امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35711

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

من بحثم این نیست که چون خودرو صف فروش شده پس همه چی باید منفی بشه !!! بحثم روی عملکردی هست که یه عده توی بازار دارن !!! روش اینا توی این چند وقته این بوده ::

اول رصد میکنن ببینن اقبال بازار به چه سهم یا گروهی هست !! وقتی یکی دو روزی پولهای بازار به اون سمت متوجه شد !! اونوقت حتی خودشونم کمک میکنن تا پولهای بیشتری بیاد سمت اون سهم یا گروه !!!

بعدش که حجم و ارزش معاملات در اون سهم یا گروه بالا رفت بلافاصله با ایجاد جو منفی روی اون سهم یا گروه و ساختن صف فروش پولهای رفته در اون نماد یا گروهی از نمادها رو براحتی بلوکه می کنند !!!

نقدینگی هم در بازار محدوده !! اون پولها که بلوکه شد و اعصاب فعالان داغون شد دیگه الباقی نمادها تکلیفشون مشخصه ! به همین راحتی منفی نصیب بازار میشه و افت ارزش بازار رقم میخوره !!! وگرنه 10 میلیون برای سهمی مثل خودرو اصلا صف فروش حساب نمیشه ! البته در بازار طبیعی ! اما الان این صف رو گذاشتن که یعنی ورود ممنوع ! کسی نیاد اینجا ! تا هدف خودشون محقق بشه !!!

نظر

• DJANGO
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1701

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
      دوستان 1 سوال
      سایت رفاهی
      نمیره چرا
      نکنه میخوان یارانه مون و بخورن؟laughingsmiley
      صبح من رفتم میرفت.شاید الان شلوغه نمیره.اینجا هم باید سر خطی بزنی.
      البته احتمال خورده شدن یارانتون هم وجود داره.
      در ضمن دوستان وقت کردن یه سر به سایت رفاهی برن.
      همون اولش همچین تهدید کردن که من دودل شدم از دریافت یارانه./:.ohno-smiley.:/
      عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• afshar
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1039

در اصل توسط arezoosru پست شده است View Post
        شما که از یارانه انصراف داده بودید
        آخ مچم./:.wubsmiley.:/
        اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• فدایی
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 710

تیپیکو اضافه شد. فکر میکنم روی حمایت باشه(چه تکنیکال ، چه حقوقی)
          همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

در اصل توسط DJANGO پست شده است View Post

اینجانب سرپرست خانوار متقاضی دریافت یارانه، آگاهی کامل خود را از قوانین و مقررات مربوط اعلام و تایید می کنم:١. به موجب قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، صرفا افراد نیازمند می توانند نسبت به تکمیل فرم تقاضای یارانه نقدی اقدام کنند.
            ۲. فقط مشخصات افرادی را که در حال حاضر تحت تکفل اینجانب هستند در فرم تقاضای یارانه نقدی درج می کنم.
            ۳. در صورت درخواست سازمان هدفمندسازی یارانه ها، مدارک لازم برای اثبات درستی اطلاعات درج شده در فرم تقاضای یارانه نقدی را ارائه خواهم کرد.
            ۴. به موجب قانون، ارائه هر گونه اطلاعات نادرست، موجب استرداد وجوه دریافتی و جریمه نقدی به میزان سه برابر یارانه نقدی دریافتی ام خواهد شد.
            ۵. موسسه های مالی و سایر دستگاه های اقتصادی می توانند اطلاعات مندرج در فرم تقاضای یارانه نقدی را مبنای ارزیابی توانایی مالی و رتبه سنجی اقتصادی اینجانب برای اعطای وام و یا هرنوع تسهیلات دیگر قراردهند.
            ۶. منظور از سطح درآمد ماهانه خانواده ام، میانگین مجموع درآمد ماهانه همه اعضای خانوار در سال ۱۳۹۲ شامل درآمد حاصل از شغل اصلی و شغل دوم، دریافت اجاره بهاء، سود سهام، سود سپرده بانکی، عایدی از مستغلات، حقوق ماهانه مستمری یا وظیفه بگیران و موارد مشابه قبل از پرداخت اقساط وام می باشد.
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• DJANGO
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1701

بسمه تعالی
              اطلاعات لازم جهت تقاضای سرپرست خانوار نیازمند برای دریافت یارانه نقدی

اینجانب سرپرست خانوار متقاضی دریافت یارانه، آگاهی کامل خود را از قوانین و مقررات مربوط اعلام و تایید می کنم:
              ١. به موجب قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، صرفا افراد نیازمند می توانند نسبت به تکمیل فرم تقاضای یارانه نقدی اقدام کنند.
              ۲. فقط مشخصات افرادی را که در حال حاضر تحت تکفل اینجانب هستند در فرم تقاضای یارانه نقدی درج می کنم.
              ۳. در صورت درخواست سازمان هدفمندسازی یارانه ها، مدارک لازم برای اثبات درستی اطلاعات درج شده در فرم تقاضای یارانه نقدی را ارائه خواهم کرد.
              ۴. به موجب قانون، ارائه هر گونه اطلاعات نادرست، موجب استرداد وجوه دریافتی و جریمه نقدی به میزان سه برابر یارانه نقدی دریافتی ام خواهد شد.
              ۵. موسسه های مالی و سایر دستگاه های اقتصادی می توانند اطلاعات مندرج در فرم تقاضای یارانه نقدی را مبنای ارزیابی توانایی مالی و رتبه سنجی اقتصادی اینجانب برای اعطای وام و یا هرنوع تسهیلات دیگر قراردهند.
              ۶. منظور از سطح درآمد ماهانه خانواده ام، میانگین مجموع درآمد ماهانه همه اعضای خانوار در سال ۱۳۹۲ شامل درآمد حاصل از شغل اصلی و شغل دوم، دریافت اجاره بهاء، سود سهام/:.sadsmiley.:/، سود سپرده بانکی، عایدی از مستغلات، حقوق ماهانه مستمری یا وظیفه بگیران و موارد مشابه قبل از پرداخت اقساط وام می باشد.

با آگاهی کامل مفاد مندرجات فوق را تایید می کنم

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

احتمال صف شدن وسکاب زیاد است ، امسال 80 تومان سود ساخته که گزارشش بزودی در کدال گذاشته می شود . با 80 تومان سود و 100 درصد افزایش سرمایه قیمت سهم باید 240 تومان باشد؟؟؟

نظر

• DJANGO
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1701

کاش تو ثبت نام یارانه یه جا هم میزاشتن واسه ثبت ضررهای بازار سرمایه
                  بلکه ضررمون از اونجا جبران میشد
                  :.thumbsdownsmileyan

نظر

• فدایی
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 710

بسمه تعالی
                    اطلاعات لازم جهت تقاضای سرپرست خانوار نیازمند برای دریافت یارانه نقدی

۶. منظور از سطح درآمد ماهانه خانواده ام، میانگین مجموع درآمد ماهانه همه اعضای خانوار در سال ۱۳۹۲ شامل درآمد حاصل از شغل اصلی و شغل دوم، دریافت اجاره بهاء، سود سهام/:.sadsmiley.:/، سود سپرده بانکی، عایدی از مستغلات، حقوق ماهانه مستمری یا وظیفه بگیران و موارد مشابه قبل از پرداخت اقساط وام می باشد.

با آگاهی کامل مفاد مندرجات فوق را تایید می کنم
                    سود سهام رو خوب اومدی laughingsmiley
                    همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• DJANGO
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1701

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
                      سود سهام رو خوب اومدی laughingsmiley
                      به جان خودم اینا ضررمونو نمیبینن.حالا چند تومن سود گرفتیم اونو فورا میبینن.
                      دولت تدبیر امید هم دولتی شد مثل قبلیا.و شاید بدتر.سالی که نکوست از بهارش پیداست
                      /:.negaran.:/

نظر

• parhamjoon
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 297

۶. منظور از سطح درآمد ماهانه خانواده ام، میانگین مجموع درآمد ماهانه همه اعضای خانوار در سال ۱۳۹۲ شامل درآمد حاصل از شغل اصلی و شغل دوم، دریافت اجاره بهاء،
                        سود سهام،
                        سود سپرده بانکی، عایدی از مستغلات، حقوق ماهانه مستمری یا وظیفه بگیران و موارد مشابه قبل از پرداخت اقساط وام می باشد.

نگران نباشید به هممون یارانه تعلق میگیره.رو که نیست سنگ پا قزوینه

نظر

• Aiming
                          ستاره دار(18)
                          • Jul 2012
                          • 2641

صف خودرو را دارن جمع میکنن...
                          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• arezoosru
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 147

صف خودرو داره جمع میشه
                            [COLOR=#0000ff]
                            [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• homework
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 747

خودور صفش جمع شد
                              دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35711

به جان خودم اینا ضررمونو نمیبینن.حالا چند تومن سود گرفتیم اونو فورا میبینن.
                                دولت تدبیر امید هم دولتی شد مثل قبلیا.و شاید بدتر.سالی که نکوست از بهارش پیداست
                                /:.negaran.:/
                                شما هنوز میگید شاید بدتر !!! طرف اومده 50-60 میلیون پیامک زده برای تبریک عید به همه مردم ! وقتی میگن پولش از کجا اومد ؟ میگن اپراتورها خودشون مجانی حساب کردن !!!! بعد به فاصله یکی دو روز خبرگزاری ها خبر میزنن که : دولت تدبیر با افزایش تعرفه مکالمات تلفن همراه موافقت کرد !!!!

500 میلیون تومان پول پیامک رو با افزایش تعرفه مکالمات برای 70 میلیون نفر آدم ! با تدبیر البته !!! آقایون تهاتر کردن !!!! انصافا دست چه کسی در جیب مردم است؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X