کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب باربد عزیز سلام عرضی داشتم وآن اینکه زمان خرید پیشنهاد سهام را طوری تنظیم کنید که افراد در سهم یا سهام پیشنهادی قبلی سود خوبی ببرند و یا خدای نکرده ضرر نکنند پیشنهاد ولغدر و خچرخش (که البته بنده نیز خریدم ) در عدم حمایت از پتروشیمی اصفهان ( سهم پیشنهادی قبلی شما استاد عزیز ) موثر بود
جناب باربد عزیز سلام عرضی داشتم وآن اینکه زمان خرید پیشنهاد سهام را طوری تنظیم کنید که افراد در سهم یا سهام پیشنهادی قبلی سود خوبی ببرند و یا خدای نکرده ضرر نکنند پیشنهاد ولغدر و خچرخش (که البته بنده نیز خریدم ) در عدم حمایت از پتروشیمی اصفهان ( سهم پیشنهادی قبلی شما استاد عزیز ) موثر بود
با صحبتهای جناب ناظم موافقم...تعدد پیشنهادها باعث عدم حمایت سهمهای قبلی معرفی شده نشود تا اعضا حداقل بعد ازکارمزد سهام لااقل4تا8درصد روی سهامهای پیشنهادی سود کنند
اقا یک هم فکری کنید من انجام میدم
سهم دیر معرفی میشه
میکن چرا معرفی نمیشه
معرفی میشه
میگن چرا دارید ......
زود معرفی میشه
میکن حمایت نمیشه
15 درصد رشد میکنه میگن ما از 40 درصدیه میخواستیم
البته همه اینها شوخی بود چشم سعی میکنم بیشتر همراهی کنم
جناب باربد من فكر ميكنم خچرخش تو گروه خودش واقعا يك استثناس كه امروز معرفي كرديد اما متاسفانه وقتي معرفي كرديد تا اومديم به خودمون بجنبيم رفت بالا. اما با اين شرايطي كه داره فكر كنم امروز هركي تو هر قيمتي خريد سود خوبي نصيبش بشه
بیاید کم از هم خورده بگیریم و به اصطلاح اصل کاری رو به بچسبیم.
هر کس بسته به دید و تجربه اش حرکت میکنه. هم اساتید باید هوای کم تجربه هارو داشته باشن و سوالات هر چند مبتدی( البته در نظر باتجربه ها) تازه واردین به این بازارو بدن.
هم تازه واردین سعی کنن خودشونو با باتجربه ها هم سو کنن و سعی بر بالا بردن سطح خودشون کنن. در این شرایط همه صمیمی و گرم کنار هم بهترین سود ها را میبریم. چه مادی چه معنوی.
دوستان گلی مثل .......>:d<;)
امروز بنده ادامه خریدهام رو در گروه دارویی انجام دادم و تقریبا دیگه خریدام تکمیل شد.....هم کوتاه مدت جواب میدن هم میان مدت....ضمنا خرید هام در گروه دارویی روی این نمادها بود....دکوثر...دلقما...دجابر.....
ضمن اینکه خپویش رو هم که مدت ها میخواستم یه تعداد مناسب بردارم در کمال تعجب خودم صندوق........ که فک میکرد تو سهم گیر کرده در منفی کامل تقدیم کرد البته یه مقدارم مثبت برداشتم یه 10 هزارتا دیگه میخوام که برم تا سال بعد.......فردا احتمالا و در صورت نقدینگی اون 10 تا رو هم برمیدارم........اوضاع شرکت بسیار عالیست 100% هم افزایش سرمایه داره که در گزارش آمده تو رو خدا دوستان مرتب سوال نکنن افزایش سرمایش کی هست در گزارش اومده و احتمالا آبان ماه است در همین حد میدونم ....
نظر