کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بنظرم امروز روز فروش ثتران باشه.البته این نظر ممکنه اشتباه هم باشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بنظرم امروز روز فروش ثتران باشه.البته این نظر ممکنه اشتباه هم باشه
آقا هر کسی با نظر من ،این سهم رو بفروشه،خودش قبول مسئولیت هم بکنه.فردا نیاد اینجا بگه شما نوشتید فروش ،من هم فروختم.
من خودم وقتی عرضه زیاد باشه معمولا سبدم رو سبک میکنم
قبلا هم گفتم تا پول جدیدی نیاد توی بازار وضعیت همینه ! با این پیش بینی هایی که برای 93 داره اعلام میشه هم باید گفت برنامه اصلی اینه که شاخص رشدی نداشته باشه !!! البته من فکر نمی کنم که این پیش بینی های 93 خیلی درست باشه !!! احتمال زیاد دستوری اینجور گزارشها ایجاد شده !!! این گزارشها نه با وضعیت امسال جور در میاد نه با خارج شدن اقتصاد از رکود در سال 93 !!!
نظر