کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من هم استراتژی خودم رو دارم همینطور که شما فرمودید استراتژی خاص ! اما چرا حرف و سخن خودتون رو خوب و درست میدونید ! نظر دیگران رو سخن بیهوده؟؟ چرا شما میتونی بگی حقوقی خودرو همش عرضه میکنه ! اما من همینو بگم میشه سخن بیهوده ؟؟؟
بنده گفتم که درست میگویم و شما اشتباه میکنید! فقط گفتم حقوقی در نماد خودرو کارش شده عرضه ! انتقاد بود از عملکرد سهامدار عمده در+4 میفروشه در -4 میفروشه !
شما در جواب بنده و دیگران در هر ساعتی از روز به دنبال بحث و حاشیه هستید ...
بعضی سهم ها به بهانه توافق دارن به یه قیمت هایی میرسن که توافق سهله اگه روابط ایران و امریکا مثل دوران قبل انقلاب هم بشه این سهام نبایستی به این قیمت ها می رسیدن
در مورد صادرات بايد اقدامي صورت بگيره فروشندگان تعداد بالا بايد بلوكي بفروشند اين رويه كاملا غير قانونيه و به كليت بانكي ها ضرر وارد خواهد كرد و بزودي عكس العملش به خود معامله گران بر مي گرده به نظرم از امروز فروشنده هاي حقيقي و خريدارهاي حقيقي بايد نسبت به سهم هيچگونه خريدو فروشي انجام ندهند تا مسولين به فكر چاره اي براي ادامه روند خسته كننده صادرات باشند
شبندر که سهم میگرفتی همه عمر
دیدی که چگونه سهم شبندر گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!laughingsmiley
گیر افتادی داداش عیبی نداره/:.yead.:/
کارشناسام مسگن وبصادر تا 20 تومن میاد پایین
میگی نه کارشناسات و بیار باکارشناسای من کشتی بگیرن هر کدوم برنده شدن حق با اونه/:.rolleyessmileyani
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
يك اصلاح 20درصدي در گروه خودرو و يك صعود 30درصدي در گروه بانكي مشهود است
هر ساعت نظرت مخالف نظر ساعت قبل هستش...
خیلی زشته آدم موقعی که یه سهم رو داره همش تبلیغ کنه و تارگت های فضایی بده و بلافاصله که فروخت شروع به تخریب سهم قبلی کنه و سهم جدیدی که خریده رو تبلیغ کنه!
برای امثال شما جدا متاسفم...
فردا خساپا با مقاومت خیلی مهمی (255تومن )دست و پنچه نرم خواهد کرد،احتمال اینکه از این مقاومت عبور کنه و به 270تومن برسه وجود داره.
امروز خساپا به مقاومت 255 واکنش نشون میده ولی مقاومت 270تومن رو قویتر از مقاومت امروز می بینم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بعضی سهم ها به بهانه توافق دارن به یه قیمت هایی میرسن که توافق سهله اگه روابط ایران و امریکا مثل دوران قبل انقلاب هم بشه این سهام نبایستی به این قیمت ها می رسیدن
نظر