کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
tse اشتباه زده ، پی به ای حدود 5.3 است . اما پی به ای فولاد و شبندر و فخوز قبل از مجمع تقسیم سود همین مقدار است و پی به ای همراه و شپدیس هم 1 واحد کمتر
از مخابرات است . یا باید پی به ای فولاد و شبندر و همراه و شپدیس و فخوز 1 واحد رشد کند و یا اینکه پی به ای اخابر 1 واحد افت ، در ضمن اخابر طرح توسعه و تعدیل قابل
توجهی هم ندارد که بخواهد پی به ای بالا بگیرد .
درود بر شما؛
در مجمع سود 93 رو 56 تومان اعلام كردند كه به بازار اعلام نشده و پي به اي بر اون اساس دقيقا 5. تمام سهم هايي كه اشاره كرديد بجز همراه كه قطعا گزينه ايده اليه سال آينده شديدا درگير مسائل مختلف بخصوص انرژي هستند و سود امسال رو تكرار نخواهند كرد. شپديس هم به زور اگه بتونه همين سود رو پوشش بده واقعا هنر كرده. اخابر و همراه سهم هاي با متوسط رشد سودآوري ساليانه بالاي 15 درصد و با ريسك بسيار پايين مخصوص ما پيرمردهاست و سود معقول خوبي خواهند داشت
نوشته اصلی توسط ahmad mبا سلام
از انظر اندیکاتورها در تحلیل قبلی مشخص هست که واگرایی قیمت و آر اس آی در تایم هفتگی نشان دهنده تغییر فاز ار صعود به نزول هست.
و اما از نظر امواج الیوت همانطور که در شکل مشخص هست یک سیکل 5 موج در سهم شکل گرفته که نوید شروع امواج اصلاحی در سهم میباشد. معمولا در شروع این امواج سهامداری کردن نتیجه ایی جز اضافه شدن به زیان چیز دیگری در بر نخواهد داشت یک نکته در مورد سهم کل زمانی که سهام های گروه اصلاح میکردن سهم بسته بوده و در این گروه وتوشه بسیار کم ریسک تر میباشد. و اما حمایت های مهم سهم 440 تومان حمایت مهم سهم میباشد ولی اهداف سهم و یا به نوعی کف میان مدتی سهم تراکم 3 فیبوناچی محدوده 320 تا 345 تومان میباشد. که میتونه پایان اصلاح سهم باشد.
توسط afsh:
از 4800 برمی گرده
دقیقاً 4800 رو دید و برگشت. سهمی مافیایی که فروش آن در هر مقطع زمانی افسوس را برای فروشنده بجا می گذارد.
خاور از شنبه استارت محکم خواهد زد ولي حتما خساپا و وساپا هم بخر.
موفق باشيد.
حقوقي هشيار فهميد و به شنبه نگذاشت و رنج مثبت کشيد تو خاور بالاي 5ميليون جارو کرد.
خاور با بنز المان تموم خواهد کرد.
.................................................. ....................
دوستان عزیز همگی خسته نباشید
ولادت امام علی (ع) و روز پدر رو تبریک عرض میکنم
و امیدوارم سایه والدین همیشه بالای سر فرزندان باشه و
برای رفتگانمون هم از خداوند بزرگ طلب آمرزش و مغفرت دارم
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
سلام بر دوستان عزیز
یه سوال درمورد نماد ثشرق که از فرابورس به بورس منتقل شده ام دارم.
این نماد از پورتفو حذف شده است، و پیام اومد که جهت تغییر کارگزار اقدام کنید. به کارگزاری زنگ زدم میگه شرکت باید برگه سهام بفرسته.
هیچ شماره ای از شرکت هم پیدا نمی کنم.
ممنون میشم اگر دوستان اطلاع دارن که به چه صورت باید در مورد این سهم اقدام کرد، راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
نظر