کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چيزي نشده، فقط مي خوام بدونم اون واقعا كيه؟اطلاعاتش تا چقدر مي تونه صحت داشته باشه.شما مي شناسين؟ اگر آي دي ياهو دارين منو اد كنين.بياين تا بگم براتون
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
امروز به کارگزارم زنگ زدهم گفتم که برایم همکاران بخرد کفت که اصلا وابدا ...حالا ببینم شاید یک چندتایی ..
بعد گفت پول توحساب داری ؟
گفتم که چطور می شود بانک انصار را آنطور فله ای برای ما خریدی و اصلا حرفی از پول نزدی وماراهم بدهکارکردی ومجبور به فروش دیگر سهمها، ولی حالا برای نهایتش چندمیلیون ...
قبلاها پول توی حساب داشتم چندتا دونه بیشتر نمی دادی ؟ فقط سهمهایی که گران ومشتری نداره به ما می دهی
حالا هم می دونم همکاران تودستت مونده زنگ زدی می گی بیا (بیر ذره اوتان)
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
بالاخره امروز دیگه باقیمانده حق گردشگریمو هم رد کردم! پدرم دراومد 600.000 سهم را با محدودیت معامله 10.000 سهمی فروختن! #-o
البته به سودش می ارزید :D
دقایق پایانی بازار هم که متوجه شدم شایعه افزایش 100% تجارت الکترونیک پارسیان پخش و صف خرید ایجاد شده.سریع آمارشو از منبع موثق در مدیریت شرکت گرفتم که تایید کرد و گفت خودشان در حال خرید سهم هستندو بی درنگ خرید زدم ;;)
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر