امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mjtb
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 527

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
    با شما موافقم ولی هیچ جای دنیا خودشون رو با سرمایه دارای گردن کلفت در نمی اندازن اون هم در کشوری که نیازمند شوک اقتصادی و سرمایه گذاراست. امثال کسانی که اسم بردی از رانت سرمایه دار شدن و تعدادشون انگشت شمار نیست و تنها تعدادی از اونا رو میشناسیم و بقیه پشت صحنه هستند اینا تو تمام دولتها بوده اند و مختص زمان خاصی نیستند. این بابا رو که دیگه مجلسیا بهش گیر ندادن و حالا نوبت سرمایه گذارای فوتبالی شده. به این میگن خودزنی اقتصادی بقصد بدست آوردن محبوبیت سیاسی و اجتماعی.
    وقتی به یه سرمایه دار به هر دلیل سیاسی یا اجتماعی گیر میدن بقیه سرمایه دارا احساس خطر میکنن. سرمایه دار و سرمایه بسیار ترسو هستند و امثال من ریزه خوار که چشمم به معاملات اونهاست تاوان اصلی رو میدیم. چون اون گردن کلفت و دوستاش قبل از اینکه من و شما خبر دار بشیم خالی کردند و احتمالا الان در کانادا دارن به سلامتی سهام ما پیک میزنن!! خیلی از سهامها تو همین روزهای قرمز بازار منتظر حمایت یکی دو میلیارد تومنی بودند یعنی پول خرد همین آقایونی که گفتی. برای مثال امروز با 2 میلیارد تومن میشد صف 20 میلیونی خکاوه رو جمع کرد ولی کو اعتماد!
    به نظر من تنها سرمایه ای که از این شرایط میترسه، سرمایه ایه که از مسیر درستی تحصیل نشده و با این قرمزی بازار داره خط قرمز رو مشخص میکنه. من به نظرم نمیاد که زمین زدن یکی مثل بابک زنجانی برای دولت محبوبیت بیاره، یا واسه دولت تشنه ی سرمایه گذاری فراری دادن سرمایه بتونه کسب اعتبار کنه. اما وقتی دولت پول نداشته باشه که حقوق بده، کسری بودجه داشته باشه، به قول روحانی تو بعضی شهرها اندازه سه روز غذا باشه...اینها فقط تلاش برای منفور نشدنه. چون مردم که نگاه نمیکنن دولت قبلی با چه درآمدی کشور رو دچار کسری و بدهی و بدبختی کرده که، میگن قبلی میداد این نداد! شما تو همین تاپیکها یه نگاه بنداز، "تو دولت قبلی سود میکردیم الان نمیکنیم!" چرا یهو این موضوع که یه بخش قابل توجهی از پول نفت دست نیروی انتظامیه رسانه ای میشه؟ یعنی دولت اول نرفته از نیروی انتظامی بخواد که پول نفت رو بریزه تو خزانه؟ چی شده که موضوع رسانه ای شده؟ خب اون پولها کجاس؟ تو یه جایی مثل این بازار که من و شما توش سرمایه گذاری کردیم.
    چرا ما اگه تو معامله مون موفق باشیم، ابتکار خودمون میدونیم اما اگه با غفلت یا اشتباه یا هر کم و کاستی دیگه ای دچار ضرر بشیم زمین و آسمون مسببشن؟ قبول دارم که خیلی وقتا تو یه بازی نابرابر داریم رقابت میکنیم، اما چقدر نحوه معاملات خودمون رو اشتباه میدونیم؟ برای ضرر نکردن من و شمایی که چشممون به معاملات بزرگانه، یه سری اصول هست که شما خودت واردتری من درس پس میدم خدمتتون: اولیش دوری از طمعه؛ که هممون داریم در حد بنز. سه ماهه صددرصد هم بگیریم اگه ببینیم جا داره بازم میمونیم! دومیش حد ضرره؛ انقد میمونیم تو سهم تا برگرده اما هر روز میریم پایینتر و هر روز میگیم دیگه تا اینجاش که موندیم منفی امروزم روش. سوم، "سهم با بنیاد بخر!"
    اگر ما دنبال سهام بنیادی بریم، در اصل داریم بازار رو مجبور میکنیم که برای جلب سرمایه ما بنیادشون رو درست کنن و سعی کنن سود بسازن، توسعه بدن، محصولات جدید، فروش بیشتر و ... این یعنی تضمین سرمایه مون. اگر هم سود کلان میخوایم، زود هم میخوایم، باید دل به شایعات و روانشناسی بازار ببندیم و ششدانگ بریم جلو تا سریع خالی کنیم. خیلیا هم از همین خودرو که اینهمه آدم ازش مینالن، سودهای آنچنانی گرفتن و الان دارن به سلامتی ما پیک میزنن!
    خب ما اون نکات رو رعایت نمیکنیم، سهام ریسکی خودرو رو هم میخریم. خیلی زرنگ باشیم تو پیک قیمت میفروشیم و کلی هم سود میکنیم. خب، به کی میفروشیم؟ دولت؟ یا یه آدم شبیه تازه کاری خودمون میاد میخره و تا خرخره میره تو ضرر؟ خب چرا اینجوری میشه؟ سهم ما سرمایه گذارای حقیقی تو این روند بازار چیه؟ غیر از اینه که ما این سهام ها رو هول دادیم تا این قیمتها؟ غیر از اینه که سهامدار تازه وارد دید پالایشگاه و پتروشیمی و فولاد و سیمان و معدنی و ... همه باید برن با بوق "خودرو" بازی کنن؟ "شش ماهه حداقل 4 برابر شده!" خب ما آوردیمش بالا، حالا خود مارو زده زمین!
    در مورد اتفاقاتی که تو توزیع سبد کالا افتاد از علی مطهری پرسیدن، گفت "اشتباه از دولت بوده که مردمو خوب نشناخته. الان اگه بگیم فلان جا جارو میدن هم ملت میرن صف میبندن!" ما واقعاً ملت صفیم. چرا صف خرید بالای صد میلیونی یهو فرداش میشه بیست میلیون صف فروش؟ چون ما هممون فک میکنیم زرنگیم، اما نمیدونیم حکایت ما اون سوزنه س که خیلی تیزه اما بازم نخ میره تو ...ش!!
    آخرین ویرایش توسط mjtb؛ 2014/02/11, 02:57.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35713

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
      لابد از همه بیشتر هم آمریکای جهانخوار و صهیونیسم بین المللی امیدوار شدن!!
      آقای مرعشی سال 86 تو یه مناظره ای با آقای مصباحی مقدم مثالی زدن که براتون بازگو میکنم. ایشون گفتن تصمیمات کلان اقتصادی مثل ازدواج کردن ما قدیمیاس. ماها ازدواج که میکردیم دیگه اینطور نبود که فرداش طلاق بگیریم پس فرداش دوباره ازدواج کنیم. تا سی چهل سال پای هم میموندیم، چه میخواستیم چه نه. تصمیمات اقتصادی هم اینجوری نیستن که امروز اتخاذ بشن و فردا کنسلش کنیم بره، حداقل تا بیست سال گریبان مردم و میگیره.
      سال 84 که ا.ن اومد، اقتصاد رو هیئتی اجرا میکرد و البته واسه مردم هم باورپذیر بود. یادمه اون زمان که نخبگان اقتصادی میرفتن با این بنده خدا صحبت کنن از خر شیطون بیاد پایین، یکیشون میگفت اگه فلانی قبول کنه اقتصاد یه علمه ما میفهمیم که گامهای مؤثری برداشتیم. اما نتیجه اون اقتصاد هیئتی شد اختلاس، ته کشیدن تولید و بعد از اون حتی ته کشیدن تجارت، بی ارزش شدن پول، سفته بازی تو تمام بازارها و ... کما اینکه بورس این اواخر یه جون خیلی سنگین گرفت. اما هرچی میگرفتیم، دولا پهنا ازمون میگرفتن.
      حالا من از شما و همه کسایی که چشم و گوشتون رو میبندین و فقط حرف میزنین یه سوال دارم. شما اگه فردی باشید که از رهگذر اون سیستم فشل به ثروت بی اندازه ای رسیده باشید، در حالی که توان تأثیرگذاری و اخلال دارید حاضر هستید که به راحتی با یه تغییر دولت همه چی رو از دست بدید؟
      یه سؤال فنی تر؛ نرخ خوراک پتروشیمی، بهره مالکانه و ... واقعاً میتونه بازار رو تا این حد تحت تأثیر قرار بده؟ فکر میکنم همه مون اعتقاد داریم که بحث کاملاً سیاسیه و بحث فنی بازار نیست. اینهمه ریزش بی حساب و کتاب، ضرر و زیان مردم، پیکان اعتراضات رو به سمت کی نشونه میره؟ کی باید پاسخگو باشه؟ مردم از چه کسی جواب میخوان؟ و این شرایط به نفع کی میشه؟
      پاشنه آشیل دولت چیه؟ چرا وقتی تمام های و هوی هسته ای راه به جایی نمیبره، وقتی هیچ کسی یه ارزن به اونهمه هجمه و حمله توجه نمیکنه، یهو بازار سرمایه که فعلاً تنها بازار فعال کشوره تا این حد سقوط میکنه؟
      Finance is the gun, politics is knowing when to pull the trigger!
      من متاسفم که یه عده هنوز اصرار دارن برای هر چیزی که میخوان توجیه کنن یا عامل معرفی کنن میرن سراغ احمدی نژاد و دولت قبل !!! مثل استاندار آذربایجان شرقی که گفته نحوه توزیع سبد کالا تقصیر احمدی نژاد هست !!!!

اما از شما دوست عزیز 2 تا سوال دارم :
      1- شما میگید تصمیمات اقتصادی تاثیرات بلند مدت داره ، منم تا حدی قبول دارم ! اما چرا تصمیمات اقتصادی هاشمی و خاتمی و دولتهای اونها تاثیر بلند مدت نداشته؟ چرا سال 84 که بورس نزولی شد نمیگید دعوای سیاسی دولت خاتمی با دولت احمدی نژاد بوده و اونا نمیخواستن دولت جدید رو بپذیرن و فشار میاوردن به بازار !!!! اونجا رو میگید تقصیر احمدی نژاد بوده که سال 84 بورس نزولی شد !!! اینجا که میرسید 2-3 ماهی که بالا میرفت و برخی شرکتها پفکی رشد میکردن !! میگفتید روحانی مچکریم !!! امیدها روبه افزایشه !!! بازار داره به جاییگاه واقعی خودش میرسه و .... حالا که داره میاد پایین میای میگی که تقصیر دولت قبل هست و آثار اونها هست و گروه سیاسی اونا نمیخواد قبول کنه و .... اینجور استدلال کردن درست نیست دوست عزیز !

2- شما میگید نرخ خوراک و بهره مالکانه و .... خیلی موثر نیست و سیاسی هست ! بله منم قبول دارم سیاسی هست ! از روزی که عراقچی مدیران بازار سرمایه و بانکی رو دعوت کرد و هیچ جیزی از اون جلسه فاش نشد بازار به کلی به هم ریخت و شروع کرد به گیج زدن ! دولتی که همه چی رو مخفی میکنه از مردم، اعم از مداکرات خارجی و داخلی !!! شما باشی اعتماد میکنی میمونی تو بازار؟؟؟ آقای سنگینیان بعد از اون جلسه با عراقچی فقط یه پیغام داد به برخی مدیران کارگزاریها که هی تماس میگرفتن و سوال میکردن اونم این بود که جلسه عالی بود و حرفهای خوبی زد عراقچی !!!! اما از اون روز 10 هزار واحد شاخص افتاده و هر رزوم گفتن کف قیمت هاست و هر روز هم گفتن طبیعی هست و هر روز هم گفتن نگرانی نداریم و .....

بازم فرض میکنم حرف شما درست که گروه قبلی داره تقابل میکنه با دولت جدید که اصلا برام قابل قبول نیست !!! دوستان از یه طرف میگن احمدی نژاد هیچ طرفداری نداشت و نداره و توی سیستم اداری همه مخالف احمدی نژاد بودن !!! حالا که رفته میگن بدنه اون قبلی داره با دولت جدید مقابله میکنه !!!! به فرض که این باشه بنده سوالم از شما اینه : سال 82-83 نه احمدی نژادی در کار بود ! نه دولتی جابجا شده بود ! نه بهره مالکانه و نرخ خوراکی به این صورت مطرح بود ! نه تحریم و هسته ای و اینچیزا به این شکل بود !!! اما بلایی سر بورس آوردن همین آقایونی که حالا دوباره بر سر کار اومدن که خیلی ها از بازار فرار کردن و آثار اون حرکت کثیف سال 82-83 تا سالها توی بازار بود و کسی اعتماد نمیکرد بیاد توی بورس !!!! عملکرد این افراد جلوی چشم بازار و فعالان اون هست چرا اصرار دارید مساله رو پیچیده کنید و بازار رو گمراه کنید ! این کاری که داره الان میشه توسط همون افراد هست و از زمانیکه سر و کله اینا پیدا شد بازار اینجوری شد

نظر

• einstein
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 360

در اصل توسط .احسان.";454691][B]شب بخير،

سخني با دوستان عزيزم،
        سعي مي كنم، سخن با دوستان در قالب پرسش و پاسخ جلو ببرم.

[COLOR="#A52A2A
        پست شده است
        دليل اصلي ريزش بازار چيست!؟[/COLOR]

دليل اصلي ريزش بازار مرتبط با ذات بازار است، ذات بازار بورس با نوسان همراه است. اين يك واقعيت است، و تا وقتي آن را نپذيريم، بورس و هر بازار مالي مبتني بر عرضه و تقاضا را نشناخته ايم. دنبال تئوري توطيه نباشيم، هرچند ممكن است، عوامل تاثير گذار اثر خود را بر بازارها بگذارند، اما همه كاره نيستند، حتي اگر فرض كنيم، بازار بورس، بازيگر اصلي دارد، كه نظر شخصي بنده بدينگونه نيست.
        بازار دلار و سكه هم ضررهاي خود را به خريدارانش زده است. خريدارهاي دلار 3600 سال پيش همين موقع، 50% اصل پول (20% ضرر كاهش قيمت+30% خواب پول) خود را از دست داده اند. بنابراين براي كار كردن در بازارهاي مالي مبتني بر عرضه و تقاضا بايد اين ريسك ها را پيش بيني نمود. دولت بعنوان بازيگر اصلي بازار دلار و سكه، خودش هزاران خطا و اشتباه داشت، چه ارزان فروشي ها كه نداشت. در واقع حتي ممكن است، بازيگر اصلي يك بازار نيز خود دچار اشتباهات زياد محاسباتي شود. در مورد بورس نيز با تعداد زيادي بازيگرهاي پرتوان تحليلها كار چندان ساده اي نيست.

تاثير گذار در بازار چه كسي است، حقيقي يا حقوقي؟

تاثير گذار در بازار مي تواند هم حقيقي باشد و هم حقوقي. مهم آنست كه كداميك توان مالي بيشتر و دارايي سهام زيادتري داشته باشد. بنابراين اينكه حقوقي خريد يا فروخت، يا حقيقي خريد يا فروخت نبايد به هيچ وجه مبناي خريد يا فروش سهام قرار داشته باشد. اما تاثير گذار اصلي در بازار نيمه كاراي بورس ايران، را مي توان حقوقي ها با توان مالي بالا دانست، كه مي توانند به بازار جهت دهي دهند، و حقيقي هاي با توان مالي خوب اما كم اطلاع را همراه سازند. البته هميشه همراه اين حقوقي ها جهت ده به بازار حقيقي هاي مطلع نيز وجود دارد. كه گاها زودتر وارد عمل مي شوند.

آيا اين حقوقي هاي جهت ده به بازار، مي خواهند بازار منفي باشد؟ آيا توانايي برگرداندن بازار را دارد؟

جواب سوال اول، آري است. منفي بازار فعلي مبتني بر سناريو است، تا ذات بازار را به سهامداران جديد، كساني كه دير آمده اند و مي خواهند با سود كلان زود بروند، و خيلي ديگر نشان دهند.
        در مورد سوال دوم بايد عرض كنم، قطعا، به اين مورد شك نكنيد. بعضي از ما سهامداران جز و حقيقي، با توجه به منابع مالي محدود خود، فكر مي كنيم، وقتي بازار منفي شده (همانند بازار فعلي) برگشت سخت و سختر مي شود. در صورتيكه اين فكر كاملا اشتباه است. به راحتي آب خوردن با 1000 ميليارد تومان اعتباري چند نهاد مي توانند بازار را برگردانند، و بازار را در روند صعود قرار دهند. اما تشخيص برگشت، برعهده همان چند نهاد و بازيگران است.

آيا اگر 1 ماه پيش اين ريزش را با درصد بالا پيش بيني مي كردم، از بازار خارج مي شدم؟

بله، اگر با درصد بالا اين ريزش را پيش بيني مي كردم، قطعا خارج مي شدم، چون شرط عقل بود. اما در اين نقطه به هيچ وجه خارج نخواهم شد. چون شرط عقل است، در هيجانات خريد، فروشنده باشيم، نه در هيجانات فروش، فروشنده!! اين پاسخ ملاك دوستان براي خريد يا فروش نباشد. اين تنها نظر شخصي بنده است.

مسير نقدينگي به كجا ختم خواهد شد؟

همچنان در ماه هاي آتي نقدينگي بيش از پيش به بورس هدايت خواهد شد، در سال 89 با شروع فاز اول هدفمندي كه ركود ناشي از ترس در بازار فراگير بود (با توجه به ناشناخته بودن اين طرح) و حجم معاملات بسيار پايين بازار (زير 50 ميليارد تومان) در تاپيك سهام طلايي تالار همسايه پيش بيني ارزش معاملات بين 500-1000 ميليارد تومان را در چند سال آينده شد. اكنون نيز سال آينده بازار بورس توانايي افزايش حجم معاملات بالاي 2000 ميليارد تومان را برايش متصور هستم. و اين معناي نمي دهد، به جز يك چيز. نقدينگي به بورس ختم خواهد شد. اميدوارم، چون زياد پيش گويي بدي نيستم!!

موفق باشيد.

[/B]
        درود بر احسان عزیز
        احسان جان با بخشی از نظر شما موافقم و با بخشی دیگر با شما هم عقیده نیستم.
        در اینکه نوسات ذات بازار است شکی نیست ولی در چرایی و مقدار ان با شما هم عقیده نیستم.بازار برای نوسان چه بالا و چه پایین دلیل میخواهد ولی ایا واقعا کسی هست که برای این نوسان ( نوسان که عرض کنم سقوط ازاد) دلیل قانع کننده ای داشته باشد؟
        بازار برای رشدش به دلایلی مانند تفکر اقتصادی دولت جدید، تاثیرات مثبت مذاکرات هسته ای روی اقتصاد، خروج تدریجی اقتصاد جهانی از رکود و.... متکی بود.
        افت شهریور ماه هم با ریسک ناشی از حمله احتمالی به سوریه و... قابل توجیه بود هر چند به نظر خیلی از تحلیلگران، بورس ایران بیش از اندازه از این رویداد تاثیر پذیرفت.نوسانات دیگر هم تحت عنوان اصلاح مقطعی قابل توجیه بود.ولی ایا توجیهی برای این سقوط وجود دارد؟
        ایا بازار حبابی بود؟ و ایا سقوط فعلی در راستای خالی شدن حباب احتمالی است؟
        اگر جواب مثبت است،که اولا نباید انتظار برگشتی سریع داشته باشیم، چون قرار نیست که هی بادش کنیم و دوباره حباب راخالی کنیم.در ثانی مگر میشود باور کرد که همه سهمها حبابی شده باشند؟ حتی در سقوط سال 83 ما به این اندازه سهم منفی نداشتیم.
        ایا قرار است خطری از جانب به نتیجه نرسیدن مذاکرات بازار را تهدید کند؟که بنظر نمیرسد اینطور باشد، چرا که اخباری آن که میرسد، حاکی از چشم انداز مثبتی است.
        ایا حقوقی ها میخواهند بازار را منفی کنند؟ حالا یا به خاطر بز خری سهام یا ضرب و شصت نشان دادن به مجلس به خاطر مصوبه نرخ گاز و بهره مالکانه؟
        عملا تمامی حقوقی های فعال در بازار وابسته و دولت هستند و نمی توانند بر خلاف نظر دولت اقدامی انجام دهند.
        ایا رشد منفی بازار به خاطر تاثیر پذیری از بودجه بود؟
        ایا قرار است همه شرکتها سود سال اینده را پایین اعلام کنند؟

به نظر من دو دلیل میتوان برای منفی بودن بازار در این روزها متصور بود؛
        دولت سعی دارد بازارهای دلالی و سفته بازانه مانند سکه، دلار و بورس را نا امن کند تا به زعم خود سرمایه ها را بسوی بخش مولد هدایت کند.
        گروههای سیاسی که در دوران دکتر قبلی، به سرمایه های انچنانی دست یافتند، بازار بورس را ناامن جلوه دهند تا به اهداف سیاسی خود برسند.اینها در وهله اول نقدینگی را از بورس خارج میکنند و در گام بعدی با سراریز نمودن این نقدینگی به سوی بازار دیگری که احتمالا مسکن باشد، اقدام تخریبی خود را تکمیل میکنند.اقدام مسبوق به سابقه جناب توکلی و بازتاب خبری گسترده افزایش نرخ خوراک در فارس نیوز از نظر من مشکوک است.
        من هم امیدوارم که این نظر توهمی بیش نباشد و هر چه زودتر از این وضعیت پر استرس خارج شویم.
        شخصا تا امروز نگران نبودم ولی به نظرم منفی امروز بویژه بعد از اینکه بازار داشت جانی تازه میگرفت، نگران کننده است.چون دارد امید را سهامداران میگیرد.
        البته این را در پایان اضافه کنم که من هم مثل جنابعالی خروج در این نقطه را درست نمیدانم، هر چند نمیتوانم توصیه ای هم به کسی مبنی بر خروج یا ماندن داشته باشم.

Sent from my C6802 using Tapatalk

نظر

• mjtb
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 527

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          من متاسفم که یه عده هنوز اصرار دارن برای هر چیزی که میخوان توجیه کنن یا عامل معرفی کنن میرن سراغ احمدی نژاد و دولت قبل !!! مثل استاندار آذربایجان شرقی که گفته نحوه توزیع سبد کالا تقصیر احمدی نژاد هست !!!!

اما از شما دوست عزیز 2 تا سوال دارم :
          1- شما میگید تصمیمات اقتصادی تاثیرات بلند مدت داره ، منم تا حدی قبول دارم ! اما چرا تصمیمات اقتصادی هاشمی و خاتمی و دولتهای اونها تاثیر بلند مدت نداشته؟ چرا سال 84 که بورس نزولی شد نمیگید دعوای سیاسی دولت خاتمی با دولت احمدی نژاد بوده و اونا نمیخواستن دولت جدید رو بپذیرن و فشار میاوردن به بازار !!!! اونجا رو میگید تقصیر احمدی نژاد بوده که سال 84 بورس نزولی شد !!! اینجا که میرسید 2-3 ماهی که بالا میرفت و برخی شرکتها پفکی رشد میکردن !! میگفتید روحانی مچکریم !!! امیدها روبه افزایشه !!! بازار داره به جاییگاه واقعی خودش میرسه و .... حالا که داره میاد پایین میای میگی که تقصیر دولت قبل هست و آثار اونها هست و گروه سیاسی اونا نمیخواد قبول کنه و .... اینجور استدلال کردن درست نیست دوست عزیز !

2- شما میگید نرخ خوراک و بهره مالکانه و .... خیلی موثر نیست و سیاسی هست ! بله منم قبول دارم سیاسی هست ! از روزی که عراقچی مدیران بازار سرمایه و بانکی رو دعوت کرد و هیچ جیزی از اون جلسه فاش نشد بازار به کلی به هم ریخت و شروع کرد به گیج زدن ! دولتی که همه چی رو مخفی میکنه از مردم، اعم از مداکرات خارجی و داخلی !!! شما باشی اعتماد میکنی میمونی تو بازار؟؟؟ آقای سنگینیان بعد از اون جلسه با عراقچی فقط یه پیغام داد به برخی مدیران کارگزاریها که هی تماس میگرفتن و سوال میکردن اونم این بود که جلسه عالی بود و حرفهای خوبی زد عراقچی !!!! اما از اون روز 10 هزار واحد شاخص افتاده و هر رزوم گفتن کف قیمت هاست و هر روز هم گفتن طبیعی هست و هر روز هم گفتن نگرانی نداریم و .....

بازم فرض میکنم حرف شما درست که گروه قبلی داره تقابل میکنه با دولت جدید که اصلا برام قابل قبول نیست !!! دوستان از یه طرف میگن احمدی نژاد هیچ طرفداری نداشت و نداره و توی سیستم اداری همه مخالف احمدی نژاد بودن !!! حالا که رفته میگن بدنه اون قبلی داره با دولت جدید مقابله میکنه !!!! به فرض که این باشه بنده سوالم از شما اینه : سال 82-83 نه احمدی نژادی در کار بود ! نه دولتی جابجا شده بود ! نه بهره مالکانه و نرخ خوراکی به این صورت مطرح بود ! نه تحریم و هسته ای و اینچیزا به این شکل بود !!! اما بلایی سر بورس آوردن همین آقایونی که حالا دوباره بر سر کار اومدن که خیلی ها از بازار فرار کردن و آثار اون حرکت کثیف سال 82-83 تا سالها توی بازار بود و کسی اعتماد نمیکرد بیاد توی بورس !!!! عملکرد این افراد جلوی چشم بازار و فعالان اون هست چرا اصرار دارید مساله رو پیچیده کنید و بازار رو گمراه کنید ! این کاری که داره الان میشه توسط همون افراد هست و از زمانیکه سر و کله اینا پیدا شد بازار اینجوری شد
          خب به نظرم اینطور که شما فکر میکنید، دولت قبل یه خزانه پر پول، جامعه بدون نقدینگی و تورم سرسام آور، نرخ بیکاری پایین و صنعت مولد و پویا رو به دولت جدید سپرد و این بی عرضه ها نتونستن اداره ش بکنن!
          1- کی گفته که تصمیمات اقتصادی اونها تأثیر بلند مدت نداشته؟ در درجه اول اینکه مگه اونها چقدر درآمد داشتن که بخوان کاری بکنن؟ تازه از همون درآمد چندغازشون پس انداز هم میکردن و البته مجلس اصولگرا اجازه استفاده از پس اندازی که خود خاتمی طرحش رو داده بود بهش نداد. چرخوندن مملکت با درآمد اونها کجا، با این درآمد افسانه ای کجا؟ شما برای من مثال بیار ببینم تو هشت سال معجزه هزاره سوم کدوم صنعت مادر، صنعت زیرساختی پایه ریزی شد؟ بحث من بهره برداری طرح هایی که دولتهای هاشمی و خاتمی استارت زده بودن نیست، چه کاری رو اون شروع کرد که خودش یا دیگران ازش بهره برداری کنن؟ کدوم صنعت زمین زده نشد؟ بعله سال 84 طرف اومد گفت بورس قمارخونه ست و باید بساطش جمع بشه، این حرف رو هم نه به عنوان یه کاندید ریاست جمهوری که به عنوان رئیس جمهور زد و طبیعتاً بورس با مغز خورد زمین. سازمان برنامه و بودجه و شورای پول و اعتبار هم ملغی کرد و خودش شد رئیس همه چی! گفت اقتصاد اسلامی بدون رباست و بهره بانکی رو هم کم کرد. هرچی هم تو خزانه بود وام داد. خب نتیجه ش این بود که دیگه پول تو بانک نمیرفت چون صرف نداشت. رفت تو مسکن و باعث شد قیمتها اینقدر بره بالا. رفت تو تجارت و تقاضا برای ارز رو زیاد کرد، تولید و GDP و GNP هم که شوخی بچگانه ای بیش نبود و در نتیجه جریان ورودی ارز فقط و فقط از خام فروشی نفت بود. وامها هم تزریق شد تو جامعه و شد بیماری هلندی. تا وقتی درهای مملکت باز بود، مردم تو خواب خرگوشی بودن و نمیفهمدین چه بلایی سرشون میاد، اما انقدر تا خرخره رفتن تو بدبختی که به محض تحریم شدن بحث قحطی هم پیش اومد و نتیجه نهاییش هم شد همین که دولت جدید پول برای پرداخت حقوق نداشت، انبار شهرها خالی بود و ... اینهمه اختلاس، که فقط چند مورد افشا شده ش برق و از کله آدم میپرونه دستپخت سیاستهای کی بوده؟ خب شاید تو اقتصادی که شما بلدی اینها هیچ کدوم تأثیر نداره و با تغییر دولت همه شرایط "ریست فکتوری" میشه!!
          2- شما کدوم جلسه رو میگی؟ والا تا جایی که ما یادمون میاد، اگه اشتباه میگم دوستان تصحیح کنن، اون یکشنبه سیاه که سقوط بورس شروع شد، خبر فقط استعفا/برکناری صالح آبادی و تیم مدیریتی بورس بود. که تا تکذیب وزیر و خودش تو تلویزیون هم پیش رفت. فکر نمیکنم این چیزی که شما میگی رو تا حالا کسی شنیده باشه. اما نکته ای که شما دوست داری روش دست بذاری جالبه، که همه مون میدونیم این داستان از توافق ژنو آب میخوره. خب اون کسایی که لغو تحریمها به ضررشونه، حالا چه اقتصادی چه سیاسی، میشینن هرچی رشته بودن پنبه بشه؟ یا بخاطر صلاح مردم کنار میکشن لابد؟ این حرفا به جوک بیشتر شبیهه تا تحلیل. این تحلیلهای دم دستی شما، دقیقاً به درد همون اقتصاد هیئتی ا.ن میخوره.
          شاخص های اقتصادی قبل از دولت قبلی، حتی تو زمان بعد جنگ رو با شاخص های اقتصادی دولت معجزه، البته شاخص های واقعی! وقتی مقایسه بفرمایید شاید خیلی چیزها دستگیرتون بشه. البته شاید!
          آخرین ویرایش توسط mjtb؛ 2014/02/11, 12:30.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35713

به نظر من تیم سیاسی هماهنگ با دولت روحانی به رهبری عبده تبریزی منابع مالی زیادی رو که من بهش میگم "پول سیاسی" وارد بازار کردن از چند ماه پیش و به بهانه خوش بینی و بهبود وضعیت اقتصادی و گشایش در مشکلات اقتصادی و باور بیش از حد و فراتر از واقعیت این چیزها توسط بخش زیادی از سهامداران حقیقی و بویژه تازه واردها تونستن قیمت برخی سهام رو چند برابر بکنن بویژه سهامهای زیانده و شرکتهای کوچک رو !
            جالبه که برخی از این شرکتهای زیانده حتی زمانیکه سود خوبی هم داشتن چنین قیمتهایی رو ندیده بودن اما الان با زیان های آنچنانی به قیمتهای زیادی رسیدن. خوب بعد از توافق و اجرایی شدن اون دیگه چه عاملی میتونه این خوش بینی مفرط رو توجیه کنه !!!

از طرف دیگه دولت خودش میدونه که بخش مسکن راه نیفته بقیه صنایع هم نه تنها تکانی نخواهند خورد بلکه در رکود بیشتری فرو خواهند رفت. عبده تبریزی هم با توجه به نقشی که در هلدینگ های ساختمانی داشته پولها رو به اون بخش خواهد کشید البته بعد از اینکه چند برابر شدن در بورس !!!
            به نظر من جلسه عراقچی برای این بود که اولا مدیران بازار هماهنگ باشن که در صورت بروز این وضعیتی که درش هستیم آقایون واکنش چندانی نشون ندن ! و اینکه این یه حرکت هماهنگ شده هست ! دیگه اینکه از لحاظ سیاسی وقت تموم شده و آقایون برای کوچ کردن از بازار سرمایه وقت چندانی ندارن

شواهد این ماجرا هم تصمیماتی هست که توی این هفته های اخیر برای بخش مسکن گرفته شد + بخشنامه ای که دولت برای عرضه خرد و غیربلوکی سهام ایران خودرو، سایپا، بانکهای صادرات، ملت و تجارت صادر کرد و به خودروسازان هم گفتن وام و تزریق پولی فعلا در کار نیست و باید برای تامین سرمایه مورد نیازشون به فروش دارایی اقدام کنن که اونا هم دارن زیر مجموعه های خودشون بصورت چند صد میلیون سهمی عرضه میکنن به سهامداران حقیقی !!!!

تقریبا همه به اهداف مورد نظر خودشون میرسن از بورس فقط بی اعتمادی به بازار میمونه و بورسی که اینقدر به سیاسیون سواری داده که جونی براش نمونده و صورت مالی و تحلیل هم در اون بی اعتبار شده !
            در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
            این تحلیل در نوع خودش جالب و در عین حال بسیار بدبینانه است.

با این فرض باید بگیم دولت روحانی شارلاتان تر از دولت احمدی نژاده !!
            در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
            خب به نظرم اینطور که شما فکر میکنید، دولت قبل یه خزانه پر پول، جامعه بدون نقدینگی و تورم سرسام آور، نرخ بیکاری پایین و صنعت مولد و پویا رو به دولت جدید سپرد و این بی عرضه ها نتونستن اداره ش بکنن!
            1- کی گفته که تصمیمات اقتصادی اونها تأثیر بلند مدت نداشته؟ در درجه اول اینکه مگه اونها چقدر درآمد داشتن که بخوان کاری بکنن؟ تازه از همون درآمد چندغازشون پس انداز هم میکردن و البته مجلس اصولگرا اجازه استفاده از پس اندازی که خود خاتمی طرحش رو داده بود بهش نداد. چرخوندن مملکت با درآمد اونها کجا، با این درآمد افسانه ای کجا؟ شما برای من مثال بیار ببینم تو هشت سال معجزه هزاره سوم کدوم صنعت مادر، صنعت زیرساختی پایه ریزی شد؟ بحث من بهره برداری طرح هایی که دولتهای هاشمی و خاتمی استارت زده بودن نیست، چه کاری رو اون شروع کرد که خودش یا دیگران ازش بهره برداری کنن؟ کدوم صنعت زمین زده نشد؟ بعله سال 84 طرف اومد گفت بورس قمارخونه ست و باید بساطش جمع بشه، این حرف رو هم نه به عنوان یه کاندید ریاست جمهوری که به عنوان رئیس جمهور زد و طبیعتاً بورس با مغز خورد زمین. سازمان برنامه و بودجه و شورای پول و اعتبار هم ملغی کرد و خودش شد رئیس همه چی! گفت اقتصاد اسلامی بدون رباست و بهره بانکی رو هم کم کرد. هرچی هم تو خزانه بود وام داد. خب نتیجه ش این بود که دیگه پول تو بانک نمیرفت چون صرف نداشت. رفت تو مسکن و باعث شد قیمتها اینقدر بره بالا. رفت تو تجارت و تقاضا برای ارز رو زیاد کرد، تولید و GDP و GNP هم که شوخی بچگانه ای بیش نبود و در نتیجه جریان ورودی ارز فقط و فقط از خام فروشی نفت بود. وامها هم تزریق شد تو جامعه و شد بیماری هلندی. تا وقتی درهای مملکت باز بود، مردم تو خواب خرگوشی بودن و نمیفهمدین چه بلایی سرشون میاد، اما انقدر تا خرخره رفتن تو بدبختی که به محض تحریم شدن بحث قحطی هم پیش اومد و نتیجه نهاییش هم شد همین که دولت جدید پول برای پرداخت حقوق نداشت، انبار شهرها خالی بود و ... اینهمه اختلاس، که فقط چند مورد افشا شده ش برق و از کله آدم میپرونه دستپخت سیاستهای کی بوده؟ خب شاید تو اقتصادی که شما بلدی اینها هیچ کدوم تأثیر نداره و با تغییر دولت همه شرایط "ریست فکتوری" میشه!!
            2- شما کدوم جلسه رو میگی؟ والا تا جایی که ما یادمون میاد، اگه اشتباه میگم دوستان تصحیح کنن، اون یکشنبه سیاه که سقوط بورس شروع شد، خبر فقط استعفا/برکناری صالح آبادی و تیم مدیریتی بورس بود. که تا تکذیب وزیر و خودش تو تلویزیون هم پیش رفت. فکر نمیکنم این چیزی که شما میگی رو تا حالا کسی شنیده باشه. اما نکته ای که شما دوست داری روش دست بذاری جالبه، که همه مون میدونیم این داستان از توافق ژنو آب میخوره. خب اون کسایی که لغو تحریمها به ضررشونه، حالا چه اقتصادی چه سیاسی، میشینن هرچی رشته بودن پنبه بشه؟ یا بخاطر صلاح مردم کنار میکشن لابد؟ این حرفا به جوک بیشتر شبیهه تا تحلیل. این تحلیلهای دم دستی شما، دقیقاً به درد همون اقتصاد هیئتی ا.ن میخوره.
            شاخص های اقتصادی قبل از دولت قبلی، حتی تو زمان بعد جنگ رو با شاخص های اقتصادی دولت معجزه، البته شاخص های واقعی! وقتی مقایسه بفرمایید شاید خیلی چیزها دستگیرتون بشه. البته شاید!
            دوست عزیز تقریبا همه فهمیدن که خزانه خالی و این چیزا بیشتر یه شوی سیاسی بوده ! میگن خزانه خالیه اما از همون مردادماه که اومدن تا الان بیش از چند میلیارد تومان فقط توی ساختمان پاستور که دفتر کار رییس جمهور هست هزینه شده و هنوزم ادامه داره تموم نشده ! اینو که میگم از رسانه ها نمیگم از قول بنده خدایی که توی شرکت پیمانکاری امنجا کار میکنه میگم !

میگن خزانه خالی هست ! اما سبد کالا داده میشه به مردم که البته با اون وضع بهتر بود نمیدادن و توش مرغ ترکیه ای و برزیلی و برنج هندی وارداتی هست !
            میگن خزیانه خالی هست ! اما میرن یک شبه کلی بنزین از چین وارد میکنن !!!! در حالیکه طرح های بنزین سازی پالایشگاهها رو چند ماهه که رها کردن !!!

این نقدینگی که میگید سرسام آور !!! همین الان همه مشکل نقدینگی دارن ! از کارمند بگیر از تولید کننده و کارگر و کارفرما در برو ! پس نقدینگی کجاست؟ اگه نقدینگی زیاده چرا نرخ سود بانکی بالاتر میره؟ چرا نرخ اوراق رو بالاتر میبرن؟؟ اگه نقدینگی زیاده که معناش این میشه که پول ارزون باید باشه نه اینکه هر روز گرونتر بشه و نرخ بهره بالاتر بره !!!

راجع به نرخ بیکاری و همه این مواردی که فرمودید میشه بحث کرد اما جاش اینجا نیست ، بنده نظرم این نیست که در دولت احمدی نژاد همه چی به خوبی انجام شد و در بهترین حالت به دولت قبل تحویل شد کما اینکه در دولتهای قبلی هم همین بوده ! هاشمی که اومد می گفت ما ویرانه تحویل گرفتیم و اقتصاد بیمار و .... خاتمی هم همین .... احمدی نژاد هم همین و روحانی هم همین. تو اکثر کشورهای دنیا همین مشکلات کمابیش هست و اینکه بخوایم بگیم هیچ مشکلی نباید باشه که نمیشه !

در مورد بحث بورس اتفاقا از همان روزی که عبده تبریزی رفت به وزارت مسکن بنده نظرم این بود که پولها به سمت مسکن میرود دیر یا زود ! خود شما بهتر می دونید که عبده با احمدی نژاد نیست ! اتفاقا یکی از دلایل اینها برای توقف مسکن مهر این هست که پیمانکاران دولت قبلی رو بیرون کنن و پیمانکاران خودشون رو بیارن سر پروژه ها ! پس از لحاظ سیاسی و اقتصادی قابل قبولتر اینه که دولت جدید با مدیریت عبده تبریزی داره پولها رو به سمت مسکن میبره ! چند بار ایشون مقاله نوشته و گفته که مسکن از فروردین سال بعد راه میفته !!! و خودشونم میدونن برای این که تولید از رکود خارج بشه باید مسکن راه بیفته و صنایع وابسته بتونن تکونی بخورن.

فعلا برای اینکه به مردم بگن خبری نیست و همه چی تحت کنترل هست همه پروژه ها رو متوقف کردن از بنزین سازی پالایشگاهها بگیرید تا کارهای عمرانی ساده در حوزه مسکن ! خوب وقتی هیچ تحرکی انجام نمیشه بانکها هیچ تسهیلاتی نمیدن و .... تورم هم کاهش پیدا میکنه !!! کاهش تورم در زمان رکود که دستاوردی محسوب نمیشه چون کاری انجام نمیشه ! اگر کارها شروع شد و تورم کنترل شد اونوقت میشه گفت داره کاری صورت میگیره !

جالبه برام که شما از جلسه عراقچی با مدیران نظام بانکی و سرمایه بی خبرید ! تقریبا همه مدیران عامل کارگزاریها به دنبال اخبار این جلسه بودن اما هیچی منتشر نشد ! درست چند روز قبل از اون ریزش که جنابعالی میگید عراقچی آقایون رو دعوت کرد و به فاصله 3 روز بعدش فکر کنم اون ریزش اتفاق افتاد و شب اعلام شد توافق اجرایی شده و فرداش بازار به هوای این خبر مثبت شد و در همون روز نزدیک به 600 میلیارد تومان ارزش معاملات بوده که بیشترین ارزش معاملات در اون روز تا حالا بوده و بخش زیادی از پول با هوشمندی و زیرکی در بازار مثبت به راحتی از جیب مردم در بازار سرمایه خارج شد و رفت ! بنده همین تحلیل رو در همین تاپیک در تاریخ 30 دیماه نوشتم که براتون بالاتر گذاشتم و یکی از کاربران سایت بنام "کیوان" در زیر این تحلیل بنده نوشت : "این تحلیل در نوع خودش جالب و در عین حال بسیار بدبینانه هست ! با این فرض باید بگیم دولت روحانی بمراتب شارلاتان تر از دولت احمذی نژاده!!!""

راجع به اختلاس و این چیزا گفتید که در همه این سالها بوده و اینا محصول نظام اداری و بانکداری ماست که اتفاقا پایه اونها در دولتهای قبل گذاشته شده و اینکه بعضی ها میخوان بگن اختلاسهای فراوان و ارقام نجومی و .... بیشتر بازیهای سیاسی هست نه اینکه نشده اما اینکه اینا ارقامش خیلی زیاده فریبکاری ظاهری هست ! اینم همینجوری نمیگم شما اختلاس بانک صادرات رو در دولت هاشمی یادتونه؟ 123 میلیارد تومان اگه اشتباه نکنم . با ارزش پول اون موقع ! ارزش حال این عدد رو به دست بیار ببین اون بیشتره یا 3 هزار میلیارد !!!! تازه 3 هزار میلیارد که 1800 تاش گفتن درسته اما موسوم به 3 هزار میلیاردی شد طرف 5 هزار میلیارد سرمایه داره تو کشور و قابل برگشت اما اون 123 میلیارد چی؟

نکته دیگه اینکه اون موقع کی مدیرعامل بانک صادرات بود؟ آقای سیف !!! رییس کل بانک مرکزی آقای روحانی ! خداییش اگه احمدی نژاد یه همچین انتصابی کرده بود خود شما الان چی مینوشتی اینجا؟؟؟؟

بحث بسیاره اما طولانی شده مطلب عذرخواهی می کنم ولی شما تحلیل بنده رو بدون اینکه به سوالاتم جواب بدی دم دستی و هیئتی لقب دادی مشکلی نیست هر کس نظری داره ! بنده هم نظر خودمو گفتم. ممنون که توجه کردید به پست من.

نظر

• کامل
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 558

دوستان توجه داشته باشند
              بورس فقط سهمش در اقتصاد ایران 7 درصده
              هر گروهی که برای دفعه ی چندم میخواهند از این کانال بورس به اهداف و آمال سیاسی برسند شکست خورده اند . این گروه اگر هنر دارد از کانال بازار ارز که سهمش در اقتصاد ایران 50 درصده استفاده کند!!!

اینها بیسوادند که از تاریخ درس نمی گیرند.لذا این دفعه هم صد درصد شکست میخورند شک نکنید .

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

دوست عزیز تقریبا همه فهمیدن که خزانه خالی و این چیزا بیشتر یه شوی سیاسی بوده ! میگن خزانه خالیه اما از همون مردادماه که اومدن تا الان بیش از چند میلیارد تومان فقط توی ساختمان پاستور که دفتر کار رییس جمهور هست هزینه شده و هنوزم ادامه داره تموم نشده ! اینو که میگم از رسانه ها نمیگم از قول بنده خدایی که توی شرکت پیمانکاری امنجا کار میکنه میگم !

میگن خزانه خالی هست ! اما سبد کالا داده میشه به مردم که البته با اون وضع بهتر بود نمیدادن و توش مرغ ترکیه ای و برزیلی و برنج هندی وارداتی هست !
                میگن خزیانه خالی هست ! اما میرن یک شبه کلی بنزین از چین وارد میکنن !!!! در حالیکه طرح های بنزین سازی پالایشگاهها رو چند ماهه که رها کردن !!!

این نقدینگی که میگید سرسام آور !!! همین الان همه مشکل نقدینگی دارن ! از کارمند بگیر از تولید کننده و کارگر و کارفرما در برو ! پس نقدینگی کجاست؟ اگه نقدینگی زیاده چرا نرخ سود بانکی بالاتر میره؟ چرا نرخ اوراق رو بالاتر میبرن؟؟ اگه نقدینگی زیاده که معناش این میشه که پول ارزون باید باشه نه اینکه هر روز گرونتر بشه و نرخ بهره بالاتر بره !!!

راجع به نرخ بیکاری و همه این مواردی که فرمودید میشه بحث کرد اما جاش اینجا نیست ، بنده نظرم این نیست که در دولت احمدی نژاد همه چی به خوبی انجام شد و در بهترین حالت به دولت قبل تحویل شد کما اینکه در دولتهای قبلی هم همین بوده ! هاشمی که اومد می گفت ما ویرانه تحویل گرفتیم و اقتصاد بیمار و .... خاتمی هم همین .... احمدی نژاد هم همین و روحانی هم همین. تو اکثر کشورهای دنیا همین مشکلات کمابیش هست و اینکه بخوایم بگیم هیچ مشکلی نباید باشه که نمیشه !

در مورد بحث بورس اتفاقا از همان روزی که عبده تبریزی رفت به وزارت مسکن بنده نظرم این بود که پولها به سمت مسکن میرود دیر یا زود ! خود شما بهتر می دونید که عبده با احمدی نژاد نیست ! اتفاقا یکی از دلایل اینها برای توقف مسکن مهر این هست که پیمانکاران دولت قبلی رو بیرون کنن و پیمانکاران خودشون رو بیارن سر پروژه ها ! پس از لحاظ سیاسی و اقتصادی قابل قبولتر اینه که دولت جدید با مدیریت عبده تبریزی داره پولها رو به سمت مسکن میبره ! چند بار ایشون مقاله نوشته و گفته که مسکن از فروردین سال بعد راه میفته !!! و خودشونم میدونن برای این که تولید از رکود خارج بشه باید مسکن راه بیفته و صنایع وابسته بتونن تکونی بخورن.

فعلا برای اینکه به مردم بگن خبری نیست و همه چی تحت کنترل هست همه پروژه ها رو متوقف کردن از بنزین سازی پالایشگاهها بگیرید تا کارهای عمرانی ساده در حوزه مسکن ! خوب وقتی هیچ تحرکی انجام نمیشه بانکها هیچ تسهیلاتی نمیدن و .... تورم هم کاهش پیدا میکنه !!! کاهش تورم در زمان رکود که دستاوردی محسوب نمیشه چون کاری انجام نمیشه ! اگر کارها شروع شد و تورم کنترل شد اونوقت میشه گفت داره کاری صورت میگیره !

جالبه برام که شما از جلسه عراقچی با مدیران نظام بانکی و سرمایه بی خبرید ! تقریبا همه مدیران عامل کارگزاریها به دنبال اخبار این جلسه بودن اما هیچی منتشر نشد ! درست چند روز قبل از اون ریزش که جنابعالی میگید عراقچی آقایون رو دعوت کرد و به فاصله 3 روز بعدش فکر کنم اون ریزش اتفاق افتاد و شب اعلام شد توافق اجرایی شده و فرداش بازار به هوای این خبر مثبت شد و در همون روز نزدیک به 600 میلیارد تومان ارزش معاملات بوده که بیشترین ارزش معاملات در اون روز تا حالا بوده و بخش زیادی از پول با هوشمندی و زیرکی در بازار مثبت به راحتی از جیب مردم در بازار سرمایه خارج شد و رفت ! بنده همین تحلیل رو در همین تاپیک در تاریخ 30 دیماه نوشتم که براتون بالاتر گذاشتم و یکی از کاربران سایت بنام "کیوان" در زیر این تحلیل بنده نوشت : "این تحلیل در نوع خودش جالب و در عین حال بسیار بدبینانه هست ! با این فرض باید بگیم دولت روحانی بمراتب شارلاتان تر از دولت احمذی نژاده!!!""

راجع به اختلاس و این چیزا گفتید که در همه این سالها بوده و اینا محصول نظام اداری و بانکداری ماست که اتفاقا پایه اونها در دولتهای قبل گذاشته شده و اینکه بعضی ها میخوان بگن اختلاسهای فراوان و ارقام نجومی و .... بیشتر بازیهای سیاسی هست نه اینکه نشده اما اینکه اینا ارقامش خیلی زیاده فریبکاری ظاهری هست ! اینم همینجوری نمیگم شما اختلاس بانک صادرات رو در دولت هاشمی یادتونه؟ 123 میلیارد تومان اگه اشتباه نکنم . با ارزش پول اون موقع ! ارزش حال این عدد رو به دست بیار ببین اون بیشتره یا 3 هزار میلیارد !!!! تازه 3 هزار میلیارد که 1800 تاش گفتن درسته اما موسوم به 3 هزار میلیاردی شد طرف 5 هزار میلیارد سرمایه داره تو کشور و قابل برگشت اما اون 123 میلیارد چی؟

نکته دیگه اینکه اون موقع کی مدیرعامل بانک صادرات بود؟ آقای سیف !!! رییس کل بانک مرکزی آقای روحانی ! خداییش اگیه احمدی نژاد یه همچین انتصابی کرده بود خود شما الان چی مینوشتی اینجا؟؟؟؟

بحث بسیاره اما طولانی شده مطلب عذرخواهی می کنم ولی شما تحلیل بنده رو بدون اینکه به سوالاتم جواب بدی دم دستی و هیئتی لقب دادی مشکلی نیست هر کس نظری داره ! بنده هم نظر خودمو گفتم. ممنون که توجه کردید به پست من.
                کاری به کلیت بحث ندارم ولی مدیرعامل اونوقت بانک صادرات جهرمی بود نه سیف!
                همین نکات ریزه که کنار هم پازل میکنیم و یه حقیقتی رو وارونه نشون میدیم.
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35713

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                  کاری به کلیت بحث ندارم ولی مدیرعامل اونوقت بانک صادرات جهرمی بود نه سیف!
                  همین نکات ریزه که کنار هم پازل میکنیم و یه حقیقتی رو وارونه نشون میدیم.
                  دوست عزیز با دقت بیشتری بخونید من مدیرعامل بانک صادرات در زمان اختلاس موسوم به 3 هزار میلیاردی رو نگفتم اونو که همه میدونن جهرمی بوده !

زمان اختلاس 123 میلیاردی و ماجرای رفیق دوست رو میگم در دولت هاشمی سالهای ابتدایی دهه 70 !! اون موقع آقای سیف مدیرعامل بانک صادرات بودن که درش اون اختلاس رخ داد !!!!!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود؛
                    اساسا ملتی هستیم که هم خوب توطئه می کنیم هم توهم توطئه داریم همیشه. تا به دنبال علت درونی اشکال در خودمون نگردیم اصلاح نخواهیم شد و کوچک خواهیم ماند. به جای اینکه بگردیم ببینیم کی توطئه کرده باید درس بگیریم، استراتژی بهتر پیاده کنیم و تهدید رو تبدیل به فرصت کنیم
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• تکنیکالیست
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1101

با تلنگری در بازار زودتر از بقیه سهمها صف خرید خواهد شد

کدخبر : 2609
                      تاريخ مخابره : 1392/11/20 - 10:45

عرضه مجدد بلوک "شاوان" با قيمت 5700 تومان

اكوبورس:سازمان خصوصي سازي در نظر دارد بلوک مديريتي پالايش نفت لاوان را به قيمت پايه حدود 5700 تومان به ازاي هر سهم مجدد براي فروش آگهي کند.

گفته مي شود نفت بهران به تازگي علاقه مندي خود را براي ورود به صنعت پالايشگاه و در دست گيري سهام کنترلي يک شركت پالايشي اعلام کرده است.

حدود يک ماه پيش سازمان خصوصي سازي بلوک 50 درصد بعلاوه يک سهم شركت پالايش نفت لاوان را به قيمت هر سهم 5744 تومان و سه ريال در تابلوي معاملات عمده فرابورس گذاشت اما هيچ خريداري حاضر به تملک اين دارايي نشد.

شاوان تا 3 ماه پیش روی 4300 معامله میشد. هم اکنون زیر 3500 مفت است. ببینین حقوقی چگونه هر روز داره سهمها رو جارو میکنه. به تعداد سهام توجه نکنید این سهم تقریبا خشک شده دوستان.

نقل قول
                      ......

نظر

• mjtb
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 527

نکته دیگه اینکه اون موقع کی مدیرعامل بانک صادرات بود؟ آقای سیف !!! رییس کل بانک مرکزی آقای روحانی ! خداییش اگه احمدی نژاد یه همچین انتصابی کرده بود خود شما الان چی مینوشتی اینجا؟؟؟؟

اینطور که به نظر میاد شما اخباری داری که ما نداریم! موجودی خزانه و تغییر دکوراسیون تو پاستور و احتمالاً اون خرید بنزین و بقیه ماجرا!
                        خنده داره که شما به اختلاف نظرهای بی پایان در مورد تأثیر نرخ بهره بر تورم نقطه پایانی گذاشتید و این مشکل هم به لطف شما حل شد و دیگه قاطعانه میدونیم که افزایش نرخ بهره، تورم رو افزایش میده! شما این نظریات رو منتشر کن که دنیا استفاده کنه.
                        تو مشکل دار بودن نظام سیاسی و اقتصادی مون و فاسد بودنش هیچ شکی نیست، وگرنه چیزی مثل اختلاس یه امر روزمره نمیشد. اما لطفاً به جای صحبت کردن رو هوا که یادگار معجزه هزاره سومه برید یکم تحقیق کنید در مورد اون اختلاس و اختلاسهای اخیر، در مورد نقش آقای سیف، در مورد سیستم اختلاس اون زمان و الان. به عنوان یه راهنمایی میتونید از این لینکها شروع کنید:

من نمیدونم شاید شما جوابی که من داده باشم رو قبول نکنید، اما اینکه میگید جواب تحلیلهاتون! رو ندادم در نوع خودش جالبه.
                        فکر نمیکنم بحث بیشتر از این فایده ای داشته باشه، اما خوندن این مطلب خالی از لطف نیست:

* اگر فضای سرمایه‌گذاری مساعد نباشد، شاخص‌های محیط کسب‌و‌کار هر چقدر هم که خوب شود، اثری ندارد. عواملی که بر فضای سرمایه‌گذاری یا محیط روانی کسب‌و‌کار اثر می‌گذارند و می‌توانند سیاسی یا اقتصادی باشند.
                        *هرچه عدم اطمینان در محیط سرمایه‌گذاری بزرگ‌تر شود، افق سرمایه‌گذاری کوچک می‌شود. بنابراین کارآفرینان ما از فعالیت کارآفرینی خارج می‌شوند و به سمت فعالیت‌های سوداگرانه می‌روند. در این حالت حتی کارآفرینان هم تبدیل به سوداگران می‌شوند.
                        * پارلمانی که هر روز قانون عوض می‌کند، یک کارخانه تولید عدم اطمینان است. پارلمان نباید هر روز قانون عوض کند. قانون، قاعده بازی است حتی اگر غلط باشد. قاعده بازی باید خیلی کند عوض شود حتی اگر غلط است.
                        * بخشی از سیاستگذارها و سیاستمدارهای ما اصلاً شخصاً تولید عدم اطمینان می‌کنند بعضی از چهره های سیاسی ما کارخانه تولید عدم اطمینانند. این افراد دائماً عدم اطمینان را بلندمدت می کنن. دوره عدم اطمینان را بسط می‌دهند.
                        * وزارت خارجه تصمیم می‌گیرد برای خروج از بن‌بست بین‌المللی، مذاکره کند، بخش‌های دیگر قدرت اما تصمیم می‌گیرند فضای مذاکرات را به هم بریزند. ساختارهای سیاسی که به این نگاه‌ها غلبه دارد دائماً به طور سیستماتیک عدم اطمینان تولید می‌کنند.
                        * فضای سرمایه‌گذاری در حال حاضر رو به بهبود است و اگر دولت در نظر دارد که فضا به شکل واقعی تغییر کند و سرمایه‌گذار داخلی تشویق شود باید دو گام برداشته شود. گام اول برای از بین بردن عدم اطمینان است که در داخل تولید می‌شود. گام دوم برای باز کردن راه ورود سرمایه ایرانی های خارج از کشور به داخل است. این دو گام باید برداشته شود تا فضای سرمایه‌گذاری به شکل واقعی بهبود یابد.

نظر

• einstein
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 360

دوست عزیز تقریبا همه فهمیدن که خزانه خالی و این چیزا بیشتر یه شوی سیاسی بوده ! میگن خزانه خالیه اما از همون مردادماه که اومدن تا الان بیش از چند میلیارد تومان فقط توی ساختمان پاستور که دفتر کار رییس جمهور هست هزینه شده...
                          میگن خزانه خالی هست ! اما سبد کالا داده میشه به مردم...
                          میگن خزیانه خالی هست ! اما میرن یک شبه کلی بنزین از چین وارد میکنن ...
                          خانم میناوی
                          واقعاٌ تصور شما این است وقتی می گویند خزانه خالی است یعنی اینکه در کشور بزرگی مانند ایران ،حتی دادن یک سبد 80 هزارتومنی آنهم به یکدهم مردم کاری ناممکن است که شما آنرا حمل بر دروغ بودن آن میکنید.یعنی دولت در این شش ماه هیچ درامدی نداشت؟نفتی نفروخت؟مالیاتی نگرفت؟

یعنی به نظر شما اگر چک بقال سرکوچه ما پاس نشد،باید این نتیجه را بگیریم که نقدینگی کشور پایین است؟به همین راحتی؟خانم محترم ،افزایش حجم نقدینگی یعنی چاپ پول بدون اینکه متناسب با ان تولید انجام شده باشد یا وارداتی صورت گرفته باشد.این را که دیگر همه گزارشات اماری بانک مرکزی و سازمان امار تایید می کنند.خود دکتر جان هم اینرا قبول دارد.چون تحصیلاتم اقتصاد نیست نمی توانم با اطمینان در مورد رابطه حجم نقدینگی و نرخ بهره اظهار نظر کنم ولی این را می توانم بگویم که افزایش نقدینگی تورم می اورد و تورم هم باعث بالا رفتن نرخ بهره می شود.

راجع به نرخ بیکاری و همه این مواردی که فرمودید میشه بحث کرد اما جاش اینجا نیست ، بنده نظرم این نیست که در دولت احمدی نژاد همه چی به خوبی انجام شد و در بهترین حالت به دولت قبل تحویل شد کما اینکه در دولتهای قبلی هم همین بوده ....
                          نه خواهش میکنم ،شکسته نفسی می فرمایید .مگر می شود در بهترین دولت از مادها به این طرف و معجره قرن 21 کارها به بهترین نحو ممکن انجام نشده باشد.

خانم محترم شما نگاهی کن به مسکن مهر ، یکسری بزنید به شهرکهای اطراف تهران و بعداٌ از این پروژه و پیمانکاراش حمایت کنید.تازه چرا این پروژه توی دوران خود دکتر تموم نشده که حالا این بحثا را داشته باشیم.به قول خودتون کلی هم نقدینگی داشتیم و خزانه هم که پر پول بود!!!
                          خانم محترم
                          اقتصاد دچار رکود تورمی است.این یعنی فاجعه!!این یعنی شما بیماری دارید باامراض مختلف که دوای یک درد سمی است برای درد دیگر!!!طبیب این بیمار باید با چنان ظرافتی ترکیب بهینه ای از داروهای مختلف پیدا کند تا یواش یواس مریض از این حالت خارج شود.درست یا غلط تفکری در دولت است که صنعت ساختمان را صنعت مادر می داند و برای خروج اقتصاد از رکود، رونق این صنعت را پیشنهاد می کند.اتفاقاً در راهکاری که آقای عبده پیشنهاد داده ، توصیه های ظریفی مطرح شد که این صنعت دچار سفته بازی نشود.حال ممکن است من یا شما با این راهکار موافق نباشیم ولی این دلیلی نیست که حنماٌ کاسه ای زیر نیم کاسه است!!!

با کدام پول ،با کدام ارز می توانند پروژهای راه بیاندازند؟میدانید هزینه انتقال پول الان چقدر است؟میدانید در اواخر دوره اقای خاتمی 100 هزار نفر در عسلویه شاغل بودند؟میدانید الان زیر 10 هزار نفرند؟چند فاز از پارس جنوبی در این هشت سال راه اندازی شد؟
                          خانم محترم انصافاٌ رکود تورمی شاهکاری است که فقط از دستان توانمند دکتر بر می آمد.حتماٌ می دانید این کلمه پارادایم است که جمع آنها در کنار همدیگر کار هر کسی نیست.بهترین تیم اقتصادی دنیا سالها زمان می خواهد تا بتواند چنین اقتصادی را از وضعیت فعلی در بیاورد.

والا حرفی ندارم بگم اینجا.

ببخشی دیگه،آبرو ریزی شده !! گفتیم اقا بابک یه مقدار مبلغ رو ببره بالا جبران بشه.خدا بگم این مه افرید چکارش بکن ،بهش گفته بودم دله دزدی نکن رفت همش سه هزار میلیارد برداشته ،تازه خیر سرش میگن کمتر هم هست!!!
                          ولی محض اطلاعتون عرض کنم مبلغ 123 میلیارد رقم درستی نیست.داستان از این قرار بود که اقای خداداد و شریکش روزانه مبلغی اگر اشتباه نکنم 200 تا 300 میلیون روزانه از حساب ها برداشت می کردند و با خرید ارز در صبح و فروش در آخر وقت سودی کسب می کردند و در پایان روز این وجه به حساب بانک بر می گرداندند.123 میلیارد مجموع این پولهاست در حالیکه در واقع حداکثر مبلغی که در یک زمان در اختیار این اقایان بود،همان 200-300 میلیون بود.البته حتی اگر 200 ریال هم می بود ،مورد تایید هیچکس نبود.

نه اینکه آقای احمدی نژاد تمامی وزرایش را از بین قدیس ها انتخاب کرد! چی می نوشتیم؟مگر نوشتیم چرا رحیمی معاون اول بود؟مگر در مورد علی آبادی ،محصولی ،زنجانی ،پروند بیمه و ....چیزی گفتیم؟

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

دیشب داشتم تمام نماد بازار چک میکردم اکثرا سرشونه سقف زدن یعنی مجبور شدن که بزنن!! مثلا بانک دی 120 میبینه !
                            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

صبح بخیر
                              قیمت ها نسبت به یک ماه پیش 40-50درصد افت کرده اند ولی کسی جرات خرید نداره!!!
                              اندکی بازار خودش رو نشون بده،برای نوسانگیری در موج صعودی اصلاحی شاخص کل خرید میکنم
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

سایت TSe هم که در راستای حفظ حقوق سهامداران بالا نمیاد
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X