کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فقط نگاه کردم...پول تو حساب...این بازار بازاری است بسیار خراب...کشور در آستانه منفجر شدنه...در چند سال آینده وضع بدتر میشه
به نظر من کشور رو به انفجار میرسونن !!! من پارسال هم به دوستان گفتم روند همینه ! امسال هم هر چی جلوتر میریم نشانه های بیشتری ظاهر میشه که وضع همینه !!! دولت روحانی تمام فشارها رو متوجه مردم میکنه تا بتونه امتیاز بیشتری از حکومت بگیره !!! مخصوصا با توجه به اینکه انتخابات مجلس در پیش هست میشه گفت تا تعیین تکلیف وضعیت انتخابات مجلس، حداقل وضع همینه و بهتر نخواهد شد متاسفانه !!!
بعضی دوستان فکر میکنن بنده خوشم میاد وضع اینجور باشه ! نخیر من هم به هیچ وجه دوست ندارم اوضاع اینجور باشه !!! اما نمیشه واقعیت ها را نادیده گرفت و هی گفت داره درست میشه ! چند ماهه دوستان هی میگن امروز ! فردا ! از هفته بعد ! از ماه بعد ! از سال جدید و .....
به نظر من کشور رو به انفجار میرسونن !!! من پارسال هم به دوستان گفتم روند همینه ! امسال هم هر چی جلوتر میریم نشانه های بیشتری ظاهر میشه که وضع همینه !!! دولت روحانی تمام فشارها رو متوجه مردم میکنه تا بتونه امتیاز بیشتری از حکومت بگیره !!! مخصوصا با توجه به اینکه انتخابات مجلس در پیش هست میشه گفت تا تعیین تکلیف وضعیت انتخابات مجلس، حداقل وضع همینه و بهتر نخواهد شد متاسفانه !!!
بعضی دوستان فکر میکنن بنده خوشم میاد وضع اینجور باشه ! نخیر من هم به هیچ وجه دوست ندارم اوضاع اینجور باشه !!! اما نمیشه واقعیت ها را نادیده گرفت و هی گفت داره درست میشه ! چند ماهه دوستان هی میگن امروز ! فردا ! از هفته بعد ! از ماه بعد ! از سال جدید و .....
زمان احمدی نژاد بود بابام گفت شاخص رو دارن دستکاری می کنند...اون موقع برام توضیح داد من نفهمیدم...وقتی شاخصمون دستکاری بشه...از این طرف هی عرضه اولیه و از یک طرف دیگه مجلس و هر کی که از نه نه اش قهر کرده بیاد جو منفی بده به مملکت میشه همین دیگه
در ایران هزار نفر حرف میزنن و حرف واحدی وجود ندارد...اصلا معلوم که میخوان با دنیا رفاقت کنند یا اینا همش الکیه...
بخدا قسم الان می فهمم چرا نزدیکانم از کشور رفتند به جاهای دیگه دنیا...همه چیز که پول نیست
هر روز یک چیز جدید داریم...هر روز فکر و خیال اعصاب خوردی...بسه بخدا
کم ضرر کرده بودیم این خنصیر رو هم انداختن بهمون/:.ph34r-smiley.:/
ولی دیگه بدنم بی حس شده.بعد اون ضرر درست و حسابی از ضررهام ناراحت نمیشم هیچ.یه صلوات هم واسه سلامتی دولتمردان میفرستم. اینهمه تبلیغ کردن تا این وضع رو بیارن به سر مردم/طرف خونه و ماشین و همه داراییشو فروخت گذاشت بورس.فکرشو بکن الان اون چه حالیه/:.nono.:/
چه فایده که اون بالاها دارن همچین میخورن که چشم دیدن اینارو ندارن
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
زمان احمدی نژاد بود بابام گفت شاخص رو دارن دستکاری می کنند...اون موقع برام توضیح داد من نفهمیدم...وقتی شاخصمون دستکاری بشه...از این طرف هی عرضه اولیه و از یک طرف دیگه مجلس و هر کی که از نه نه اش قهر کرده بیاد جو منفی بده به مملکت میشه همین دیگه
در ایران هزار نفر حرف میزنن و حرف واحدی وجود ندارد...اصلا معلوم که میخوان با دنیا رفاقت کنند یا اینا همش الکیه...
بخدا قسم الان می فهمم چرا نزدیکانم از کشور رفتند به جاهای دیگه دنیا...همه چیز که پول نیست
هر روز یک چیز جدید داریم...هر روز فکر و خیال اعصاب خوردی...بسه بخدا
چرا عزیزم این که خوبه هیچ چیز واست تکراری نمیشه.
هر روز به یه چیز جدید فکر میکنی
یه روز هدفمندی
یه روز تورم
یه روز انتخابات
یه روز تهدید به جنگ میشی
یه روز وعده
و این یه روزها ادامه داره.به هیچ جایی هم نمیرسه.همینه که هست.تا عمرمون تموم بشه.
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
نظر