کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من میگم
الان دو گروه در بازار سرمایه دستی بر آتش دارند
گروه اول
دارو دسته احمدی نژاد و سپاهیان پشت صحنه
این گروه بعد از کنار رفتن از قدرت سیاسی روی به اقتصاد آورده اند بطوریکه میبینید خودشان را خوب نشان دادند
سریال پایتخت3 و اطلس مال که در اختیار سپاه است نمود این گروه در مجامع عمومی بود
در بورس هم مدتها قبل از کنار رفتن از قدرت سهامهای مفت مردم رو از دستشون بیرون کشیدن
سالها پول نفت را گرفتند و با کم کردن حقوق کارمدان و کارگران و افزایش مالیاتها بیشترین اندوخته را دارند
گروه دوم
دارو دسته هاشمی و دوستان
این گروه در حال حاضر از حمایتهای رهبری و گروه خارج نشین بین المللی بهره می برند
در حال حاضر با دریافت قسطهای پولهای ارزی خارجی و درآمدهای نفتی و غیره در حال جمع آوری بنیه اقتصادی می باشند
این دو گروه مرتب به هم ضربه میزنند
و با روشهای متفاوتی سعی بر خراب کردن یکدیگر دارند
نمونه اش همین سردرگمی بازار سرمایه و طلا و دلار و ارزاق عمومی
این دو گروه برای آینده برنامه هایی دارند که مقداری از آنهارا در بورس میبینید
خریدهای فراوان در روندهای نزولی و صعودی
ایجاد درآمدهای کاذب با ایجاد نوسان
در مجموع بازی حمایت هم ممکن است یکی از این روشها برای تامین آینده خودشان باشد
فقط تشخیص و رد گیری کارهای اینها سخت است
ببخشید طولانی شد
اتفاقا من از معاملات امروز كاملا راضيم. نه به اين دليل كه برايند سهمام مثبت بودند بلكه به اين خاطر كه اولا يه خرق عادت ايجاد كرد چون فروشنده هاي ديروز كه همه پايين تر از قيمت پاياني ها فروشنده بودند به نوعي ركب خوردند هم اينكه چهارشنبه ها كلا بازار نا نداره اما خوب با حمايت منطقي بازار رو نگه داشتند.
به نظرم بازار رفته رفته بايد اعتماد از دست داده رو برگردونه حجم معالمات هم مشخصه كه روند افزايشي گرفته و اين يعني بازگشت تدريجي پول
امروز خدارو شکر بازار بدور از هیجان داره به پایان میرسه ومن به شخصه خیلی راضی بودم اگر یکدفعه همه چی مثبت بشه کمی مشکوکه الان روند عادی ودر وضعیت سفید به امید روزهای خوش .
من میگم
الان دو گروه در بازار سرمایه دستی بر آتش دارند
گروه اول
دارو دسته احمدی نژاد و سپاهیان پشت صحنه
این گروه بعد از کنار رفتن از قدرت سیاسی روی به اقتصاد آورده اند بطوریکه میبینید خودشان را خوب نشان دادند
سریال پایتخت3 و اطلس مال که در اختیار سپاه است نمود این گروه در مجامع عمومی بود
در بورس هم مدتها قبل از کنار رفتن از قدرت سهامهای مفت مردم رو از دستشون بیرون کشیدن
سالها پول نفت را گرفتند و با کم کردن حقوق کارمدان و کارگران و افزایش مالیاتها بیشترین اندوخته را دارند
گروه دوم
دارو دسته هاشمی و دوستان
این گروه در حال حاضر از حمایتهای رهبری و گروه خارج نشین بین المللی بهره می برند
در حال حاضر با دریافت قسطهای پولهای ارزی خارجی و درآمدهای نفتی و غیره در حال جمع آوری بنیه اقتصادی می باشند
این دو گروه مرتب به هم ضربه میزنند
و با روشهای متفاوتی سعی بر خراب کردن یکدیگر دارند
نمونه اش همین سردرگمی بازار سرمایه و طلا و دلار و ارزاق عمومی
این دو گروه برای آینده برنامه هایی دارند که مقداری از آنهارا در بورس میبینید
خریدهای فراوان در روندهای نزولی و صعودی
ایجاد درآمدهای کاذب با ایجاد نوسان
در مجموع بازی حمایت هم ممکن است یکی از این روشها برای تامین آینده خودشان باشد
فقط تشخیص و رد گیری کارهای اینها سخت است
ببخشید طولانی شد
اگه فکر میکنید سپاه و بانکهایی مثل انصار و مهر اقتصاد و .... با احمدی نژاد هستن سخت در اشتباهی !!!! دشمنی نهادهای حامی امثال بانک انصار با احمدی نژاد به مراتب بیشتر از دشمنی نهادهای حامی امثال بانک پاسارگاد هست !!!
در واقع جناحهای سیاسی در کشور از لحاظ اقتصادی منافعشون عین هم هست و دستشون توی یک کاسه !!! دعوای سیاسی شون هم برای سر کار گذاشتن مردم هست
اتفاقا من از معاملات امروز كاملا راضيم. نه به اين دليل كه برايند سهمام مثبت بودند بلكه به اين خاطر كه اولا يه خرق عادت ايجاد كرد چون فروشنده هاي ديروز كه همه پايين تر از قيمت پاياني ها فروشنده بودند به نوعي ركب خوردند هم اينكه چهارشنبه ها كلا بازار نا نداره اما خوب با حمايت منطقي بازار رو نگه داشتند.
به نظرم بازار رفته رفته بايد اعتماد از دست داده رو برگردونه حجم معالمات هم مشخصه كه روند افزايشي گرفته و اين يعني بازگشت تدريجي پول
:x
من امروز بیشتر بازار و سبدم رو نگاه میکردم بیشترشون بین -1 تا +1 یا کمی بالا پایین بودن
خیلی وقت بود بازارو اینطور ندیده بودم،یا صف فروش بود یا صف خرید
حداقل کمی بابت هیجانات خیالمون راحت
بنظرم بازار منتظر خبر،امیدوارم خبر منفی نباشه
مطمئنا خیلی از دوستان تمایل دارن چهره ی جناب شبندر و ببینن
طی 1 حرکتی خود جوش ازشون بخوایم عکس مبارکشون و بذارن اینجا چشم مون به جمال ایشون روشن بشه بلکه قوت قلبی بشه برای ادامه معاملاتمون.
چنانچه عکس جوزفشون رو هم مرحمت کنن که دیگه چه شود!!!!!/:.Heart.:/laughingsmiley
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
دوستان عزیز خسته نباشید
بریم 2 روز و کمی ماسک صورت و بریم تو کارش تا این پوستمون
از استرس داغون تر نشده ( ماسک فقط سیب زمینی رنده شده قبوله اگه گیرم نیومد بیخیال پوست!!!)/:.ph34r-smiley.:/
امیدوارم لااقل 2 روز و به همگی خوش بگذره
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
اگه فکر میکنید سپاه و بانکهایی مثل انصار و مهر اقتصاد و .... با احمدی نژاد هستن سخت در اشتباهی !!!! دشمنی نهادهای حامی امثال بانک انصار با احمدی نژاد به مراتب بیشتر از دشمنی نهادهای حامی امثال بانک پاسارگاد هست !!!
در واقع جناحهای سیاسی در کشور از لحاظ اقتصادی منافعشون عین هم هست و دستشون توی یک کاسه !!! دعوای سیاسی شون هم برای سر کار گذاشتن مردم هست
گروههای دست راستی پس از شکست در بد جلوه دادن توافقات ایران با کشورهای غربی و شرقی تقریبا به هم نزدیکتر شدند
به نظر میرسه یه جورایی اختلافات درون گروهیشون رو نادیده گرفتند
زنده ماندن و در عرصه سیاست بودنشان منوط به همبستگی می باشد که میبینید گروههای سپاهی و شهرداری تهران و بانکهای زیر نظر جناح راست و رادیو و تلویزیون تقریبا یک صدا ازشون بیرون میاد
سردار جعفری را چند روز پیش دیدید که چه گفت
صحبت او نشان از مثبت بودن همبستگی آنهاست
نظر