کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کثافت ترین وزیری که تالا تو عمرم دیدم طیب نیا هس....مثلا وزیر اقتصاده X-(واقعا خاک تو سرش با این اقتصاد گردانیش...اگه کسی تالا به حرفاش گوش داده باشه میفهمه که طرف خودش خر هس و بدبختیش اینه که فک میکنه ملتم مثه خودش خر هسن
من نمیدونم چرا ما از جمله خودم نمیحواهیم این واقعیت را قبول کنیم که همه اینها از قبل برنامه ریزی شده بود برای کشیدن سرمایه مردم به بورس و مهار آن
برای پی بردن به درستی این موضوع به یاد بیاورید روزهایی که هر روز تبلیغات میشد(حتی توسط رییس جمهور و وزیرش) پول خود را به بورس بیاورید و در صورت مثبت بودن شاخص روزی صد بار اخبار و در بخش های مختلف گفته میشد که هر کس بنده را میدید میگفت خوب سودی کردی و به قول معروف چشممون می کردند/.:biggrinsmiley.:/ (فکر کنم اثرات همون چشم هاست که به این روز افتادیم یعنی چشمیکال)
ولی الان چی؟
دریغ از یک خبر که در مورد سقوط بورس دیروز شاخص 1500 واحد و امروز نزدیک 1000 واحد
میدونی چرا همیشه اعتراض بوده؟ چون آقایونی که میگی یکی بعد اونکی اومدن و قبلی و کوبیدن و با وعده های سرخرمن و دروغ سر کار اومدن.
وقتی دروغ های خوشگل بگی همه دوست دارن. ولی آخرش گندش بالا میاد و میشه اعتراض
دوست عزیز من در چند سال زندگی چیزی که در مورد حکومتها و مردمشون دیدم این جمله معروفه که میگه
خلایق هر چه لایق
متاسفانه باید گفت مردم ما لیاقت بهتر از این ها رو ندارند. به همین دلیل هر بلایی که سرمون بیاد حقه مونه. انتخابه خودمونه از همون 40 ساله پیش. از ماست که بر ماست
یه تحرکاتی تو لیدرها دیده میشه...اگه حجم شبندر رو بردارند میشه به این تحرکات امیدوار بود...برخلاف نظر دوستان کف روند نزولی شاخص یه کم از 74000 واحد کمتره...صبر می کنیم...
مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر