کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وآرين رو 145 خالي كردم روز دوم بازگشايي به لعنت خدا هم نميارزه داسوه رو هم دادم به صف انگار عجبه كردم البته قيمت پايانيش بالا نرفته
بانك آرين و سهامداراش شانس نيوردن وگرنه همچين سودي مي كردن كه تا عمر داشتن يادشون نمي رفت
تركيب سهامدارهاش كارو خراب كرد
الان هم وآرين ارديبهشت مجمع داره بالاي 20 تومن هم تقسيم داره من خريدارم رو 1205 فعلا 30 تا نشستم براي خريد
ممنونم
اقا سجاد
امروز هم كي بي سي را دادم رفت
خريد اولين پله شبهرن
درود
شناوری هر دوی (کی بی سی و اعتلا) خیلی پایینه،با سعی و تلاش یکی دو سرمایه دار متوسط هم میشه سهم رو تکون داد بنابراین تو این جور سهم ها نباید انتظار افت خیلی زیاد رو داشت . من خودم امروز روی هر دو فروش داشتم ولی میدونم اینها خیلی زیاد افت نخواهند کرد شاید بجای افت ،مشمول اصلاح زمان باشند یا هر دوشون همه رو غافلگیر کنند و دوباره صعود کنند.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر