کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خريد براي اينور سال ديگه تموم شد تا بعد از عيد خريد نداريم من امروز دارم آماده ميشم و فردا عازم دبي هستم واز اون طرف به فرانسه ميرم پيش خانواده و ممكنه اونجا وصل بشم اگر نشدم تا بعد عيد خدانگهدارتون باشه ولي يادتون باشه منفي ها ديگه زهري ندارند فقط فرصت خريد هستند تا يك ماه هيچ نگراني وجود نداره شاخص حتما قله قبلي را رد خواهد كرد. عيدتون مبارك موفق و پيروز باشيد،همه شما را به خدا مي سپارم
خودرو 14000تومان
شبندر جان قبل از اينكه بري قول بده اونور سال ثتران رو مي بري بالاي 1000
به عمو قول مي دي
خريد براي اينور سال ديگه تموم شد تا بعد از عيد خريد نداريم من امروز دارم آماده ميشم و فردا عازم دبي هستم واز اون طرف به فرانسه ميرم پيش خانواده و ممكنه اونجا وصل بشم اگر نشدم تا بعد عيد خدانگهدارتون باشه ولي يادتون باشه منفي ها ديگه زهري ندارند فقط فرصت خريد هستند تا يك ماه هيچ نگراني وجود نداره شاخص حتما قله قبلي را رد خواهد كرد. عيدتون مبارك موفق و پيروز باشيد،همه شما را به خدا مي سپارم
خودرو 14000تومان
شبندر عزیز آرزوی سال خوبی برات می نمایم، موفق باشی
[CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
[/CENTER]
درود
خوب لابسا یک کم اذیت کرد اما برگشت و جبران کرد،صبرمون تو این سهم جواب داد
اضافه کردن دیروز غچین هم به لطف خدا جواب داد
امروز خرید و فروشی به اون صورت نداشتم
فردا سهم هایی خواهم خرید
دوستان دیروز در خواست برگشت پولم رو از کارگزاری به حسابم انجام دادم تایید شده ومانده اعتبارم هم کم شده ولی امروز هرچی حسابم رو چک میکنم خبری نیست.بنظرتون طبیعیه؟چقد باید بگذره تا بیاد بحسابم؟یا باید پیگیری کنم؟
دوستان دیروز در خواست برگشت پولم رو از کارگزاری به حسابم انجام دادم تایید شده ومانده اعتبارم هم کم شده ولی امروز هرچی حسابم رو چک میکنم خبری نیست.بنظرتون طبیعیه؟چقد باید بگذره تا بیاد بحسابم؟یا باید پیگیری کنم؟
در شرایط فعلی نقدینگی در بازار خواهد ماند فقط جهت نقدینگی در سهام در حال جابجایی است ...
علیرغم معاملات حجیم در برخی نمادها و جابجایی های بلوکی پایان سال ! ارزش معاملات در روزهای اخیر نشون میده که در مجموع کمبود نقدینگی هنوز مشکل اصلی بازار هست و اگه در سال بعد نیز با همین وضعیت کماکان ادامه بدیم باید تا فصل مجامع منتظر کاهش بیشتر قیمت سهام باشیم !
نظر