کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر کنم من متوجه شدم چی شد از 12 به بعد اردر فقط به قیمت پایانی گذاشته میشه اما اردر های قبل از 12 به جای خودشون باقی هستند اینجور فکر کنم معقول تر هم هست و صف خرید ها خراب نمیشه قیمت پایین بیاد
درود؛
كلا تحت هيچ حالتي قيمت پاياني بعد از 12 تغيير نمي كنه. فقط الان يه جاي كار موندند. اون هم اينكه سيستم بطور خودكار اردرهاي خريد رو از بالا به پايين سورت مي كنه و اردرهاي فروش رو هم از پايين به بالا
براي همين كسي كه تو قيمت پاياني اخابر بخواد طبق اين سيتم خريد انجام بده بايد صبر كنه همه اردرهاي بالاتر كنسل يا انجام بشه
فکر کنم من متوجه شدم چی شد از 12 به بعد اردر فقط به قیمت پایانی گذاشته میشه اما اردر های قبل از 12 به جای خودشون باقی هستند اینجور فکر کنم معقول تر هم هست و صف خرید ها خراب نمیشه قیمت پایین بیاد
خب اینطوری همه یه دقیقه قبل دوازده اردر میزارن!!!!چه کاریه!!!
وقتی یه شبه تصمیم میگرن و قانون وضع میکنن بهتر از این نمیشه.....
این خودروییها رو هم جمع کنن بره پی کارش دیگه...مگه هیات های فرانسوی آلمانی نیامدن برای احیای صنعت خودرو...؟ خوب تا حالا 3.3 میل خریدی 3.3 میل دیگم بخر حقوقی خیال یه ملتیو راحت کن.../.:biggrinsmiley.:/
[COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]
كلا تحت هيچ حالتي قيمت پاياني بعد از 12 تغيير نمي كنه. فقط الان يه جاي كار موندند. اون هم اينكه سيستم بطور خودكار اردرهاي خريد رو از بالا به پايين سورت مي كنه و اردرهاي فروش رو هم از پايين به بالا
براي همين كسي كه تو قيمت پاياني اخابر بخواد طبق اين سيتم خريد انجام بده بايد صبر كنه همه اردرهاي بالاتر كنسل يا انجام بشه
پس سید جان چرا وقتی من یک ریال کمتر از پایانی صادرات وارد می کردم مفید می خواست با لگد بیاد تو شکمم؟
سید جان من هم همینو میگم که چرا اردرای پرت و پلا تو سیستم هست...اونا رو باید حذف کنن که مات گیج نشن..
[COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]
اینو می گند یه قانون درست وحسابی
هر فایده ای که نداشت حداقل این فایده را داشت که فروشنده های همیشه در صحنه گیج میشند و نمی دونند چکار کنند /:.yead.:/ به همین دلیل خیلی از صف های فروش ریخت و حقوقی به راحتی صفها را جمع کرد
نظر