امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebiman
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 2071

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

جالبه همه انگار منتظرند ببینند بعد از ساعت 12 چی میشه؟
    مثل عید میمونه که همه پا سفره هفت سین منتظر سال تحویلند/:.yead.:/
    سلام

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10187

من خودم بیشتر از هر کسی راغب هستم که بزودی بازار برگرده ولی بازار با این قوانین ،بیشتر سردرگم و گیج میشه .
      بازار از عرضه و تقاضا تشکیل شده ،بجای پاک کردن صورت مسله برای بازار خریدار بیارند با چندغاز سرمایه حقیقی که منفعل از همدیگه عمل میکنند که بازار برنمیگرده.
      بازار نیاز به یک یا چند سرمایه خیلی قوی برای وارد کردن یه شوک مثبت به بازار بشکل جمع آوری صف های فروش در یک روز و کشیدن قیمت ها تا صف خرید و حمایت از اون صف خرید در روزهای آینده نیاز داره
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• soldier
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 111

فقط دوستان دقت کنید این مثبت امروز کاملا با زور و وضع قانون های من در آوردی بود و اگر خرید میکنید بر مبنای مثبت امروز خرید انجام ندید که این مثبت کاذب و زورکی بوده

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

در اصل توسط soldier پست شده است View Post
          فقط دوستان دقت کنید این مثبت امروز کاملا با زور و وضع قانون های من در آوردی بود و اگر خرید میکنید بر مبنای مثبت امروز خرید انجام ندید که این مثبت کاذب و زورکی بوده
          احتمالا این طرح برای آزاد شدن یه مقدار از فروشهای آقایون که توی صف فروش گیر کرده بود انجام شده ! حالا کنار اون یکم هم فروشهای بقیه انجام شد ! به غیر از این فکر نکنم چیزی عاید بازار بشه !

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

این طرح هیجانات رو کم کرد...جالبه بدونید سهام های بنیادی کمتر صف فروش شدن و بیشتر مثبت و بعضی ها صف خرید شدن اما اون سهام های حباب دار همچنان صف فروشن

و این موضوع باعث میشه بعد از افت سهام های بیخود پول ها به سمت سهام های بدون حباب و بنیادی بیاد

نظر

• DJANGO
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1701

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              من خودم بیشتر از هر کسی راغب هستم که بزودی بازار برگرده ولی بازار با این قوانین ،بیشتر سردرگم و گیج میشه .
              بازار از عرضه و تقاضا تشکیل شده ،بجای پاک کردن صورت مسله برای بازار خریدار بیارند با چندغاز سرمایه حقیقی که منفعل از همدیگه عمل میکنند که بازار برنمیگرده.
              بازار نیاز به یک یا چند سرمایه خیلی قوی برای وارد کردن یه شوک مثبت به بازار بشکل جمع آوری صف های فروش در یک روز و کشیدن قیمت ها تا صف خرید و حمایت از اون صف خرید در روزهای آینده نیاز داره
              این حرف شما درسته و اصولا به جای این قانون باید کاری کنن که خریدار بیاد سمت سهمها
              ولی حالا نمیدونم جریان چی بوده که خریداری پیدا نکردن.احتمالا همون بحث لج و لجبازی ادامه داره.واین تصمیم هم احتمالا از سر لج گرفته شده
              اما یه چیزی هم هستش اصولا بازار ما تحلیل نداره و فقط نگاهها به صف خرید و فروش هستش.به همین خاطر اگه چندروزی صف خریدها بمونن اونایی که سهمهاشونو فروختن و به قول معروف پولشونو پارک کردن شاید به سمت بازار بیان بازهم و خریدارها هم سروکلشون پیدا بشه.
              فراموش نکنیم بازار ایران فقط صف نشین هستش و رانت.
              عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• soldier
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 111

این ناظر بازار هم که انگار هر دفعه یه چیزی میگه این بار اعلام کرد بازار فرابورس همونجور که دوستمون گفت انجام میشه یعنی بعد از 12 فقط با قیمت پایانی نه بیشتر نه کمتر باید ببینیم تو این نیم ساعت باقی مونده دیگه میخوان چه تصمیمی بگیرن

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

یک تعدادی از دوستان که نقد هستند ، مثل اینکه خیلی دوست دارند بازار منفی باقی بمونه و هی منفی بافی می کنند . نمی دونم این چه اخلاق بدی هست که متاسفانه بعضی افراد دارند ، به محض اینکه سهماشون را می فروشند یا از قبل نقد هستند ، فقط در مورد ریزش بیشتر بازار صحبت می کنند .

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

الان ببینید من درست میگم یا نه...گیج شدیما...الان وسپه قیمت پایانی اش هست 269...بعد ساعت 12 همون 269 معامله میشه یا مثلا امکان داره 260 هم معامله بشه؟

نظر

• fOoLcHaRtiSt
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 129

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                      الان ببینید من درست میگم یا نه...گیج شدیما...الان وسپه قیمت پایانی اش هست 269...بعد ساعت 12 همون 269 معامله میشه یا مثلا امکان داره 260 هم معامله بشه؟
                      این طور که گفتن با قیمت پایانی یعنی همون 269 معاملا میشه. ناظر که اینو گفت!
                      [B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/

نظر

• DJANGO
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1701

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                        نه دیگه روی 2690 و به صورت انجام و حذف
                        عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

لازم به ذکر است در دوره زمانی 12 الی 12:30، سفارش های خرید و فروش، برمبنای قیمت پایانی بازار در ساعت 12 وارد سامانه معاملات خواهد شد.

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

همه اینا به کنار همین که فهمیدن قزوینی ها تو کوچه های جلوی تالار بورس هایی که اعتراض شده کمین گذاشتند سریع گفتند یک کاری بکنیم که الانه به داخل ساختمان هم حجوم بیارن

منطقه خطر رو داری؟

ایران در ذهن مردم

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10187

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                              یک تعدادی از دوستان که نقد هستند ، مثل اینکه خیلی دوست دارند بازار منفی باقی بمونه و هی منفی بافی می کنند . نمی دونم این چه اخلاق بدی هست که متاسفانه بعضی افراد دارند ، به محض اینکه سهماشون را می فروشند یا از قبل نقد هستند ، فقط در مورد ریزش بیشتر بازار صحبت می کنند .

دوست من در مورد ریزش صحبت نمی کنیم در مورد واقعیت های روز بازار صحبت میکنیم.
                              داریم در مورد مجهولات بازار صحبت میکنیم تا به یه جمع بندی برسیم که بتونیم تریدهای سودمندی داشته باشیم.
                              در مدت این ریزش بازار،هر روز من نیامدم بگم بازار امروز برمیگرده و رفتیم تا 140هزار تا.نه همچین کاری نکردم، البته شده که بگم ممکنه امروز بازار مثبت باشه ولی نگفتم بازار برمیگرده تا 140هزار تا.حتی تو پولبک ها هم گفتم بازار در مقاومت هاش کم خواهد آورد که کم هم آورد.
                              ولی اگه شما یا دوستان دیگه فکر میکنید که فقط بیاین اینجا و بگیم که امروز دیگه بازار برمیگرده،باید بگم بنده اینکاره نیستم.
                              خیلی و خیلی از دوستان میتونستند روی پست های من از زیان های چند ده میلیونی دور بمونند ولی ترجیح دادند با روند نزولی بمونند و در مقابل پست های من موضع بگیرند،البته من الان هیچ توصیه ای به فروش ندارم،بلکه میتونم پیشنهاد خرید بدهم ولی بدنبال یافتن علایم برگشت بازار هستم.
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2014/02/15, 11:58.
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ائلچی
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2013
                                • 1945

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

دوست من در مورد ریزش صحبت نمی کنیم در مورد واقعیت های روز بازار صحبت میکنیم.
                                داریم در مورد مجهولات بازار صحیت میکنیم تا به یه جمع بندی برسیم که بتونیم تریدهای سودمندی داشته باشیم.
                                در مدت این ریزش بازار،هر روز من نیامدم بگم بازار امروز برمیگرده و رفتیم تا 140هزار تا.نه همچین کاری نکردم، البته شده که بگم ممکنه امروز بازار مثبت باشه ولی نگفتم بازار برمیگرده تا 140هزار تا.حتی تو پولبک ها هم گفتم بازار در مقاومت هاش کم خواهد آورد که کم هم آورد.
                                ولی اگه شما یا دوستان دیگه فکر میکنید که فقط بیاین اینجا و بگیم که امروز دیگه بازار برمیگرده،باید بگم بنده اینکاره نیستم.
                                خیلی و خیلی از دوستان میتونستند روی پست های من از زیان های چند ده میلیونی دور بمونند ولی ترجیح دادند با روند نزولی بمونند و در مقابل پست های من موضع بگیرند،البته من الان هیچ توصیه ای به فروش ندارم،بلکه میتونم پیشنهاد خرید بدهم ولی بدنبال یافتن علایم برگشت بازار هستم.
                                به نظرم منظورشون شما نبودی. ولی بعضی از دوستان هستن که بدون دلیل فقط خوستار اصلاح بیشتر هستن.
                                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

در حال کار...
                                X