کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من روي ختراك فعال هستم و يكي از شركتهايي كه دوستان خارجي قراره سهامشو بخرند شايد ختراك باشه گفتم شايدزيرا مواد اوليه براي اونها خيلي مهمه و همين امر اونها را واداشته تا روي اين سهم فكر كنند به نظرم بايد درصدي از سرمايه را به اين سهم اختصاص داد.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
من روي ختراك فعال هستم و يكي از شركتهايي كه دوستان خارجي قراره سهامشو بخرند شايد ختراك باشه گفتم شايدزيرا مواد اوليه براي اونها خيلي مهمه و همين امر اونها را واداشته تا روي اين سهم فكر كنند به نظرم بايد درصدي از سرمايه را به اين سهم اختصاص داد.
شبندر هر ثانیه تحلیلاش عوض میشه تا دیرووز میگفت هر مثبتی فرصت فروشه من فک کنم از این نام کاربری افراد زیادی استفاده میکنن.
بنده امروز خزامیا خریدم 1462
فرصتی دست داد و از یک هفته قبل از عید رفتم مسافرت ، واقعاً دور بودن از اون همه استرس خیلی دلچسب بود امیدوارم امسال با این وضعیت معاملات که بنظر کمی منطقی تر شده برای همه پرسود باشه...
امروز کمی رانفور اضافه کردم برای محکم کاری و تثبیت سرمایه بنظر از بانک سودش بیشتره ... در روزهای بعدی کمی باید شرکتها رو مرور کرد و با منطق خرید کرد ولی از هر چه بگذریم نوسانگیری خیلی هم شیرینه...
امروز وآذر ترکوند چند حقیقی مثل اینکه سهم رو زنده کردن امیدوارم سفته بازی و ... نباشه ولی +8 نوسان داد!!
[COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]
نظر