امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
خبر بسيار مهمي كه بنده دارم و هنوز كسي اطلاع نداره و وارد ايران نشده در خصوص گروه خودرويه به نظرم خريد از اين گروه باعث سود بالايي خواهد شد. بيشتر خريدارها به خاطر چشم انداز آينده خريد مي كنند ولي اگر اين خبر فاش بشه ديگه فروشنده اي نخواهد بود بجز...؟
بنده به اندازه كافي خودرويي دارم و قطعاتي هم دارم دوستان قطعاتي ها از ختراك -خاذين-...خكمك-...خريخت-...خاهن بسيار ارزنده خواهند شد. بعد از خودرو سازها نوبت قطعاتي هاست كه قفل خواهند شد تنها چند روز براي خريد وقت داريد البته با چشمان باز و آگاهي كامل خريد كنيد.
ديديد كه مذاكرات نقشي در اين گروه نداره پس دلايل ديگري براي خريد داريم كه هر بورسيستي را به طمع مياندازه. من چون بازار به اندازه كافي فعال هست فعلا اين خبر را مسكوت نگهمي دارم تا به موقش ميگم.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
ختراک ....
دوستان فاندامتال کار بی زحمت ی تحلیل اساسی از این سهم بکنن براساس این اطلاعیه...با تشکریا غنی....
نظر
-
خرید امروز توسعه وعمران کرمان ( کرمان) سهمی با ناو بالای 2000 و قیمت 650
نظر
-
با سلام وصبح بخیر خدمت دوستان بزرگوار
امیدوارم بازار امروز دلخواه دوستان باشدو
این وبیمه ما هم یه تکونی به خودش بده وگرنه امروز....در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
نظر
-
در اصل توسط abnus پست شده است View Postامروز روز عرضه خودروییها درحد تیم ملی هستش
نظر
نظر