کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سوالی که ذهن منو رو مشغول کرده :
آیا ثتران با این حجمش روی مقاومت مهمش ،داره مقاومت میشکنه یا داره دوباره به این مقاومت عکس العمل نشون میده؟
از اونطرف هم اندیکاتورهاش کمی بهتر شده اند.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سوالی که ذهن منو رو مشغول کرده :
آیا ثتران با این حجمش روی مقاومت مهمش ،داره مقاومت میشکنه یا داره دوباره به این مقاومت عکس العمل نشون میده؟
از اونطرف هم اندیکاتورهاش کمی بهتر شده اند.
من فک میکنم مقاومت شکسته میشه
طی 3ه روز 10 درصد شرکت معامله شده اونم تعداد خریدارهاش کمتر بوده نشان از قدرت خریداراشه
فردا روز مهمی هست اگه بالای 300 تثبیت بشه دیگه رفته
برای اینکه تو این بازار یه کم روحیه بگیرین......یه طنز تلخی هم از سایت ایران خودرو بزارم.......ببینین ما چقدر بدبختیم:
اندر احوالات "ال نود" در سایت ایران خودرو آمده است! :
سایر تجهزیات: محافظ فيش و رابط هاي بلندگو جلو, آقتاب گير سمت مسافر با آينه, كفپوش موكتي, جاي ليوان صندلي جلو
یه بار ما رفتیم نمایشگاه بین المللی خودرو (مشهد برگزار شده بود)
شاید بالغ بر 50 تا سمند گذاشته بودن پای هر کدومم 4 نفر وایستاده بودن اندر احوالات آپشن توضیح میدادن :
سمند با لاستیک پهن !! سمند با تریم قرمز !! سمند با ساب ووفر !! سمند با boom box !!! سمند با سیستم صوتی هوشمند !! سمند با توپ فلاشر !!!! من نمیدونم کدوم احمقی پیدا میشه عقب ماشینش ازین توپ فلاشر رنگیا که جلو مغاره ها میذارن بذاره بره رو اعصاب ملت .....؟؟؟
در مورد پراید هم اوضاع به همین منوال بود !!!!
یه تعداد از جک وجواد ها هم در حاشیه نمایشگاه با ماشینهای آمریکایی 60 سال پیش در حال هنر نمایی بودن ....
به نقل از سایت همسایه :
اما نگاهی اجمالی به گزارش ابسال،تعدیلات سنگینی را در که در خود گزارش آمده متبادر میسازد:
1.شرکت جمع مصارف ارزی جهت خرید مواد اولیه و داراییهای ثابت را با یوروی 40،000 ریالی جمعا 170،090 میلیون ریال برای سال 93 در نظر گرفته که با یوروی 35،000 ریالی ارز مبادلاتی جمعا 148،828 میلیون ریال میشود که از همین تفاوت نرخ ارز مبلغ 21،262 میلیون ریال تعدیل مثبت که به ازای هر سهم تقریبا 89 ریال میشود.
2.شرکت در منابع ارزی فروش صادراتی را با یوروی 40،000 ریالی، 68،850 میلیون ریال برای 93 در نظر گرفته که با یوروی 4،5000 ریالی که در بازار آزاد می فروشد،مبلغ 77،456 میلیون ریال میشود که از همین تفاوت نرخ ارز مبلغ 8،606 میلیون ریال تعدیل مثبت که به ازای هر سهم 36 ریال میشود.
3.شرکت فقط از تفاوت نرخ ارز در واردات و صادرات مبلغ 125 ریال می تواند تعدیل دهد.یعنی سود امسال 981 ریال بنا بر گزارش خود شرکت است.نه 856 ریال.
4.افزایش نرخ داخلی محصولات.افزایش فروش شرکت به دلیل سیاست های دولت در حمایت از تولیدات داخلی و افزایش محصولات صادراتی شرکت و ..... را نیز اضافه کنید.توخود حدیث مفصل خوان.
کشور من کشوری ست که در آن همه چیز دستوری ست! مردم هم باید اطاعت کنند وگرنه... کشور من کشوری ست که حتی بورس در آن بر اساس عرضه و تقاضا نیست چون ممکن ست امشب از رئیس جمهور بپرسند چرا شاخص بورس منفی بود!؟ پس حداقل امروز هم که شده باید مثبت باشد تا رئیس جمهور به آن افتخار کند و از صعود های این چند روزه در تلویزیون بگوید! کشور من کشوری ست که من نه تنها به ایرانی بودنم افتخار نمی کنم بلکه از این که مرا خر فرض می کنند ناراحتم!
کشور من کشوری ست که در آن همه چیز دستوری ست! مردم هم باید اطاعت کنند وگرنه... کشور من کشوری ست که حتی بورس در آن بر اساس عرضه و تقاضا نیست چون ممکن ست امشب از رئیس جمهور بپرسند چرا شاخص بورس منفی بود!؟ پس حداقل امروز هم که شده باید مثبت باشد تا رئیس جمهور به آن افتخار کند و از صعود های این چند روزه در تلویزیون بگوید! کشور من کشوری ست که من نه تنها به ایرانی بودنم افتخار نمی کنم بلکه از این که مرا خر فرض می کنند ناراحتم!
فکر کنم امشب بیاد در مورد بورس و اینا خوب بگه
فردا هم بورس مثبت ترکوندنی بشه
آقااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما سهمی به گندی این صادرات ندیدیم دیگه .............
وااااااااااااالااااااااااااااا..... حالمونو بهم زده ...
آآآآ یکی دیگه هم هست راستی .... > همراه !
همه سهام دارن تو پرتفو !! مام دلر داریم تو پرتفو !!!!
ساعت 11 شده حجم معاملاتش 320 عدده !!!!
حالا شما پیدا کن رتبه نقد شوندگی را ..............!!!!!!!!
چند ماه پیش چقدر برای این صادرات تبلیغ میکردن یه عده که آی فلان و آی بهمان !
نظر