کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام استاد جان یکم از بازار برایمان بگید از تکنیکال شاخص گرفته تا هدفمندی فاز دوم و ......
درود
بجای استاد همون شاهین محلوجی کفایت میکنه
بنظر حمایت فعلی شاخص 78000 ، مقاومت 79000 که اگر با حجم بالا شکسته بشه فعلا 81500
البته فعلا افزایش سود بانک ها رقیب بورس هم شده بدون هیچ گونه ریسک ، استرس و ...
قبلا هم گفته شد بنظر بازدهی بورس در سالهای 93 و 94 مثل سال پیش نخواهد شد البته در هر گروه شاید تک سهمهایی پتانسیل رشد بالایی داشته باشند ولی دیگه نبایست انتظار داشت کلیه سهام و بازار باهم رشد کنند.
خرید کمی خکمک
سهامداری با 100درصد ثتران
این بازار خیلی باهوشه وازاین پس به هرسهامداری سود نمیده!
من فکر نمی کنم که بازار خیلی باهوش باشه !!! در واقع بازار اگه خیلی باهوش بود اجازه نمیداد ازش به عنوان یه ابزار استفاده بشه برای به دام انداختن نقدینگی !!! دلیل اصلی اینکه وضعیت بازار برای اکثر دوستان غیرعادی یا جور دیگری شده اینه که کاکرد بازارو عوض کردن !
دولت از بورس بعنوان تله ای برای به دام انداختن نقدینگی سوء استفاده میکنه و بازار هم خیلی راحت به اون تن داده !!! اگه بازار باهوش بود نباید اسیر این ترفند می شد !!!
درود
سفانو رو دیشب بررسی کردم
سهم بسیار خوبی است،هم بنیادی هم تکنیکال
پایین نشستم بخرم اما دوستان اجازه نمیدند!!;)
ارادتمندیم هکتور جان
با اینکه خودم امروز تو مثبت و منفی خریدم...من هم مثل شما اون پایین نشستم ....سهم شناور زیادی نداره..... و مجمعش هم نزدیکه و خیلی خیلی کم ریسک.......تو این آشفته بازار هم خوب دووم آوره.....
فردا هم منفی بشه باز هم میخرم
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
من فکر نمی کنم که بازار خیلی باهوش باشه !!! در واقع بازار اگه خیلی باهوش بود اجازه نمیداد ازش به عنوان یه ابزار استفاده بشه برای به دام انداختن نقدینگی !!! دلیل اصلی اینکه وضعیت بازار برای اکثر دوستان غیرعادی یا جور دیگری شده اینه که کاکرد بازارو عوض کردن !
دولت از بورس بعنوان تله ای برای به دام انداختن نقدینگی سوء استفاده میکنه و بازار هم خیلی راحت به اون تن داده !!! اگه بازار باهوش بود نباید اسیر این ترفند می شد !!!
فکر میکنم اگر اسم تاپیک رو تغییر بدیم به نقدینگی کجاست؟ چرا؟ شاید ربط پیدا کنه به حرفهای صد من یک غاز شما
شما هم در که دایره المعارف تان به جز نقدینگی لغت دیگری یافت نمیشود
دست شبندر را از پشت بستید از رو نمیروید.
[COLOR=#0000ff]
[FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
نظر