امروزخريدوشمال وولغدر
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
خريد بوعلي ۱۰۱ خريد سمگا از صف فروش خريد صدرا براي دست گرمي ۲۶۷الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
دفارا مگه صف فروش داشت؟در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستخرید سکرما
خرید فلوله
در ضمن خرید دفارا از صف فروش ساختگیوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
شفاف سازي فلوله در كدال درج گرديددر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستخرید سکرما
خرید فلوله
در ضمن خرید دفارا از صف فروش ساختگی[B][COLOR="#FF۰۰۰۰"][SIZE=۴]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
-
بله روی منفی کامل گذاشتند و خودشون هم محبت کردند خریدند . حالا کی با کی توافق کرد الله اعلمدر اصل توسط مصطفی۷۰ پست شده است مشاهده پستدفارا مگه صف فروش داشت؟فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
آریو جان من یک سال رو لسرما تقریبا موندمدر اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پستلسرما رو از چنگ ما در آوردن ...خریدارش خیلی حرفه ای بود ..
فروش مخابرات به خاطر بدهکار بودن
خرید کاربراتون از صف
خرید غدیر
اینها واقعا حرفه ای هستند
البته یکم خطرناک شده دیگه من که هفته پیش خالی کردم. خداییش سود خوبی هم داد;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر

نظر