امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط ebiman پست شده است View Postجناب شبندر جدیدا چشم بسته غیب می گویی/:.rolleyessmileyani
حالا اقلا یه دو تا سهم هم اسم می آوردی
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
چیزی که منو رو وادار میکنه تا به برگشت بازار شک کنم اینه که در موج 2 اصلی شاخص کل،که در سال 2011تا 2012 شکل گرفته ،کمترین زمان اصلاح هر یکی از سه موج اصلاحیش 2ماه و 20روز بوده و بیشترینش حدود 4ماه و 20روز بوده.ولی ما الان فقط 40روز در یکی از موج های اصلاحی 4اصلی شاخص کل هستیم. بنابر این باید تمامی جوانب رو در نظر داشته باشیم تا بتونیم زمان رو مدیریت کنیم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط soldier پست شده است View Post
در ضمن اینکه سفارشها به صورت انجام و حذف هستش از همه بهتره.چون یهو صف فروش یا خرید میلیونی رو قیمت پایانی بعد ساعت دوازده تشکیل نمیشه
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postچیزی که منو رو وادار میکنه تا به برگشت بازار شک کنم اینه که در موج 2 اصلی شاخص کل،که در سال 2011تا 2012 شکل گرفته ،کمترین زمان اصلاح هر یکی از سه موج اصلاحیش 2ماه و 20روز بوده و بیشترینش حدود 4ماه و 20روز بوده.ولی ما الان فقط 40روز در یکی از موج های اصلاحی 4اصلی شاخص کل هستیم. بنابر این باید تمامی جوانب رو در نظر داشته باشیم تا بتونیم زمان رو مدیریت کنیم
بیماری حاد اگر به اندازه مزمن طول بکشه که پدر بیمار رو درمیاره.
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postچیزی که منو رو وادار میکنه تا به برگشت بازار شک کنم اینه که در موج 2 اصلی شاخص کل،که در سال 2011تا 2012 شکل گرفته ،کمترین زمان اصلاح هر یکی از سه موج اصلاحیش 2ماه و 20روز بوده و بیشترینش حدود 4ماه و 20روز بوده.ولی ما الان فقط 40روز در یکی از موج های اصلاحی 4اصلی شاخص کل هستیم. بنابر این باید تمامی جوانب رو در نظر داشته باشیم تا بتونیم زمان رو مدیریت کنیمأَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
-
خيلي خوب تونستند بازار را مثبت نگهدارند ولي آينده چنين كاري يك قانون جنگل درست خواهد كردضمنا حقوقي ها منتظرند تا قيمتها با اين شرايط بالا بياد بعد دوباره عرضه كنند عجب كلكي زدند مواظب باشيد.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
-
در اصل توسط soldier پست شده است View Postمثل اینکه قانون جدید اعمال نشد درسته ؟ یا من اشتباه متوجه شدم
قرار شد بعد از 12 قیمت بره رو قیمت پایانی دیگه پس چی شد ؟[B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/
نظر
نظر