کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امیدوارم امروز وبیمه تا صف فروش بره که به امید خدا اصلاح خودش رو تکمیل کنه وبیمه شاید امروز یه 8% سود بده
کسی اگر خواست بشینه روی -%4
لطفا بالاتر اردر نگذارید که سهم بتونه اصلاحش رو تکمیل کنه
به امید حق هر سه تا فردا صف خریدند (شلعاب و وبیمه و ولغدر) خسته نباشید @};-
گروه خودرو به سمت سهم هايي ميره كه سود پرداخت مي كنند مثل رايان و وساپا و ... اونهايي كه سودي پرداخت نمي كنن تا 20درصد كاهش خواهند داشت .به نظر مياد رايان و وساپا تا 30درصد هم بالا برندتوي قطعاتي ها هم همينطوره ، بازار ديگه با ديدسود سهم ميخره نه با خيالات فعلا تا مجمع خودرويي ها به اين صورت خواهد بود.
امروز و ديروز اضافه خريد رايان- وساپا- خموتور-خمحركه-ختور بعدا-ختراك-وايران- و ....
ضمنا مسئله هايي كه باعث شدند مذاكرات به بعدا موكول بشه خيلي مهمند ممكنه اصلا توافقي صورت نگيره دوستان حقيقي مواظب باشند سر بزنگاه منتظر باشند براي من فرقي نميكنه من اگر 10درصد هم بالاتر بگيرم برام مهم نيست و لي حقيقي ها سرمايه خيلي كمي دارند بايد در حفظ سرمايشون كوشا باشند.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
گروه خودرو به سمت سهم هايي ميره كه سود پرداخت مي كنند مثل رايان و وساپا و ... اونهايي كه سودي پرداخت نمي كنن تا 20درصد كاهش خواهند داشت .به نظر مياد رايان و وساپا تا 30درصد هم بالا برندتوي قطعاتي ها هم همينطوره ، بازار ديگه با ديدسود سهم ميخره نه با خيالات فعلا تا مجمع خودرويي ها به اين صورت خواهد بود.
امروز و ديروز اضافه خريد رايان- وساپا- خموتور-خمحركه-ختور بعدا-ختراك-وايران- و ....
ضمنا مسئله هايي كه باعث شدند مذاكرات به بعدا موكول بشه خيلي مهمند ممكنه اصلا توافقي صورت نگيره دوستان حقيقي مواظب باشند سر بزنگاه منتظر باشند براي من فرقي نميكنه من اگر 10درصد هم بالاتر بگيرم برام مهم نيست و لي حقيقي ها سرمايه خيلي كمي دارند بايد در حفظ سرمايشون كوشا باشند.
شبندر جان خسته نباشی بابا ماشالا چه سبدی داریا
چند میلیون خریدی از هرکدوم ؟
نوسان گیری جزئی روی زنگان ، بنظر جونی برای صعود نداره
خرید ثباغ ، حدود 260 تومن حمایت قوی داره ضمناً از نظر تکنیکال هم بسیار مناسب دیدم ، البته ناگفته نماند کلاً تکنیکال انبوه سازها خیلی جذاب شده. اگز خبر بدی نباشه نباید پایینتر از این بیایند!
[COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]
ثباغ [/B]، حدود 260 تومن حمایت قوی داره ضمناً از نظر تکنیکال هم بسیار مناسب دیدم ، البته ناگفته نماند کلاً تکنیکال انبوه سازها خیلی جذاب شده. اگز خبر بدی نباشه نباید پایینتر از این بیایند!
اگه خدا بخواد تا سه روز دیگه 714 واحد رو لمس میکنه و برمیگرده.
نظر