فروش باغميشه ديدم كوتاه مدت خبري نيست فروختم.
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
صف نشد ولی روی منفی کامل معامله شددر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستبله روی منفی کامل گذاشتند و خودشون هم محبت کردند خریدند . حالا کی با کی توافق کرد الله اعلم
خودشونم بر داشتند ولی همشو نه
در کل ۴۰ تا روی منفی کامل معامله شد
جالبیش اینجاس که درخواستای منفی کامل ، هیدن بودوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
یاسر جان راستش ...لسرما رو به پیشنهاد یکی از دوستان توجه ام بهش جلب شد و نکته جالب تر اینکه دقیقا در همون روز یه مشتری خوب بلوکی براش پیدا شد تقریبا محدوده ۱۱۰ تا ۱۲۰ ...در اصل توسط Yasser پست شده است مشاهده پستآریو جان من یک سال رو لسرما تقریبا موندم
اینها واقعا حرفه ای هستند
البته یکم خطرناک شده دیگه من که هفته پیش خالی کردم. خداییش سود خوبی هم داد;)
خوب داره جمع میکنه ...هر چی هست هنوز خریداش تموم نشده ...یه چیزی از سهم میدونه که دوست داره پایینتر بخره ولی نمیتونه چرا که هر روز فروشنده ها بالا میذارن و خریدار هم یه رنج میزنه ...فکر میکنم هدف های بالاتری دارهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
خرید ۹۰.۰۰۰
سهم وبیمه تا ۷۶.۰ هم رنج کشیدم .آخرین ویرایش توسط Yusef_sbm۱۲؛ ۱۳۹۰/۰۶/۲۸، ۰۰:۰۴.زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
???????در اصل توسط بابک خان پست شده است مشاهده پستباربد خان درود
نظرت در مورد کاما چیه ؟
گفته بودی صبر کنیم.
بحث افزایشی که مطرح بود کنسل شده؟من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
منظورهمينه؟http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...۳۲۳۲۶۴۲۶۴۶۹۳۸۲در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستلطفا يه نفرزحمت لينك سيستم ۱روبكشه ممنونزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
دوستان عزیز کی بابا مجید را می شناسه؟؟؟با نقل قول لطفا بگین درموردش.اطلاعاتی در موردش بدین.خیلی مهمه[COLOR="#۰۰bfff"][SIZE="۲"][B][SIZE="۳"][SIZE="۲"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
چه تله پاتی ;)در اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستامروز کمی کاذر اضافه کردم
شنیده ها حکایت از حمایت تا محدوده های بالاتر توسط زیر مجموعه های ......داردفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
من ازطريق همين سايتها بصورت مجازي ميشناسم فقطدر اصل توسط mehran۸۹ پست شده است مشاهده پستدوستان عزیز کی بابا مجید را می شناسه؟؟؟با نقل قول لطفا بگین درموردش.اطلاعاتی در موردش بدین.خیلی مهمهزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر

نظر