کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
والا این بازار 24 ساعته شده خوره جان ما...بخاطر همین اقدام به نصب بازی clash of clans نمودیم تا مرحمی باشد برای دردمان و ما را از بازار دور نگه دارد laughingsmiley
آخرشم 500 600 تومن میفروشمش با پولش صفا می کنم...دید اقتصادی و نوسانگیری رو داری؟حتی تو بازی هم دنبال نوسانات قیمتی ام خخخخخ
همه clash of clanihaaaaaaaa laughingsmiley
اسم دهکده ام هم amir.b هستش سر درش یک تابلوی بزرگ زدم نوشته ایچیکومو کینکو هایو
هر چقدر که بازار رو کمتر ببینیم کمتر هیجانی میشیم...اردر رو میزارم و خداحافظ خداحافظ تا 4 ساعت بعد
والا این بازار 24 ساعته شده خوره جان ما...بخاطر همین اقدام به نصب بازی clash of clans نمودیم تا مرحمی باشد برای دردمان و ما را از بازار دور نگه دارد laughingsmiley
آخرشم 500 600 تومن میفروشمش با پولش صفا می کنم...دید اقتصادی و نوسانگیری رو داری؟حتی تو بازی هم دنبال نوسانات قیمتی ام خخخخخ
همه clash of clanihaaaaaaaa laughingsmiley
اسم دهکده ام هم amir.b هستش سر درش یک تابلوی بزرگ زدم نوشته ایچیکومو کینکو هایو
هر چقدر که بازار رو کمتر ببینیم کمتر هیجانی میشیم...اردر رو میزارم و خداحافظ خداحافظ تا 4 ساعت بعد
به کسی چه ربطی داره......فارکسم یه بازار باسه خودش....مفتو مجانی 4 تا چیز از ندانسته هامون کم شه بده.....عمو امیر دمت گرم ...الان یه چیزایی از چندو چونه فارکس حالیمون شد........یکی حرفه فارکسو زد ...یه چهار تا کلمه هم اظهار فضل میکنیم.........../:.Heart.:/
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام
صبح بخیر
روز خوبی داشته باشید
تو این چند روز اینقدر در مورد ایران تو این خبرگزاریهای خارجی صحبت کردند که حد نداره
ایران تعلیق 10 ساله رو یکجا پذیرفته
تعلیق تدریجی تحریمهارو هم پذیرفته
حالا این وسط کی به کیه خدا میدونه
حکایت نمایشنامه شهر غصه است اونجایی که خره میگه
آخر ما نفهمیدیم ما خریم
اونا خرن
کی خره
ماشالله انرژی و امید یک فرد مجرد و بسیار جوان رو دارید اینکه بیشتر از یک سال هر روز صبح در تاپیک رو با سلام و علیک ابراز امیدواری باز میکنید جای تقدیر و تشکر بسیار دارد........امیدوارم تا اخر عمر صبح دولت شما برقرار و کامروا و پیروز باشد
خوب موندي... بزنم به تخته خيلي جونتر به نظر مياي.ضمنا خدا قبولت داره....:x=))
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
ماشالله انرژی و امید یک فرد مجرد و بسیار جوان رو دارید اینکه بیشتر از یک سال هر روز صبح در تاپیک رو با سلام و علیک ابراز امیدواری باز میکنید جای تقدیر و تشکر بسیار دارد........امیدوارم تا اخر عمر صبح دولت شما برقرار و کامروا و پیروز باشد
از لطف شما و دوستان متشکرم
انسان به امید زنده است
البته اگه بزارن
هرروز یک روز جدیده و شایسته بهتر زندگی کردن و با امید
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر