کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دليل: امريكا با تحريم چند شركت و شخص نشون داد كه كوتاه نمياد و ايران هم با دوستي روسيه نشون داد كه نتيجه مذاكرات قطعا منفي خواهد بود يعني سهامهايي همچون خودرويي و تجهيزاتي و بانكي بطور حتم تا 50 درصد نزول خواهند كردو دلار 5000توماني در آذرماه به وقوع خواهد پيوست. ضمنا قطعاتي ها در صف فروش قفل خواهند شد من 460ميليون سهام خودرويي دارم
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
دليل: امريكا با تحريم چند شركت و شخص نشون داد كه كوتاه نمياد و ايران هم با دوستي روسيه نشون داد كه نتيجه مذاكرات قطعا منفي خواهد بود يعني سهامهايي همچون خودرويي و تجهيزاتي و بانكي بطور حتم تا 50 درصد نزول خواهند كردو دلار 5000توماني در آذرماه به وقوع خواهد پيوست. ضمنا قطعاتي ها در صف فروش قفل خواهند شد
فروش مپنا: دليل: مپنا هنوز در اول راهه و سالها طول ميكشه تا به سود دهي خوبي برسه حداقل تا 5 سال آينده نمي تونه سود 50 توماني تقسيم كنه بنابراين قيمت سهم در حدود 250 تومان منصفانه خواهد بود بقيه اش حباب محض است بنده 87 ميليون سهم دارم و دراين قيمتها حدود 250درصد در سود هستم و فروشنده
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر