کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به همه دوستان
بعد از چند سال دوری از بورس تصمیم گرفتم مجدد وارد بازار بشم
البته ظاهرا فعلا اوضاع زیاد مساعد نیست. ولی من یک سری از سهم ها رو پیگیری میکنم و منتظر هستم به قیمت مورد نظر من برسه تا وارد بشم.
فکر میکنم کم کم روند نزولی تموم بشه و انشالله شاهد صعود خوبی باشیم
من برای شروع فعلا وملت خریدم. تکنیکال جالبی داره.فکر میکنم روند بلند مدت قیمتهای خوبی رو ببینه. تا روزهای بعد کم کم سبدم رو تکمیل میکنم.
امروز تا اونجا که بشه ولبهمن میگیرم میرم مجمع....تو 2 روز گذشته یه مقدار خریدم.............فعلا که حقوقی نمیذاره مثل ادم خریدمونو انجام بدیم
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
امروز رفتم تو صف غاذر که بهم نرسید
دو تا سهم دیگه هم میخواستم که دیدم منفی خورد منتظر میشم پایین تر وارد بشم
سهام خوب زیاده
جوگیر صفهای الکی سفته بازها نشیم.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
فروش غاذر های قبل افزایش سرمایه با سود خیلی خوب......خودمم فکرشو نمیکردم...........خدا را شکر
نظر