خرید دیران . حقش هم مبارک باربد جان . راستش من تا همین الان اطلاع نداشتم حقش بازه ;)
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
حجم معاملات سهم رو چطور ارزیابی میکنی مهران جان . ببین میتونی خبری از عرضه کننده و خریدار در بیاری .در اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستدوستان فقط یک توضیح در مورد دیران عرض کنم و آن اینکه تقریبا کمترین بهره رو از افزایش نرخ دارو میگیره و داروهاش عموما داروهای ساده هستند ...
البته سهم ارزنده و به قول خودم استخون داریه اما گفتم که این مطلب رو مد نظر داشته باشین...
ممنونآخرین ویرایش توسط fm۲۰۰۶؛ ۱۳۹۰/۰۶/۲۲، ۰۹:۱۹.فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
مهران جان من حق دیران را برای معاملات حق و روند اون گرفتم همیندر اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستدوستان فقط یک توضیح در مورد دیران عرض کنم و آن اینکه تقریبا کمترین بهره رو از افزایش نرخ دارو میگیره و داروهاش عموما داروهای ساده هستند ...
البته سهم ارزنده و به قول خودم استخون داریه اما گفتم که این مطلب رو مد نظر داشته باشین...
یعنی نوسان چند روزه
نظر
-
خب آمارش در اومد . فروشنده صبا تامین و سرمایه گذاری البرز و خریدار فرهنگیان . موضوع داره جالب میشه ;)در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستمعملات ۳.۸% کل سهام دیران تنها در ۱.۵ ساعت معاملاتیفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
بالای ۵درصد سرمایه شرکت صف خرید مجدد شد!!در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید بتک!!
البته با پذیرش ریسک
البته شاید در روزهای بعد هم عرضه شد
به هر حال سهم مبهمیست و ریسک خودشو داره!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر

نظر