کمی حرص خوردم
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دوستان با سلام.....مگر در بنياد سهام معرفي شده توسط اساتيد اين سايت كه در حال حاضر منفي هستند مثل پتروشيمي اصفهان ....تراكتور....ميراث فرهنگي و....كه از زمان معرفي حالت خنثي و يا منفي دارند .اتفاقي افتاده كه شما ها ناراحت هستيد نميشود كه همه سهام معرفي شده در كوتاه مدت +++++باشند بايد روحيه سهامداري را در خود تقويت كنيم و فقط به فكر سهام بازي نباشيم....جا دارد كمي هم انصاف داشته باشيم توسط همين دوستان سهامي چون جوشكاب...منگنز...قشهد...كمرجان...شمواد....شفارس... خكار....چكاوه....معرفي شدند كه بازده بسيار بالايي در كوتاه مدت داشته و در حال حاضر نيز دارند پس بهتر است بجاي دامن زدند و ايجاد التهاب در وضع موجود با همفكري بتوانيم بر اين مشكلات نيز غلبه نمائيم با تشكر
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postمنم داشتم الان پاسا را نگاه میکردم
دیروز کمی خریده بودم
میشه یک نگاهی میندازید ببینم اونی که من میبنم را هم شما دیدید یا نه;)
هفته گذشته نمودارشو دیدم ضلع بالایی مثلث نزولیشو داشت رو به بالا میشکوند امروز که قیمتشو دیدم مطمئن شدم حتما شکسته که الان این قیمت داره معمله میشه . امروزم بارها صف شد ولی عرضه ها امروز تو بازار زیاد بود . اگه بازار بگرده بدون شک صف خرید میشه .
کلا از روند معاملاتش خوشم اومد اونم تو این بازار .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
-
در اصل توسط Pooya پست شده است View Postاضافه کردن وساپا میانگین شدم 296 نگاه به خبهمن و سایپا که از قبل داشتم
موفق و پیروز باشینفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
نظر