امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
    اگه بازار اینطوری به هم نمیریخت سهم تا 1500 گیر غیر خودی ها نمیومد.
    فردا گیر اصلی سهمه. فردا رو رد کنه تمومه تا 1500
    پاکشو فرصت خرید خوبی داد هر کس خرید برد کرد ، حیف که نقدینگی نداشتم ، احتمال زیاد تا 1500 بالا بره .

نظر

• mass0ood
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 429

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
      اگر به همین منوال امروز که 1500 واحد منفی خوردیم ادامه دهیم 6 تا 7 روز کاری دیگه زمان لازم داریم تا هر چی اصلاح و ریزش با هم انجام بشه !
      شاهین جان، به نظرت کلاً پولامونو از بازار خارج کنیم بهتر نیست؟

نظر

• مجتبی مصلحMTM
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 1656

فروش حخذر
        خرید پاکشو
        اخابر
        ازاین بازارخسته شدم چ کنیم ک لعنت براین بالایهاباد ک فقط نظاره گرن
        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• شاهین محلوجی
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 2050

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
          شاهین جان، به نظرت کلاً پولامونو از بازار خارج کنیم بهتر نیست؟
          بنده با ٥٠ درصد سرمايه در بازار فعالم البته چه در اينجا و چه سايت تحليلي از زمانيكه حجم نقدينگى حوالى ٨٥٠٠٠ واحد بود كه از بازار خارج ميشد به همه همين پيشنهاد دادم ...

الان براى كسانيكه در ضرر هستن بنظرم در اين قيمتها فروش به صلاح نيست و انتهاي اصلاح ميانگين پايين آوردن بهترين استراتژيه...
          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• mass0ood
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 429

بنده با ٥٠ درصد سرمايه در بازار فعالم البته چه در اينجا و چه سايت تحليلي از زمانيكه حجم نقدينگى حوالى ٨٥٠٠٠ واحد بود كه از بازار خارج ميشد به همه همين پيشنهاد دادم ...

الان براى كسانيكه در ضرر هستن بنظرم در اين قيمتها فروش به صلاح نيست و انتهاي اصلاح ميانگين پايين آوردن بهترين استراتژيه...
            آقا شاهین من تا 2-3 ماه نمی تونم تو بازار فعال باشم. آیا با این وضعیت هم موندن تو بازار به صلاحه؟ اگه به صلاحه با چه سهمی بمونم؟
            من کلاً 6% تو ضررم.

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید

با تشکر از شما دوست عزیز

نظر

• farbod 77
              عضو فعال
              • Feb 2014
              • 332

در لینک وزارت امور اقتصادی و دارایی شکایت کنید بی اثر نیست:
              http://www.mefa.gov.ir/Portal/Home/D...5-12d1994329b7

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                آقا شاهین من تا 2-3 ماه نمی تونم تو بازار فعال باشم. آیا با این وضعیت هم موندن تو بازار به صلاحه؟ اگه به صلاحه با چه سهمی بمونم؟
                من کلاً 6% تو ضررم.

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید

با تشکر از شما دوست عزیز
                بنظرم با ٥٠٪ نقدينگى در بازار باشيد و از سهمهايي كه بنيادى مناسبى دارد و در حال حاضر فقط نوسان ميكنن نه اصلاح يا ريزش در سبد داشته باشيد
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• mass0ood
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 429

بنظرم با ٥٠٪ نقدينگى در بازار باشيد و از سهمهايي كه بنيادى مناسبى دارد و در حال حاضر فقط نوسان ميكنن نه اصلاح يا ريزش در سبد داشته باشيد
                  به نظر شما رانفور و شبندر خوبه؟ با این 2تا بمونم؟ ثتران چطور؟

ممنون بابت پاسخگوییتون

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1683

امروز چه کردم ؟ چرا

به خودم لعنت فرستادم. چرا : چون خام شدم و این سری هم تو انتخابات رای دادم . به دولتی هم که مارو با شعارش خام کرد ایضا یه لعنت فرستادم.

اوایل از دولت در مقابل انتقادها دفاع میکردم . اما الآن فقط گوش میدم بهشون . کسی هست که به داد مردم برسه؟ مردم حق دارند نفس بکشند.
                    در موج جدید تورم که با هدفمندی یارانه ها و مخصوصا افزایش 50% قیمت بنزین تو راهه ، یارانه 45000 تومنی با سنگ بنای دولت قبل به کجای مردم میرسه!
                    ما هم در این آشفته بازار در گرداب کنونی بورس اسیر هستیم . یه سری میگفتیم اصلاح بخاطر پتروها. بعدش اصلاح پی به ای. بعدش بخاطر هدفمندی. بعدش... به امید فرج فصل مجامع یا برکناری صالح آبادی..

نظر

• safaklar
                      ستاره دار(14)
                      • Sep 2011
                      • 626

طی 5 روز کاری گذشته به اندازه قیمت یه پرشیا ضرر کردم در حالی که خودم سمند سوار میشم.
                      کم کم سودهای 92 داره دودمیشه. گاهی وقتها غرور آدم رو به حماقت , هدایت میکنه.
                      نقد موندن توی بورس نعمتیه که نصیب هرکسی نمیشه .
                      وقتی با چشمای خودم شکست حمایتها و ترندها رو میبینم و نقد نمیشم , پس حقمه که ضرر کنم.

نظر

• arminfar
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 479

با درود خدمت تمام عزیزان
                        شاید شاخص به فیبوی 23.6 واکنش نشون بده و مثبت بشه ولی با جو روانی حاکم بر بازار این مثبت نیز دوام نداشته و فقط دوستان نوسانگیر میتوانند در این مقطع زمانی نوسانگیری نمایند ، در نهایت اگر عوامل کنترلی و محدودیتهای بازار وجود نداشت ، بازار خیلی زودتر راه خود را پیدا میکرد و زیان سرمایه گذاران تا این حد زیاد نمیشد ، در کل این حقیر از تمامی دوستان و عزیزان تحلیلگر و اساتید محترم سایت ( که اینجانب آرزوی شاگردی آنها را دارم ـ همچون آقای بهزادی عزیز و ...) درخواست همدلی و راهنمایی سایر دوستان را دارم تا در جهت کمک به جبران زیان یکدیگر سهمی داشته باشیم . با سپاس
                        ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• بابي چارلتون
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 993

در اصل توسط safaklar پست شده است View Post
                          طی 5 روز کاری گذشته به اندازه قیمت یه پرشیا ضرر کردم در حالی که خودم سمند سوار میشم.
                          کم کم سودهای 92 داره دودمیشه. گاهی وقتها غرور آدم رو به حماقت , هدایت میکنه.
                          نقد موندن توی بورس نعمتیه که نصیب هرکسی نمیشه .
                          وقتی با چشمای خودم شکست حمایتها و ترندها رو میبینم و نقد نمیشم , پس حقمه که ضرر کنم.
                          جمله آخرتون رو که بلد کردم واقعا به دل ميشينه و حرف دل بنده نيز هست.:.thumbsdownsmileyan

نظر

• meisam_em
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 2124

جالبه بضی از سهم ها از صف فروش خریدار نداشتن یا خیلی کم!واصلا افت نداشتند یا خیلی اندک!حالا سهم های با قدرت نقدشوندگی بالا.......!!!!!واقعا که بازا هم مثبت شه به نفع اونهاست!
                            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 2124

اندک نشانه های برگشت در برخی از نمادها به چشم میخوره......اما ضعیف!شاید فردا روز دیگری باشد!
                              چه کنیم دلمان رو به چی خوش کنیم!
                              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• hector
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1764

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                                امروز چه کردم ؟ چرا

به خودم لعنت فرستادم. چرا : چون خام شدم و این سری هم تو انتخابات رای دادم . به دولتی هم که مارو با شعارش خام کرد ایضا یه لعنت فرستادم.

اوایل از دولت در مقابل انتقادها دفاع میکردم . اما الآن فقط گوش میدم بهشون . کسی هست که به داد مردم برسه؟ مردم حق دارند نفس بکشند.
                                در موج جدید تورم که با هدفمندی یارانه ها و مخصوصا افزایش 50% قیمت بنزین تو راهه ، یارانه 45000 تومنی با سنگ بنای دولت قبل به کجای مردم میرسه!
                                ما هم در این آشفته بازار در گرداب کنونی بورس اسیر هستیم . یه سری میگفتیم اصلاح بخاطر پتروها. بعدش اصلاح پی به ای. بعدش بخاطر هدفمندی. بعدش... به امید فرج فصل مجامع یا برکناری صالح آبادی..
                                درود
                                دقیقا من هم همچین حسی دارم،به اون اندازه که از خام شدن و رای دادن به این دولت ناراحتم از ضرر سبدم ناراحت نیستم
                                مثل روز روشن دارن بازارو میکشن پایین و این کارو به عمد انجام میدن و هیچ حمایتی از بازار در کار نیست
                                اگر قرار بود از بازار حمایت شه باید مپنا و خودرو رو پایین باز میکردن که حداقل انقدر ریزش نکنند
                                یعنی این کارو نتونستن بکنن؟؟
                                حالا ما که پارسال و از اول روند صعودی همراه بازار بودیم دلم برای اون دسته از عزیزان میسوزه که با تبلیغات بی امان دولت صدا و سیما و شخص رئیس جمهور در آذر یا دی وارد بازار شدند و ضرر های هنگفتی کردند
                                خیلی وقتا آدم وقتی فکر میکنه میبینه عجب کلای گشادی سرش رفته و این که آدم رو میرنجونه
                                یادم تو اوایل دی یک سری شایعات سر زبونا بود که بازار از آخر این ماه میرسه حتی چند تا از از دوستان همین سایت گفتن که که موضوع رو شنیدن
                                اما ما سرمست از سود و امید توجهی نکردیم
                                حالا سوال اینجاست چه کسایی این شایع رو بوجود آوردن؟و دقیقا بعدش یک تحلیل از دکتر کنی تو همه سایت ها نقل شد!شاخص 72000 را میبیند!
                                هم این موضوع رو به شوخی میگرفتند اما به حدی تبلیغ وسیع بود که همه این تحلیل رو خوندن جالب اینجاست دقیقا چند روز مانده به اجرایی شدن توافقات ژنو بازار میریزه و در عین حال وسط امتحانات دانشگاه
                                کنار هم که میذاری جالب شایعه ریزش،تحلیل دکتر کنی،شایعه برکناری صاح آبادی،دستگیری بابک زنجانی،چند روز مانده به اجرایی شدن توافقات در حین امتحانات دانشگاه و .........
                                شاید اینا به هم بی ربط نباشه!!
                                و حالا هم مدتی است عده ای به نیمه دوم اردیبهشت گیر داده اند!بازار از نیمه دوم اردیبهشت بر می گردد!!سر منشا این شایعات کجاست
                                اگر دیدید نیمه دوم اردیبهشت نزدیک شدیم به تحلیل دکتر کنی!!بدونید که این ها اصلا اتفاقی نیست
                                باید دید از برای برگشت بازار چه سناریویی چیده اند آیا نزدیکان دولت جدید خرید خود را تا آن موقع کامل می کنند؟؟
                                آخرین ویرایش توسط hector؛ 2014/04/13, 16:48.

نظر

در حال کار...
                                X