کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صبح بخیر
تا الان که بنظر میاد خریداران قویی نداره ، ببینیم تا آخر وقت و یا فردا چیکاره هست؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
من همچنان هستم باهاش از 265
اگر رو 315 باز میشد یه خورده میفروختم و پایین جایگزین کنم ولی نشد
امیدوارم گروهش راه بیفته
توی ساعات معاملاتی ثتران بعضا یه حجم های قابل توجهی از خرید ،رنج های مثبت یکی دو تومنی میزنه،بنظر میرسه کسی یا کسانی خریدهای خوبی رو ی این سهم انجام میدهند
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
صبح بخیر
تا الان که بنظر میاد خریداران قویی نداره ، ببینیم تا آخر وقت و یا فردا چیکاره هست؟
به نظر من خرید فردا به راحتی امروز و از صف فروش نیست
با دیدن الگوهای مختلف تکنیکال امروز با قبول ریسک خرید کردم
نصف مبلغ مورد نظر رو خرید کردم نصف دیگر هر زمان که صف در حال جمع شدن بود
خودرو امروز روی ترندلاین نزولیه . سطح 250 مقاومت سنگینی هست که اگر بشکنه تا 280 مشکلی نداره . ببینیم عملکرد امروز سهم به چه شکله...
شکستن خط روند شوخی بردار نیست. خودرو از سه شنبه هفته قبل که صف فروش بود انقدر توصیه شد که بعضیا میترسیدن. به زور سبدشون رو گرفتم و خودم تبدیل کردم به حق خودرو:D
نظر