منتظر صف خرید شلعاب هستم .
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
با انتشار خبر انعقاد قرارداد ۵/۴ ميليون يورويي با سوريه فكر كنم ديگه شروع به حركت كنهدر اصل توسط فری زبل پست شده است مشاهده پستسلام مسعود جان
من خودم یه کم تایرا ۱۷۱۵ دارم
پدرسوخته عین مرداب شده همین جا مونده
تاالان که صبر کردی تا هفته آینده هم صبرکن ببینیم چی میشه
حس میکنم تایم حرکتش از دوشنبست
موفق باشی ;;)[B][COLOR="#FF۰۰۰۰"][SIZE=۴]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
-
اگر تایرا امروز حرکتی از خودش نشان ندهد ازش خارج میشوم.در اصل توسط bluetooth پست شده است مشاهده پستبا انتشار خبر انعقاد قرارداد ۵/۴ ميليون يورويي با سوريه فكر كنم ديگه شروع به حركت كنه
نظر
-
در اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستخرید صدرا هم میتونه یکی از گزینه های مناسب برای امروز باشه
با توجه به نزدیک شدن به زمان ارایه گزارشات ۶ ماهه تجهیزات بنظر از هفته ی اینده روند متفاوتی داشته باشه>:d< >:d<در اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستخرید کبافق در منفی کامل
به نظرم با توجه به مثبت شدن قیمتهای جهانی بهترین گزینه برای امروز همین کبافق بودیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است مشاهده پستخرید رتاپ در ۹۹۹.۵صف خرید رتاپدر اصل توسط ناشناس پست شده است مشاهده پستحرکت رتاپ، جا نمانید!هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
-
رتاپ بدون صف هم بازدهی خودش رو میده ،در اصل توسط ناشناس پست شده است مشاهده پستصف خرید رتاپ
اصلا رتاپ صفی نیست ،هرکسی بخواد میتونه بخره فقط گرون تر از دیروز...
نظر
-
فروش دفارا
ولی طبق نظر دوستان تکنیکالیست تا ۹۵۰ جای رشد دارهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فروش خعتبارح به دلیل دوری از طمع:)
۳۰% ، ۴ روزهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-

نظر