امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nudnik
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 224

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
    پکرمان در لاستیکی ها بیشترین سهم از بازار رو داره

اما به نظرم حداکثیر قیمتی که میتونه ببینه با نرخ های فعلی لاستیک 1200 تومنه

باز یک تحلیل بنیادی کامل و اساسی برات خصوصی میفرستم...الان سرم شلوغه
    ممنون واقعا از لطف و توجهتون :)

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk

نظر

• Spring2020
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 450

چشم انتظار باز شدن وبشهر. کی باز میشه پس؟ تو چه قیمتی؟
      آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• OMIDSAN
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 54

امروز مسکنی ها معاملات بالایی داشتند . ثاخت بیشتر از 6 میلیون، ثمسکن 1 میلیون، ثتران 4 میلیون و ثشرق 4.5 میلیون ، آث پ هم که بسته است، در منفی کامل معامله شدن و همه هم تو کف قیمتی هستند الان با pe های خوب حدود 3 در نزدیکی مجمع های سالانه و باتوجه به احتمال رشد مسکن.
        به هر حال ما که دیروز خریدیم و امروز اضافه کردیم. میریم واسه دوبل شدن پولمون . فردا شما هم آخرین فرصت ها رو دریابید .

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

امروز آخروقت خودرو ضعيف ظاهر شد و به نظر مياد اين وضع ادامه داره تا به يه ثبات قيمتي برسه
          دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

دو موضوع مهم در پيش داريم يكي مذاكرات هسته اي و دوم اجراي فاز دوم هدفمندي
            مثبت بودن مذاكرات به نفع تمام سهامهاي بورس خواهد بود اما منفي بودن كاملا به ضرر گروه هاي خودرويي - بانكي -تجهيزاتي-و .. خواهد بود
            هدفمندي يارانه ها بدون شك به ضرر گروه خودرو و تجهيزات و ... هست.زيرا اقلام مصرفي بشدت گران مي شوند و هزينه ها افزايش مي يابد.

به نظر من تا اطلاع ثانوي خريد از گروه خودرو و ... توصيه نمي شود زيرا امكان دارد تا 30درصد كاهش قيمت بوجود آيد.
            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

امروز در تمام سهام ها عرضه به مقدار كافي انجام شد حالا بايد بدانيد من چرا سه روزه يك درصد مي فروشم

نظر

• hamid888
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 1207

سلام تو سهم رمپناح چی شده ؟که اینطوری جمع شد
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• والیخان
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 413

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                  امروز در تمام سهام ها عرضه به مقدار كافي انجام شد حالا بايد بدانيد من چرا سه روزه يك درصد مي فروشم
                  کبافق راشماعرضه کردین؟بهرحال دستتون دردنکنه.

نظر

• hanny
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 395

ای شبندر ناقلا پس تو فولاد هم شما بودی هی عرضه میکردی شیطون نمیزاشتی صف بشه اخرشم ری...ی توش بلا

نظر

• غفران
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 1123

بانک جهانی با بررسی آمار سال ۲۰۱۱ نرخ واقعی بهره وام بانکی در ایران را منفی ۱۱.۷ درصد اعلام و ایران را به همراه بلاروس و کویت مناسبترین کشورهای جهان برای دریافت وام بانکی معرفی کرد.
                      به گزارش صبحانه، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی بانک جهانی در مورد میزان سود بانکی در 126 کشور جهان نشان می دهد ایران در میان سه کشور نخست جهان قرار دارد که وام گرفتن در آن ها به صرفه ترین در مقایسه با سایر کشورهاست.
                      بر اساس آمار این نهاد بین المللی نرخ واقعی بهره وام بانکی در ایران در سال 2011 بالغ بر منفی 11.7 درصد بوده است.
                      بانک جهانی در گزارش جدید، ارقام جدیدی را در مورد میزان نرخ واقعی بهره وام بانکی در ایران طی سال های قبل ارائه کرده است.
                      نرخ واقعی بهره وام بانکی هر کشور بر اساس میزان نرخ بهره دریافتی از سوی بانک های آن کشور برای پرداخت وام به متقاضیان و شاخص های دیگری مثل میزان نرخ تورم در آن کشور محاسبه می شود. نرخ تورمی که در این جا مورد لحاظ قرار می گیرد بر اساس نسبت جی دی پی مبتنی بر پول ملی در قیمت های جاری به جی دی پی مبتنی بر پول ملی در قیمت های ثابت تهیه می شود.
                      بانک جهانی متوسط نرخ بهره وام بانکی در ایران طی سال 2011 را 11 درصد و نرخ تورم ایران در این سال را 25.7 درصد اعلام کرده است.
                      بر این اساس، بلاروس مناسبترین کشور جهان برای دریافت وام بانکی شناخته شده است. نرخ واقعی بهره وام بانکی در این کشور بالغ بر منفی 33.7 درصد اعلام شده است. پس از این کشور، کویت با رقم منفی 13.3 درصدی در رتبه دوم و ایران با منفی 11.7 درصد در رتبه سوم از این نظر قرار گرفته اند.
                      در میان کشورهای جهان،‌ ماداگاسگار بدترین کشور برای دریافت وام بانکی شناخته شده است. نرخ واقعی بهره وام بانکی در این کشور 42.9 درصد محاسبه شده است. پس از این کشور،‌ برزیل با 34.5 درصد در رتبه دوم و جمهوری دموکراتیک کنگو با 26.7 درصد در رتبه سوم از این نظر قرار گرفته اند.
                      تسنیم نوشت: نرخ واقعی بهره وام بانکی در برخی کشورهای دیگر به این شرح اعلام شده است: قطر منفی 11.7 درصد، برونئی منفی 11.6 درصد، ونزوئلا منفی 8.6 درصد، الجزایر منفی 8.5 درصد، عراق منفی 7.1 درصد، اندونزی 4 درصد، ایتالیا 3.2 درصد، ژاپن 3.4 درصد، اردن 2.2 درصد، هند 1.5 درصد، آمریکا 1.3 درصد، مصر منفی 0.6 درصد، چین منفی 1.2 درصد، روسیه منفی 6.1 درصد و عمان منفی 6.7 درصد.
                      جدول: رده بندی کشورها بر اساس نرخ واقعی بهره در سال 2011
                      Belarus 5.6 -1.7 -33.7 -31.7
                      Kuwait 28.2 -9.2 -13.3 -3.7
                      Iran, Islamic Rep.
                      9.2 -2.1 -11.7
                      Qatar 41.3 -3.8 -11.7
                      ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

نیم ساعتی هست که به نمودار کویر تایر و نوشته های دفترم درباره این سهم خیره شدم...برای بهترین تصمیم که بفروشم یا صبر کنم...بنیادی میگه امیر نفروش خر نشو نفروش...تکنیکال میگه مقاومتم...

بازار میگه چهارشنبه

یک ندایی میگه امکان داره باز برای تعدیل ببنده

حجم معاملات میگه نفروش

p/e میگه بابا خنده دارم من چرا میخوای منو رو p/e 5 بفروشی

/.:blinksmiley.:/

نظر

• ائلچی
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2013
                          • 1945

سلام دوست عزيز تحليلگرواقعي فرديه كه يك سال قبل پيش بيني كنه من 200ميليون سهام شبندر دارم ميدوني چقدر كاهش سود خواهم داشت بزودي شبندر به قيمتهاي پايين 1000تومان خواهد رسيد البته در يك بازه يك ساله به قيمتهاي 200تومان نيز ميرسه اين پيام را دادم كه دوستان حقيقي بدونند كه هميشه بايد گوش بزنگ باشند و راه خروج را پيدا كنند و دوباره وارد شوند من خودم از 1700تومان شروع كردم و دارم مي فروشم و تا خرداد ماه به 50تا مي رسونم با شيب بسيار ملايم كه خطر آفرين نباشه.
                          دوست خوبم من چون بلند مدت خريد ميكنم هميشه با سود خارج ميشم و در افتها هميشه خريد ميكنم و قيمت هم مهم نيست چند باشه مثلا خودرو را پارسال از 176تومان تا 90 تومان خريد كردم و امسال بالاي 350 فروختم و پايين 350 دوباره خريدم تا به امروز و ...

بالارفتن فروش نفت سود پالايشگاهها را تا 50درصد كاهش مي دهد رقم هاي باور نكردني در پالايشگاهها بزودي نمايان مي شود
                          شبندر جون این آخری رو یه توضیح میدی (فروش نفت و سود پالایشی ها رو می گم)؟
                          راستی توی شبندر تنها حقوقی که نزدیک 200م سهم داره شركت سرمایه گذاری لرستانه! دیدی پیدات کردم /:.yead.:/
                          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• DJANGO
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1701

سلام.جالبه امروزنوسانی که از حسینا گرفتم توسط سیستم معاملات حذف شده.
                            چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            من موندم اگه ضرر میکردم هم حذف میشد؟
                            حالم از هرچی بورسه بهم میخوره
                            عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

سلام
                              صبح همه دوستان بخیر
                              امیدوارم روز خوبی داشته باشید

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

در اصل توسط DJANGO پست شده است View Post
                                سلام.جالبه امروزنوسانی که از حسینا گرفتم توسط سیستم معاملات حذف شده.
                                چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                من موندم اگه ضرر میکردم هم حذف میشد؟
                                حالم از هرچی بورسه بهم میخوره
                                یعنی چه؟!
                                چرا معاملات بالای 4 تومنو بهش دست نزدن؟!
                                ...........
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X