کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهترین خرید دیروز میتونست حق ایران خودرو باشه البته با قبول ریسک
خریداران 110تومانی در صورت رشد خود خودرو به 260 270 تومان بازده 50 درصدی کسب میکنن بشرط مثبت موندن چند روزه بازار
انتطارم بی جا نبود و قبول کنندگان ریسک فعلا در مدتی کوتاه حدود 35 درصد سود کردند!که هنوز هم صف خرید هست
نسبت ریسک به بازده حق خودرو 110 و کمتر از اون طوری بود که ارزش ریسک داشت
با سلام خدمت دوستان بورسی
خوب خدا رو شکر بالاخره پایان شب سیه همونطور که خیلی از ذوستان بهش اشاره کردن سپید شد. و شاخص با صفهای خرید سهامهای بزرگ در حال شکستن خط روند نزولی 4 ماهش هست.
ما هم امروز فاذر اضافه کردیم و در صف خرید وساپا نشستیم.(امان از ملت صف نشین :-B)
راستس چطور وساپا با 12 خریدار بیش ار 2 میل معامله شده. مگه سقف سفارش 100 تایی نیست. . مگه میشه اول وقت اینقدر سریع 2 تا دستور 100 تایی وارد کنند؟
خواهشا کپی کنید. .فوری فوری ایران دوباره از شرکت گوگل اعتراض نموده بخاطر اسم خلیج فارس که در نقشه گوگل خلیج عربی ثبت شده است برای همین هم شرکت گوگل اعتراض ایران را قبول کرده وگفته راجب این دو رای گیری اینترنتی انجام میگیره که رای هر کدام بیشتر شد به اسم همان ثبت مشود.سریع اقدام کنید همین الان74 درصد عربها رای دارند. 24 درصد ایرانی هاتا وقت رای گیری تمام نشده بشتاب که اگر همت نکنی اسم خلیج فارس برای همیشه بهفراموشی میرود.وارد سایت شوید سمت راست دو دایره هست روی خلیج فارس کلیک کنیدو بعد بر روی voteکلیک کنید با موفقیت و پیروزیمان
با سلام خدمت دوستان بورسی
خوب خدا رو شکر بالاخره پایان شب سیه همونطور که خیلی از ذوستان بهش اشاره کردن سپید شد. و شاخص با صفهای خرید سهامهای بزرگ در حال شکستن خط روند نزولی 4 ماهش هست.
ما هم امروز فاذر اضافه کردیم و در صف خرید وساپا نشستیم.(امان از ملت صف نشین :-B)
راستس چطور وساپا با 12 خریدار بیش ار 2 میل معامله شده. مگه سقف سفارش 100 تایی نیست. . مگه میشه اول وقت اینقدر سریع 2 تا دستور 100 تایی وارد کنند؟
بعید میدونم وساپا عرضه بشه اگه اوایل صف نیستی بهتره از فرصت های دیگه استفاده کنی
مثلا ثتران خوب حقوقی میفروشه بخری یکی دو روز دیگه بازار متعادل شد با سهم مورد نظرت عوض کنی
البته برای مثال گفتم تبلیغ نیست .........من ثتران ندارم تعدادی ثشرق دارم
خواهشا کپی کنید. .فوری فوری ایران دوباره از شرکت گوگل اعتراض نموده بخاطر اسم خلیج فارس که در نقشه گوگل خلیج عربی ثبت شده است برای همین هم شرکت گوگل اعتراض ایران را قبول کرده وگفته راجب این دو رای گیری اینترنتی انجام میگیره که رای هر کدام بیشتر شد به اسم همان ثبت مشود.سریع اقدام کنید همین الان74 درصد عربها رای دارند. 24 درصد ایرانی هاتا وقت رای گیری تمام نشده بشتاب که اگر همت نکنی اسم خلیج فارس برای همیشه بهفراموشی میرود.وارد سایت شوید سمت راست دو دایره هست روی خلیج فارس کلیک کنیدو بعد بر روی voteکلیک کنید با موفقیت و پیروزیمان
دوست من،
برای بار چندم من اینجا میگم که ما احتیاجی به رای گیری نداریم!
اونا برن پی دلیل!
یه دلیل تاریخی هم ندارن
جمال عبد الناصر رهبر مصر حتی در دهه ی 60 میلادی تو سخنرانیاش میگفت خلیج فارس
.......
این رای گیریا بعضا هم جعلی هستند و تازه رای رو به حساب اونا میریزن
تاریخو با رای گیری و پتیشن نمیشه عوض کرد
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
بعید میدونم وساپا عرضه بشه اگه اوایل صف نیستی بهتره از فرصت های دیگه استفاده کنی
مثلا ثتران خوب حقوقی میفروشه بخری یکی دو روز دیگه بازار متعادل شد با سهم مورد نظرت عوض کنی
البته برای مثال گفتم تبلیغ نیست .........من ثتران ندارم تعدادی ثشرق دارم
مرسی
مشکل همینه که نمی دونم کجای صفم. وقتی سفارش رو اوکی کردم صف حدود 1.8 میل بود. قاعدتا باید تا حالا بمن میرسید. منتظریم ببینیم که چی میشه
دوست من،
برای بار چندم من اینجا میگم که ما احتیاجی به رای گیری نداریم!
اونا برن پی دلیل!
یه دلیل تاریخی هم ندارن
جمال عبد الناصر رهبر مصر حتی در دهه ی 60 میلادی تو سخنرانیاش میگفت خلیج فارس
.......
این رای گیریا بعضا هم جعلی هستند و تازه رای رو به حساب اونا میریزن
تاریخو با رای گیری و پتیشن نمیشه عوض کرد
شما درست میگید
ولی حالا دو تا کلیک کردن که اشکال نداره
نظر