کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان با عرض پوزش من یه نوسان گرفتم!
وبملت => خرید: 210
وبملت => فروش: 232
خوب کاری کردی دوست من لازم نیست واسه معاملاتت به کسی جواب پس بدی یا معذرت بخوای نوسانگیری هم جزئی از بازار بورسه و اینکه بعضی ها مشکل بازار رو از نوسانگیرا میدونن حرف درستی نیست به نظر من بازار کلا مورد اساسی داره بعضیا چون ضرر دادن دنبال مقصر میگردن
این اقتصاد کش وزیر به من نشان بده حباب رو با کدوم حح هه مینوسند.؟؟؟...........من که خدا رو شکر رای عزیزم رو به محسن رضایی دادم ولی الان چه عذاب وجدانی ملت گرفتن از این جا ب جای دردناک و بنفش
این اقتصاد کش وزیر به من نشان بده حباب رو با کدوم حح هه مینوسند.؟؟؟...........من که خدا رو شکر رای عزیزم رو به محسن رضایی دادم ولی الان چه عذاب وجدانی ملت گرفتن از این جا ب جای دردناک و بنفش
دوستان من این تحلیل رو از ثشرق توضیحی گفته بودم، و همونطور که می بینید به 61.8 فیبو با همپوشانی تارگت کف دو قلو به خوبی واکنش نشون داده و قیمت از اونجا برگشته. (تایم فریم روزانه)
دوباره چهارشنبه به این مقاومت برخورد کرد، اما همونطور که جناب سید توضیح دادند، با انرژی که جمع شده، به احتمال زیاد این مقاومت شکسته میشه.
مقاومت های بعدی هم 346 تومان و 381 تومانه!
نظر