رو از دست بدید؟
                            یه سؤال فنی تر؛ نرخ خوراک پتروشیمی، بهره مالکانه و ... واقعاً میتونه بازار رو تا این حد تحت تأثیر قرار بده؟ فکر میکنم همه مون اعتقاد داریم که بحث کاملاً سیاسیه و بحث فنی بازار نیست. اینهمه ریزش بی حساب و کتاب، ضرر و زیان مردم، پیکان اعتراضات رو به سمت کی نشونه میره؟ کی باید پاسخگو باشه؟ مردم از چه کسی جواب میخوان؟ و این شرایط به نفع کی میشه؟
                            پاشنه آشیل دولت چیه؟ چرا وقتی تمام های و هوی هسته ای راه به جایی نمیبره، وقتی هیچ کسی یه ارزن به اونهمه هجمه و حمله توجه نمیکنه، یهو بازار سرمایه که فعلاً تنها بازار فعال کشوره تا این حد سقوط میکنه؟
                            Finance is the gun, politics is knowing when to pull the trigger!
                            ببین باز داری خودت رو گول میزنی و سعی در گول زدن دیگران هم داری!
                            اینجا ایرانه و باید با تصمیم گیری های کوتاه مدت حرکت کرد . مقصر کردن دولت قبلی فقط فرار به جلوست و هیچ مشکلی رو حل نمیکنه.
                            حتما دولت قبلی گفته بود که خودروسازهای آمریکایی تو راه هستند و از این اراجیف چند ماه گذشته! این حرفای دروغ سهامدارای کهنه کار بازار رو هم به خاک سیاه نشونده چه برسه به تازه واردهایی که مست شعارهای تدبیر و امید بودند!
                            آخرین ویرایش توسط majid664؛ 2014/02/11, 01:46.
                            آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                            وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• mjtb
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 527

در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
                              ببین باز داری خودت رو گول میزنی و سعی در گول زدن دیگران هم داری !
                              نه آقا مجید اشتباه نشه، بحث پیگیری حق و حقوق یه اصل مسلمه. موضوع اون سنگیه که یکی میندازه تو چاه، صد نفر هم نمیتونن درش بیارن. ما همه مون سرمایه مون اینجا قفل شده و داریم ضرر میدیم، پس هیچ بحثی رو این موضوعات نداریم با هم. اما این انتخابات، توافق ژنو و ... چه جونوری تو تنبون این مجلسیا انداخته که اینجور به تکاپو افتادن این شش ماهه؟ مگه قبل این نماینده هامون اینا نبودن؟ تخمشونو ملخ خورده بود؟ چرا هر روز یه داستان تازه دارن درست میکنن؟ تازه متوجه شدن که نرخ خوراک خیلی پایینه و سهامدارا خوش به حالشونه؟ دیگه طرف انقدر ساده بوده که اینو رک گفته! چیزی که تقی گفته رو که نمیشه انداخت گردن علی!
                              در این موردی که شما میگی، این برمیگرده به خود من و شما. اولاً که اخبار حول صنعت خودرو شایعه بازار بوده نه وعده کسی از توی دولت. دوماً اگر من و شما به امید یه سود کلان معامله ای انجام میدیم، اما سود نصفه و نیمه میکنیم این مربوط به نحوه معامله خودمونه. همین نماد خودرو، از خرداد تا چند وقت پیش که پیک قیمتیش بود 340 درصد رشد کرده، یعنی شده 4.4 برابر! اگر کسی روی سیگنالها خرید و فروش میکرده میتونست سرمایه ش رو تا 11 برابر بکنه!! فک کن طی 7-8 ماه همچین سودی بی نظیره. خب این دلیلش فرهنگ افراد فعال تو بورسه که یه سهم زیانده رو میان تا این حد باد میکنن. من و شما هم از هول حلیم میفتیم تو دیگ!
                              بحث دولت قبل هم از این بابته که وقتی پول فروش نفت تو حساب زنجانی ها باشه، تو حساب نیروی انتظامی باشه، وقتی وامهای نجومی به بعضی افراد داده شده و توان پس گرفتنش هم وجود نداره، دست دولت برای تأثیرگذاری و تنظیم بازار خالی میمونه.
                              آخرین ویرایش توسط mjtb؛ 2014/02/11, 02:01.

نظر

• majid664
                                ستاره‌دار (۴)
                                • Oct 2011
                                • 1052

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
                                نه آقا مجید اشتباه نشه، بحث پیگیری حق و حقوق یه اصل مسلمه. موضوع اون سنگیه که یکی میندازه تو چاه، صد نفر هم نمیتونن درش بیارن. ما همه مون سرمایه مون اینجا قفل شده و داریم ضرر میدیم، پس هیچ بحثی رو این موضوعات نداریم با هم. اما این انتخابات، توافق ژنو و ... چه جونوری تو تنبون این مجلسیا انداخته که اینجور به تکاپو افتادن این شش ماهه؟ مگه قبل این نماینده هامون اینا نبودن؟ تخمشونو ملخ خورده بود؟ چرا هر روز یه داستان تازه دارن درست میکنن؟ تازه متوجه شدن که نرخ خوراک خیلی پایینه و سهامدارا خوش به حالشونه؟ دیگه طرف انقدر ساده بوده که اینو رک گفته! چیزی که تقی گفته رو که نمیشه انداخت گردن علی!
                                با شما موافقم ولی هیچ جای دنیا خودشون رو با سرمایه دارای گردن کلفت در نمی اندازن اون هم در کشوری که نیازمند شوک اقتصادی و سرمایه گذاراست. امثال کسانی که اسم بردی از رانت سرمایه دار شدن و تعدادشون انگشت شمار نیست و تنها تعدادی از اونا رو میشناسیم و بقیه پشت صحنه هستند اینا تو تمام دولتها بوده اند و مختص زمان خاصی نیستند. این بابا رو که دیگه مجلسیا بهش گیر ندادن و حالا نوبت سرمایه گذارای فوتبالی شده. به این میگن خودزنی اقتصادی بقصد بدست آوردن محبوبیت سیاسی و اجتماعی.
                                وقتی به یه سرمایه دار به هر دلیل سیاسی یا اجتماعی گیر میدن بقیه سرمایه دارا احساس خطر میکنن. سرمایه دار و سرمایه بسیار ترسو هستند و امثال من ریزه خوار که چشمم به معاملات اونهاست تاوان اصلی رو میدیم. چون اون گردن کلفت و دوستاش قبل از اینکه من و شما خبر دار بشیم خالی کردند و احتمالا الان در کانادا دارن به سلامتی سهام ما پیک میزنن!! خیلی از سهامها تو همین روزهای قرمز بازار منتظر حمایت یکی دو میلیارد تومنی بودند یعنی پول خرد همین آقایونی که گفتی. برای مثال امروز با 2 میلیارد تومن میشد صف 20 میلیونی خکاوه رو جمع کرد ولی کو اعتماد!
                                آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                                وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

در حال کار...
                                X