کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در سیمان چند نکته رو باید در نظر داشت دوست عزیز من
اول اینکه این نرخ گازشون بالاخره چی میشه؟گرون میشه یا نه که قطعا گرون میشه(حامل های انرژی)
دوم اینکه آیا با افزایش نرخ گاز افزایش نرخ سیمان می گیرند که فکر نکنم چون تا به حال خیلی افزایش نرخ گرفتند
سوم اینکه بعضی از سیمانی ها مثل سغرب چون خیلی صادرات محور هستند نرخ دلار براشون مهمه
این سه نکته فراموش نشه
به نظر من گروه برتر در سال 93 نیستند
با احترام
نرخ سیمان تیپ 2 فله در سال 84 تنی34000 تومان
در سال 92 تنی 81000 تومان
حال اگر فرض کنیم تورم متوسط سالیانه 20 درصد بوده باید قیمت برای سال93 حداقل 175 هزار تومان باشه.
کافیه از سال 84 نرخ رو در 1.2 ضرب کنید تا سال 93 به عدد بنده میرسید. بنابراین سیمان خیلی کمتر از
تورم گرون شده که به نظر بنده مانند دارو دنبال بهانست که اون هم داره جور میشه. نگو دولت روحانی اجازه
نمیده که خندم میگیره. ساقه طلایی مینو از 750 تومن تازگیها شد 900 تومن و داروها هم دارند هنوز گرون میشن.
رو چه حسابی میگید که زیاد افزایش نرخ گرفتند. قیمت جهانی هم که خیلی بالاست پس اهرم افزایش نرخ دارند.
چطور گاز که گرون بشه اوره سازها گرون میکنند ولی سیمان گرون نمیشه؟
در سیمان چند نکته رو باید در نظر داشت دوست عزیز من
اول اینکه این نرخ گازشون بالاخره چی میشه؟گرون میشه یا نه که قطعا گرون میشه(حامل های انرژی)
دوم اینکه آیا با افزایش نرخ گاز افزایش نرخ سیمان می گیرند که فکر نکنم چون تا به حال خیلی افزایش نرخ گرفتند
سوم اینکه بعضی از سیمانی ها مثل سغرب چون خیلی صادرات محور هستند نرخ دلار براشون مهمه
این سه نکته فراموش نشه
به نظر من گروه برتر در سال 93 نیستند
با احترام
درود
امیر جان قبول دارم برای سال بعد بعضی ابهام وجود دارد
اما خوب بیشتر گروه ها از این ابهام ها دارند
چند ماه پیش که وارد گروه سیمان شدم هم بعضی دوستان در همین سایت این ابهامات رو مطرح کردند اگر حوصله کردم پست ها رو بالا میارم
البته دوستان هم از روی خیر خواهی مطالبی رو عنوان کرده بودند،اما من تو یک بازه زمانی مناسب تونستم 70% از این گروه سود بگیرم
الانم بحثم رو نگه داری سهم ها نیست،هرچند این گروه بنیاد خوبی هم داره و از طرف دیگه اکثر سیمانی ها طرح توسعه هم دارند
دوستان تکنیکال کار
سجاد عزیر،جناب محلوجی و سایر عزیزان
نظرتون راجب گروه سیمان چیه؟به نظر میرسه قیمت ها برای خرید جذاب شده
و دوستان چه سهم هایی رو تو این گروه برتر میدونند؟
بازگشایی ستران بالای 500تومن با الگوی شمعی صعودی ،بشرط نیومدن زیر 500تومن میتونه برای نوسان گیری خوب باشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نرخ سیمان تیپ 2 فله در سال 84 تنی34000 تومان
در سال 92 تنی 81000 تومان
حال اگر فرض کنیم تورم متوسط سالیانه 20 درصد بوده باید قیمت برای سال93 حداقل 175 هزار تومان باشه.
کافیه از سال 84 نرخ رو در 1.2 ضرب کنید تا سال 93 به عدد بنده میرسید. بنابراین سیمان خیلی کمتر از
تورم گرون شده که به نظر بنده مانند دارو دنبال بهانست که اون هم داره جور میشه. نگو دولت روحانی اجازه
نمیده که خندم میگیره. ساقه طلایی مینو از 750 تومن تازگیها شد 900 تومن و داروها هم دارند هنوز گرون میشن.
رو چه حسابی میگید که زیاد افزایش نرخ گرفتند. قیمت جهانی هم که خیلی بالاست پس اهرم افزایش نرخ دارند.
چطور گاز که گرون بشه اوره سازها گرون میکنند ولی سیمان گرون نمیشه؟
قیمت جهانی چند؟
یادت نره دولت ما دنبال کسانی است که سود زیاد می کنند که حالشونو بگیره
نظر