کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ای خدا
دوست دارم شبه قیافه اون کسایی روکه امروز لابسا رو حراج گذاشتن ببینم که دوباره میان تو صف خرید./:.zzzzzz.:/
چرا فکر نمی کنن سهمیرو که طی 25روز 20میلیون معامله شده با 2 روز صف فروش 1 میلیونی و گزارش بی تأثیر دارن مفت میزارن برای فروش
دیدار ما در صف خرید لابسا در روز شنبه:)>-[-o
ای خدا
دوست دارم شبه قیافه اون کسایی روکه امروز لابسا رو حراج گذاشتن ببینم که دوباره میان تو صف خرید./:.zzzzzz.:/
چرا فکر نمی کنن سهمیرو که طی 25روز 20میلیون معامله شده با 2 روز صف فروش 1 میلیونی و گزارش بی تأثیر دارن مفت میزارن برای فروش
دیدار ما در صف خرید لابسا در روز شنبه:)>-[-o
اخبار ضد و نقیض زیادی رو میشه در مورد آینده شرکتهای تولیدی لوازم خانه در نظر گرفت
افزایش قیمت دلار
افزایش قیمت محصولات خارجی بدلیل افزایش تعرفه واردات
بهبود وضعیت نسبی مردم
نامرغوب بودن محصولات ایرانی
اختصاص ارز مبادلاتی به وارد کنندگان لوازم خانگی
اینها باعث میشه نتوان ابهامات موجود رو در نظر نگرفت
دوستان حواستون به وبیمه باشه.صفش داشت جمع میشد برا خرید مناسبه.
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
ساعت 8 رفتم بانک اینده برای جابجایی پول 4 یا 5 نفری که تو شعبه بودند اومده بودند راجع به نرخ سود سوال میکردن و میخواستن پولاشونو بردارن یا جابجا کنن اکثرشونم حسابشون کوتاه مدت یا 3 ماهه بود کوتاه مدت بانک اینده از 23 درصد شده 10 درصد حالا به نظرتون این حجم پول تو روز اول که اینطوری شروع شده میره تو بازار طلا یا دلار یا مسکن یا بورس ؟
الگوی سر وشانه سقف وبیمه محدوده 142تا 145تومن رو نشون میده.
امروز و فردا وبیمه به محدوده حمایتی قویی میرسه،ممکنه در این محدوده یه نوسان ساعتی و یا روزانه بده
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر