کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
و همچنان در حال خرید سشمال دوستان نه این سهم بلکه کل این گروه از نظر قیمت متحول خواهند شد البته من چون سشمال خریدم روی اون زوم هستم اما سخزر و سشرق و سکرمان هم عالی هستند و مطمئنم حرکات حقوقی در سیمانی ها کاملا مخفیانه در حال انجام میباشد یک مقدار هم خارزم اضافه کردم و میانگین رو به 185 رسوندم ببینیم این حق تقدم ها تموم شن خارزم چی میشه اما اینده خود سهم هم فکر کنم روشن باشه از بازی خودروییها هم جا نمونین به زودی بازار دست گروه سیمانی و خودرویی خواهد بود
و همچنان در حال خرید سشمال دوستان نه این سهم بلکه کل این گروه از نظر قیمت متحول خواهند شد البته من چون سشمال خریدم روی اون زوم هستم اما سخزر و سشرق و سکرمان هم عالی هستند و مطمئنم حرکات حقوقی در سیمانی ها کاملا مخفیانه در حال انجام میباشد یک مقدار هم خارزم اضافه کردم و میانگین رو به 185 رسوندم ببینیم این حق تقدم ها تموم شن خارزم چی میشه اما اینده خود سهم هم فکر کنم روشن باشه از بازی خودروییها هم جا نمونین به زودی بازار دست گروه سیمانی و خودرویی خواهد بود
منم سکارون دارم 3 هفتست داره میاد بالا و روند صعودی گرفته البته سرعتش کمه دلیلش رو نمیدونم ولی!
امروزم کاری نکردم و بازارو تماشا کردم
منم سکارون دارم 3 هفتست داره میاد بالا و روند صعودی گرفته البته سرعتش کمه دلیلش رو نمیدونم ولی!
امروزم کاری نکردم و بازارو تماشا کردم
حامد جان کلا روند سیمانی همینه حرکات حقوقی توش مشهود نیست یعنی در حال انجام هست ولی مثل گروه های دیگه شفاف نیست اما سکارون هم گزینه خوبی میباشد کلا با این پی به ای سیمانیها و رشد شاخص این گروه یه سود دلچسب توشون خوابیده
ما به مسلم خان ارادت ویژه داریم.....از دارویی ها هم برای یک بازه میان مدت همون هایی که در زیرخاکی عنوان شد به خصوص دفارا که هنوز حرکت نکرده رو بخرید شرکت زیرمجموعش<ژلاتین کپسول> داره خوب واسش سود میسازه آنتی بیوتیک ها هم که گرون شدن خفن....
بزودی یه تعدیل حداقل 20 درصدی میده
تا آخر سال هم بازم تعدیل میده طوری که سودش به حوالی 180 هم میرسه
سهم شناور اصلا نداره.چون حقوقیها مدام در حال خریدش هستن.
یه طرح توسعه خیلی خوب داره که سال آینده سودش رو چند برابر میکنه
وارداتی نداره و بخشی از تولیداتش هم صادر میشه که با بالا رفتن نرخ ارز از اون هم محل هم سود خوبی میکنه
متاسفانه نمیدونم چرا نمیتونم موضوع جدیدی براش تو اتاق درست بکنم!:(
این سهم یه زیر خاکی ناب و ناشناخته هست که بازار ازش غافله
نظر