امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshar
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1039

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

سلام دوستان بازار دیگه افت شو کرده
    شاید باز چند روزی بالا پایین بشه ولی
    محکوم به صعووووووووووووووووووده
    پس بیخیال 1 دو روز بابا
    خوبه دوستان میگن میان مدت و .... بعد همه نوسان گیری میکننlaughingsmiley
    اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• afsh
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 319

شپنا
      از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز چهار شنبه مورخ 21 /12/ 1392 در محل سالن آمفی تئاترباشگاه شهرک شهید محمد منتظري به نشانی اصفهان -بزرگراه آزادگان-کیلومتر 3 جاده تهران برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
      دستور جلسه : تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
      کار ساده و درست، بهتر از کار پیچیده و نادرست

نظر

• aminsaffari
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 67

جالبه تو مثیت دیروز،حقوقی حسابی خرید داشت،اما تو منفی الان نه.به نظر من اواخر امروز باید شاهد یه سری خرید بالای حقوقی تو منفی باشیم.

نظر

• Mesbah68
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 346

Mohsen Mehrvarz.....................................بزرگواری و دانش تکنیکال شما قابل ستودنه استاد گرامی............./:.smilingsmiley.:/

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post

ببخشید آقا سجاد اینو میگم :
            البته پس از چند بار تجدید نظر در مورد گروه مسکن

شما حس نمی کنی زیادی داری جو منفی میدید
            درسته نقدی ولی ...............
            ارزش بعضی از جملات من باید با طلا سنجش بشه ولی شما اگه دوست دارید اونها رو منفی ببینید،عیبی نداره هرجور صلاح میدونید نگاه کنید.انشالله که تو ثتران سود میکنید
            ولی انتظار نداشته باشید از من که مثل بعضی ها سهمی رو پیشنهاد بدم که 40درصد کاهش پیدا کنه و همچنان بگویم نه این خوبه ،خیلی خوبه برای بلند مدت نگه دارید.
            فکر میکنم اینجوری من مطلب بزنم شما خیلی حال خواهید کرد.از اینطرف سرمایه شما آب بشه از اونطرف من بگم نه بازار خیلی خوب بالا خواهد رفت.
            اگه پست های من دوستان رو اذیت میکنه مثل ایشون ،لطفا بگند تا اینجا مطلب نزنم
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• fOoLcHaRtiSt
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 129

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              ارزش بعضی از جملات من باید با طلا سنجش بشه ولی شما اگه دوست دارید اونها رو منفی ببینید،عیبی نداره هرجور صلاح میدونید نگاه کنید.انشالله که تو ثتران سود میکنید
              ولی انتظار نداشته باشید از من که مثل بعضی ها سهمی رو پیشنهاد بدم که 40درصد کاهش پیدا کنه و همچنان بگویم نه این خوبه ،خیلی خوبه برای بلند مدت نگه دارید.
              فکر میکنم اینجوری من مطلب بزنم شما خیلی حال خواهید کرد.از اینطرف سرمایه شما آب بشه از اونطرف من بگم نه بازار خیلی خوب بالا خواهد رفت.
              اگه پست های من دوستان رو اذیت میکنه مثل ایشون ،لطفا بگیند تا اینجا مطلب نزنم
              من بیشترین پست هایی که میخونم و بهش اعتماد میکنم پست های شماس...
              [B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/

نظر

• engmohsen
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 59

ارزش بعضی از جملات من باید با طلا سنجش بشه ولی شما اگه دوست دارید اونها رو منفی ببینید،عیبی نداره هرجور صلاح میدونید نگاه کنید.انشالله که تو ثتران سود میکنیدولی انتظار نداشته باشید از من که مثل بعضی ها سهمی رو پیشنهاد بدم که 40درصد کاهش پیدا کنه و همچنان بگویم نه این خوبه ،خیلی خوبه برای بلند مدت نگه دارید.فکر میکنم اینجوری من مطلب بزنم شما خیلی حال خواهید کرد.از اینطرف سرمایه شما آب بشه از اونطرف من بگم نه بازار خیلی خوب بالا خواهد رفت.اگه پست های من دوستان رو اذیت میکنه مثل ایشون ،لطفا بگیند تا اینجا مطلب نزنم
                سجاد جان مثل همیشه. منطقی صریح و علمی حرف می زنی.و ما داریم از توانایی استفاده می کنیم.در مورد ثتر ان خودم دارم ولی برای بازه ی چند روز آینده. با آقا سجاد. موافقم

نظر

• nik
                  عضو عادی
                  • Aug 2011
                  • 207

آقا سجاد سلام
                  ممنون از زحماتت

نظر

• ebiman
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 2071

آقا سجاد قصد جسارت نداشتم
                    این بازار اعصاب همه را به هم ریخته
                    من اصلا ساختمونی ندارم
                    یعنی داشتم چند روز خارج شدم
                    بازار مزخرفی شده
                    من نمی دونم اینا که دارند می فروشند واقعا سودی هم کرده اند که می فروشند
                    احساس می کنم با یه مشت بچه تو این بازار طرفیم که از باباهاشون پول گرفته اند که بیاند بورس بخرند
                    وگرنه اصلا معنی نداره امروز یه سهم صف خرید باشه و فردا صف فروش !!!!!!!!!!
                    یعنی تو این یه روز چه اتفاقی افتاده!!!!!!
                    سلام

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

در حال خرید نمرینو و ستران ح
                      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

عجب بازاری خری...وقتی ملت نوسانگیر بشن میشه همینی که می بینید...جالب اینجاست ملت نوسانگیر همه هم تو ضررند...

وسپه رو ببین...خداییش خنده داره...سهمی که میتونه 65 تومن سال بعد سود بسازه 248 بعد سایپا 190

laughingsmiley

من که بلند مدتی هستم دست به هیچی هم نمیزنم...راحتتتتتتت

نظر

• parhamjoon
                          عضو عادی
                          • Jan 2014
                          • 297

مرسی سجاد جان

و ایول به ebiman با مرام.

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

با اون خط اول جمله ات مخالفم...ارزش سخنان من باید با طلا سنجش بشه...غرور...

و در زمین با غرور راه مرو(قرآن)

نظر

• afsh
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 319

دوستان سلام

امان از این عرضه های بی جا و نا به هنگام، به خدا قسم این صالح آبادی لیاقت مدیریت بر سازمان بورس رو نداره ، آخه مرد حسابی بعد از جمع کردن نقدینگی از بازار ، دیگه این عرضه های فارس و بمپنا و .... نو این موقعیت پولی نمی مونه که گردش داشته باشه .
                              مگر قسم نابود کردن بورس رو خوردی ؟ تو این وا مصیبتا و بعد از زخمی کردن تمام اهالی بورس ، یکی نیست ترمز این بابا رو بکشه ، مستقیم همه رو داره می بره به ته دره .
                              کار ساده و درست، بهتر از کار پیچیده و نادرست

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post

آقا سجاد قصد جسارت نداشتم
                                این بازار اعصاب همه را به هم ریخته
                                من اصلا ساختمونی ندارم
                                یعنی داشتم چند روز خارج شدم
                                بازار مزخرفی شده
                                من نمی دونم اینا که دارند می فروشند واقعا سودی هم کرده اند که می فروشند
                                احساس می کنم با یه مشت بچه تو این بازار طرفیم که از باباهاشون پول گرفته اند که بیاند بورس بخرند
                                وگرنه اصلا معنی نداره امروز یه سهم صف خرید باشه و فردا صف فروش !!!!!!!!!!
                                یعنی تو این یه روز چه اتفاقی افتاده!!!!!!
                                درود
                                در شروع هر موج صعودی شاخص کل میگم تا نوسان بگیرید، چنانچه تو این موج قبلی هم ورود و هم خروج رو بموقع تشخیص دادیم ولی فعلا نظرم اینه که شاخص اون کف قبلی 79087 رو خواهد شکست ولی ممکنه با نوسان بشکنه که من برنامه ای برای ورود به این نوسان های خیلی کوچیک ندارم ولی برای موج های بالای 5روز صعودی اگه تشخیص بدم حتما اطلاع میدم.
                                سعی میکنم زیاد هم پست نزنم چون پست های من بدون هیچ تبلیغی در مورد روند نزولی و صعودی سهم صحبت میکنه و این ممکنه برخی از دوستان رو نگران کنه.انشالله که همگی دوستان سودهای خوبی بکنند
                                دوست من اینها همون نوسانات کوچیکی هستند که عرض کرده بودم
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X