کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از اونور این بازار بهترین و شیرینترین بازار برای یه آدم نقده !!!!!!!
اگر سهمی زیر ارزش واقعیش معامله میشه یا اصطلاحا در کف قیمتی !!! بلا شک ارزش سرمایه گذاری داره و قطعا در دراز مدت سودده خواهد بود!!!!
یادمه همین چند ماه پیش کسی ازم راهنمایی خواست تو خرید سهام و من بهش گفتم فلان سهم شاید تو دو سه ماه آینده یه 20 درصد بده !!! بهم خندید گفت فلانی فلان سهمو خریده 100 در صد رو سوده حالا تو به ما پیشنهاد سود 20 درصدی رو میدی !!!!!!!!!!!!
آخه مشکل اینجاست که با این قیمتهایی که بعضی سهمها دارند اگر کسی هم نقد باشه وسوسه میشه و میخره مثل خود من/.:biggrinsmiley.:/
وبهمن چه خبره از دیروز حقوقی میخره! اونهایی که تو این بازار از صف خرید سهم میخرن عجب دلی دارند!
سهم کلا لشه و حرکتی نمیکنه مگر با اراده حقوقی
حمایت سهم 195 هست
وبهمن دیروز رو قیمت پایانی 211 خوب عرضه شد و بلوک زدند
امروز هم باز حقوقی خرید کرده ( سهم داره میره مجمع سالیانه. سودشم دیر میده . من نمیرم مجمع )
بهترین روش سود کردن در این بازار،نخریدن هست!
همون که روزی 4 درصد سرمایت آب نشه خودش بزرگترین سوده!
متاسفانه دیگه مفاهیم اولیه بازار مثل نسبت پی بر ای و ارزش جایگزینی شرکتها و...هم در حال بی ارزش شدنن.
احتمالا وضعیت کنونی بازار تا شروع مرحله دوم طرح تحول به این صورت خواهد بود تا بازار یه ارزیابی اولیه از میزان افزایش هزینه های شرکتها و تاثیرش روی سود سال آتی شرکتها بدست بیاره
طلای جهانی تا به الان 20 دلار کشیده بالا
اوضاع اوکراین به هم ریخته و اگر که بخواد حادتر بشه بازار به نظرم بیشتر میریزه
تو خرید خیلی باید محتاط بود
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
دوست عزیز از زمانی که دولت جدید اومد سر کار و در قیمت سهام خودرویی دمید !!! من به دوستان گفتم که اینها و شرکتهای وابسته به این جریان سیاسی همه پولهاش توی سهام خودرویی هست چون زمان رفسنجانی و خاتمی اصلا منظور از صنعت،، خودروسازی بود و تمام تسهیلات هم به این مجموعه ها اختصاص پیدا می کرد !!! اصلا همین ترکان مشاور و همه کاره روحانی خودشو پدر خودروسازی میدونه !!!! از سال 90 به بعد به خاطر تحریمها و مساله دلار اینا به شدت زمینگیر شدن و دولت قبل هم حاضر نشد دیگه تسهیلات در اختیار اونها بذاره به خاطر همین قیمت سهام اونا به شدت کاهش یافت !!!!
اینا فقط یه فرصت میخواستن تا سرمایه شرکتهای وابسته به خودشون رو از این چاه بیرون بکشن و ببرن سمت ساختمان که این کار با مدیریت عبده تبریزی شروع شده و در حال انجام هست !!! برخی هم تو این فرصت فریب تبلیغات تو خالی دولت رو خوردن و پولهاشونو دو دستی تقدیم این تیم سیاسی امنیتی فریبکار کردن !!!
بنده خودم در سالهای گذشته خودرویی داشتم اما تو این سالهای اخیر نداشتم و الانم ندارم ! اما این صف فروش خودرو یی ها رو که می بینم و یاد کار کثیف اینا میفتم واقعا دلم میسوزه برای این افرادی که فریب سیاسی کاری دولت رو خوردن ! از یه طرف میگن منشور شهروندی !!! از طرف دیگه ملتو له میکنن و تحقیر شدید !!!
در این بازار فقط باید صبر و تحمل خود را زیاد کنیم و شور و احساسات را کنار بگذاریم.قیمتها واقعا برای خریداران بلند مدتی بسیار عالی است. این واقعیت را باید بپذیریم که کشوری ورشکسته و فلاکت زده داریم و دولت روحانی با رهبری هاشمی می خواهد بر اوضاع مسلط شود و با گشایش در روابط سیاسی و اقتصادی اصل نظام را از سقوط نجات دهد.در ژنو همه جوره با 1+5 کنار آمده و قراردادها را امضاء کرده ولی نیاز به زمان دارد تا اثرات خود را نشان دهد.در حال حاضر همه گروهها تحت فشار فروش قرار دارند و خودرویی و ساختمانی فرقی نمی کند.مهم آنست که دید خود را بلند مدتی کنیم. اگر بورس زمین بخورد ؛ دیگر بازار ها هم بدتر زمین می خورند.بورس دماسنج نظام اقتصادی کشور هاست و در ایران علاوه بر اقتصاد ، نمایشگر سیاست هم هست.الان فشار بیش از حدی بر دولت وارد می شود و خیلیها در کشور برای سقوط این دولت لحظه شماری می کنند و از هر عمل و رفتار ان صدها مسئله می سازند و نمی خواهند پیام خرداد 92 را بپذیرند .ملت از این وضعیت به تنگ آمده و خواهان اصلاحات اساسی در نظام هستند ولی نه با انقلاب( که همان انقلاب 57برای هفت پشت ملت کافی است تا تحت تاثیر القائات پوچ و بی اساس عده ای قرار نگیرند) و فروپاشی کشور ؛ بلکه با رفرم از درون نظام و اصلاح در قانون اساسی و نظامات اجتماعی.................... و مطمناً این اتفاق خواهد افتاد و کوته فکران و ابلهان درون حاکمیت از هر قشر و گروه طومارشان بسته خواهد شد.
گذشته از این مسائل بسیاری از سهمها را که می بینیم واقعا برای خرید وسوسه انگیز شده اند .غبشهر 1000تومانی امروز و 900 تومانی بهمن سال گذشته را بیاد آورید و غبشهر 5200تومانی آبان 92 . فخوز 875تومانی امروز و 2800تومانی اسفند 91 و 4700تومانی مهر 92 . و مثالهای بیشمار دیگر.
در نهایت تاکید می کنم مواظب سهام خود باشید در این روزهای پایانی اصلاح مفت از دست ندهید که پشیمانی سودی ندارد. من خودم در این یکماه هر سهمی فروختم پشیمان شدم با اینکه جایگزین کردم ولی تنها به نفع کارگزاری مفید کار کرده ام و سود آنها را زیاد کرده ام........و خود متضرر اصلی هستم.پس بیایید همه با هم از صفهای فروش خارج شویم.بامید روزهای پر امید و سودهای سرشار در اینده نزدیک.
در این بازار فقط باید صبر و تحمل خود را زیاد کنیم و شور و احساسات را کنار بگذاریم.قیمتها واقعا برای خریداران بلند مدتی بسیار عالی است. این واقعیت را باید بپذیریم که کشوری ورشکسته و فلاکت زده داریم و دولت روحانی با رهبری هاشمی می خواهد بر اوضاع مسلط شود و با گشایش در روابط سیاسی و اقتصادی اصل نظام را از سقوط نجات دهد.در ژنو همه جوره با 1+5 کنار آمده و قراردادها را امضاء کرده ولی نیاز به زمان دارد تا اثرات خود را نشان دهد.در حال حاضر همه گروهها تحت فشار فروش قرار دارند و خودرویی و ساختمانی فرقی نمی کند.مهم آنست که دید خود را بلند مدتی کنیم. اگر بورس زمین بخورد ؛ دیگر بازار ها هم بدتر زمین می خورند.بورس دماسنج نظام اقتصادی کشور هاست و در ایران علاوه بر اقتصاد ، نمایشگر سیاست هم هست.الان فشار بیش از حدی بر دولت وارد می شود و خیلیها در کشور برای سقوط این دولت لحظه شماری می کنند و از هر عمل و رفتار ان صدها مسئله می سازند و نمی خواهند پیام خرداد 92 را بپذیرند .ملت از این وضعیت به تنگ آمده و خواهان اصلاحات اساسی در نظام هستند ولی نه با انقلاب( که همان انقلاب 57برای هفت پشت ملت کافی است تا تحت تاثیر القائات پوچ و بی اساس عده ای قرار نگیرند) و فروپاشی کشور ؛ بلکه با رفرم از درون نظام و اصلاح در قانون اساسی و نظامات اجتماعی.................... و مطمناً این اتفاق خواهد افتاد و کوته فکران و ابلهان درون حاکمیت از هر قشر و گروه طومارشان بسته خواهد شد.
گذشته از این مسائل بسیاری از سهمها را که می بینیم واقعا برای خرید وسوسه انگیز شده اند .غبشهر 1000تومانی امروز و 900 تومانی بهمن سال گذشته را بیاد آورید و غبشهر 5200تومانی آبان 92 . فخوز 875تومانی امروز و 2800تومانی اسفند 91 و 4700تومانی مهر 92 . و مثالهای بیشمار دیگر.
در نهایت تاکید می کنم مواظب سهام خود باشید در این روزهای پایانی اصلاح مفت از دست ندهید که پشیمانی سودی ندارد. من خودم در این یکماه هر سهمی فروختم پشیمان شدم با اینکه جایگزین کردم ولی تنها به نفع کارگزاری مفید کار کرده ام و سود آنها را زیاد کرده ام........و خود متضرر اصلی هستم.پس بیایید همه با هم از صفهای فروش خارج شویم.بامید روزهای پر امید و سودهای سرشار در اینده نزدیک.[/B]
نظر