کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز هم قندی اضافه کردم.
یه حسی بهم میگه از این فرصت به دست آمده منفی قندیها استفاده کن.امیدوارم حسم اشتباه نکنه. :d
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
سهم هایی که در اینده تعدیل دارن : کنور - شاراک- شبندر- غبشهر -خیلی سهم های دیگه هست . گروه روی هم هست که این دفعه من بتونم بدون ضرر خارج بشم یعنی 100 میلیارد هم بهم بدن دیگه وارد گروه روی نمیشم حالا یا بازیگرانش بد هستن یا مدیران .......مدیرانش واقعا بی لیافتن به نظرم مخصوصا کروی در پیت ..........ذوب اهن رو هم امروز بررسی میکنیم تا شبنه ببینیم میارزه خرید یا نه ...باید رفت تو سهم هایی که پر حجم معامله میشه یا اینکه تعدیل داره .....بقیه فایده نداره ........
میثم جان من هم دقیقا" با نظرت در مورد کروی موافقم . واقعا حیف اینهمه سهم خوب با کله توش سقوط کردم
میثم جان گروه روی کلا فقط به دید بلند مدت باید خرید و بس (کروی رو ن همین کار رو کردم راجع بهش)
باید گذاشتشون کنار، اگه نه واقعا روی اعصاب آدم هستند
کیوان جان سقوط؟! مگه روی چند تومان خرید داشتید؟! اتفاقا سهمیه که شارپ نیست اما خیلی محکمه و کم ریسک تر از همه گروهه. شاید بازده وحشتناک نداشته باشه اما برای سرمایه گذاری کم ریسک خوبه
من ذاشتم پله پله رقابتی می خریدم یهو رنج خریدو کشیدند! اتفاقا بازهم اول همین صف خرید نشسته بودم اما احتمال دادن صفو کم دیدم.
رفتم پارسان خریدم. یکی 2 روز پیش برگشت روی کانال صعودی و چون امروز شاخص مثبت خودشو نگه داشت یک پیام بیشتر واسه من نداشت.
سفت بچسبید که شاخص میخواد یک کله بره تا 31000 !
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
دوستان اگر قصد خرید سیمان دارید (البته به نظر من بازی سیمان دیگه تمومه) میشه پایین تر هم خرید
عجله نفرمایید
دقیقا مثل گروه روی هستش که بعد بیرون اومدن چند روز منفی خوردن
البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر