کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
دوستان به نظرتون فملی را بفروشم یا نگهشدارم.
خیلی کم جونه واسه صعود ،شاید به 340تومن هم برسه.من اگه داشتم فروش میکردم شما رو نمیدونم. با مسولیت خودتون
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خوبه دست حقوقی بسته است برای فروش زیاد و وضع بازار اینطوریه
امان از آن روزی که دست حقوقی باز بشه
فکر کنم در اینصورت در روزی مثل امروز شاخص حداقل 2000 تا منفی شه
تا اینجایی که من بررسی کردم تا حالا فقط گزارشهای 93 دارویی و سیمانی وضعیت بهتری داشته که البته سیمانی ریسک خودشو داره با توجه به هدفمندی و سیاستهای کلان در حوزه ساخت و ساز و . . . . که ریسک دارویی ها در این زمینه به مراتب کمتر هست
عرضه زیاده
آس پ رو به صف دادم
با اینکه دست فروشنده ها بسته است ولی بازار منفی شد
دوتا قضیه اتفاق افتاد به نظرم: 1- خریدارا حجیم نخریدن هفته پیش که از اول اجرای طرحم میشد پیش بینی کرد 2- کلا خریدار خاصی تو بازار نمونده. الان ببینید پکویر با چه حجمی صف فروش شده! خب وقتی خریداری نیست فروشنده مجبوره سهمشو بذاره تو صف فروش بفروشه
تا این لحظه الگوی شمعی اکثر سهم ها داراویز یا دوجی با حجم معامله بالا هست فردا منفی بشند برگشت رو تایید کرده اند
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فعلا باید دید بازگشایی اخابر روی منفی اندک شاخص چه تاثیری خواهد گذاشت انتظار داشتم امروز شاخص در محدوده 81700واحد واکنشی نشون بده که کمی زودتر نشون داد باز هم باید منتظر بازگشایی اخابر موند و دید چقدر روی شاخص تاثیر میذاره؟
نظر