کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صبح همگی بخیر...
بازار امروز سبزه و خبری از غز زدن ما هم نیست....
بدون اینکه بخوام کسی رو تحریک کنم که به بورس بیاد و یا به بورس برگرده، واسم سواله: که آیا اونایی که دیروز به خاطر سود بانکی 22 درصدی یا حتی بیشتر پولشونو از بورس کشیدن بیرون میدونن که امروز میتونستن یک ششم از سودی که بانک در عرض یکسال بهشون میده رو داشته باشن؟!
اونطرف قضیه هم صادقه، اما ..خواهشا اینطوری نباشه که وقتی بازار منفیه، این تاپیک بشه محل تبلیغ سپرده گذاری در بانک!
الان میبینم بعضی دوستانی که دیروز و پریروز اعلام خروج از بازار رو کردن و به خیل سپرده گذاران 23 درصدی گرویدند! :) در حال خرید سهم x و y هستند!
...
ب به نظر من با ا اندکی دقت، صبر و نپیوستن به خیل عظیم صف دوستان(چه در خرید و چه در فروش) و خرید و فروشای به موقع میشه تو همین بازار نوسانی هم سودی به مراتب بهتر از سود بانکی داشت...
....
تصمیم با دوستان
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت ايران خودرو پس از برگزاري مجامع عمومي فوق العاده مبني بر تصويب افزايش سرمايه-عادي بطور فوق العاده مبني بر انتخاب اعضاي هيات مديره و اعلام پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1393/12/29،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد، همچنين طبق اعلام شركت افزايش سرمايه شركت تا تاريخ برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه ثبت نخواهد شد و سود نقدي مصوب مجمع به سرمايه جديد (حق تقدم هاي حاصل از افزايش سرمايه )تعلق نمي گيرد. مديريت بازار
عجب رویی دارند اینا
انگار سود می دهند که به سرمایه جدید تعلق نمی گیرد/.:blinksmiley.:/
از اول صبح که صف اخابر رو دادن معلوم بود که بازگشایی خودرو رو در برنامه دارن ! من قبلا پیش بینی کردم اینجا که با برگشت ایران خودرو به بازار ، فاز جدید کاهش شاخص هم شروع میشه !!! امیدوارم که این پیش بینی درست در نیاد ! هرچند که . . .
دیروز گفتم این وساپا رو دریابا...گرفتی؟من دوباره خریدمش
درود
مبارک امیر جان
من امروز خریدی نداشتم،منتظر باز گشایی خودرو هستم
به نظرم روی روند کوتاه مدت بازار تاثیر میذاره
امروز کمی اخابر داشتم به صف دادم
کمی حفاری دیروز از صف فروش خریدم امروز به صف خرید دادم
نظر