خرید خکار از صف فروش
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
سلام آقا فری، به نظرت تایرا را باید فروخت یا نگه داشت خرید ۱۸۸۸در اصل توسط فری زبل پست شده است مشاهده پستبچه های اینجا چطورن
خیلی میخوامتون
حالشو ببرن کسایی که قثابت خریدن
سپاس[SIZE=۳][COLOR=#۸۰۰۰۸۰][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
اميدوارم سريع تونسته باشي واردشي فري جوندر اصل توسط فری زبل پست شده است مشاهده پستبچه های اینجا چطورن
خیلی میخوامتون
حالشو ببرن کسایی که قثابت خریدنزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
نگران نباش وحید جان ۱۱:۵۸ انشالله ;)در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستحجم مبنای وتوس رو دوستان لطف کنن۸-|فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
اين بافق لعنتي رو چندروزدنبال ميكردم امروز روشكربن ووزمينح زوم بودم ازش جاموندمدر اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستخرید وتوکاح
وتماشای صف خرید کبافقزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
انصار گزارش ۶ ماهه مناسبی داره کمی عجله کردید . پوشش ۱۱۰%در اصل توسط PASHA پست شده است مشاهده پستفروش انصارح یربه یر بعداز ۲۰ روز سهامداری
اون ازخودسهم که ضرر زد واین هم ازحقشفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
کوری عصاکش کور دیگر شد !!! فکر کنم تاثیر کبافق باشه...در اصل توسط hamed۸۹ پست شده است مشاهده پستاز باما خبری که نیومده؟[SIZE=۳][COLOR=#۸۰۰۰۸۰][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
-
ممنوندر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستحامدجان درشلعاب خبر منفي هست ؟ضمنا من بافق جاموندم مباركت باشه
خبر چندانی از شلعاب ندارم وحید جان یا اونایی که دیروز خریدند احتمالا خبر داشته باشند که چرا سهم امروز اینطوری شده
ولی با این حال با گزارش مناسبی که ارایه کرد بنظر برای میان مدت نگرانی نداشته باشهیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر

نظر