کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قیمت روی داره میترکونه میدونید چرا چون من دیروز بدلیل نیاز مچبور به فروش کاما شدم اگر سهمی به نظرتان گران است فقط کافیست بفرمایید تا من بخرم و اگر سهمی بالا نمیرود بدانید که من کمی دارم وبا فروشش بالا میرود خلاصه بازم میگم هزینه سفر منو بدید از بازار دورم کنید اگر به سبزی بازار علاقه دارید
1-فروش خساپا و خودرو در ماکزیموم قیمت از محل خرید های دیروزی....:))
2- افزودن به غبشهرهای قبلی...:D
3- فرصت خرید یه سیمانی و فروش وبصادر را از دست دادم...:((
آیا پول خود را در بانک بگذارید وسالیی 22 درصد سود کسب کنید بهتر است یا پول خود را در بورس آورده و هفته ای 20 درصد سود کسب کنید بهتر است ؟ لطفا در این بحث شرکت نمایید.
[QUOTE=peyman_zdfy;506255]آیا پول خود را در بانک بگذارید وسالیی 22 درصد سود کسب کنید بهتر است یا پول خود را در بورس آورده و هفته ای 20 درصد سود کسب کنید بهتر است ؟ لطفا در این بحث شرکت نمایید.[/QUOTEsgh سلام،پیمان جان معرفی سهم باشما هفته ای2درصدمن18درصدشماحالشوببریم:.thumbsupsmileyanim
آیا پول خود را در بانک بگذارید وسالیی 22 درصد سود کسب کنید بهتر است یا پول خود را در بورس آورده و هفته ای 20 درصد سود کسب کنید بهتر است ؟ لطفا در این بحث شرکت نمایید.
راستش رو بخواید بنده نتونستم محاسباتش رو انجام بدم ببینم کدوم به صرفه تره اگه شما ریزمحاسبات رو بذارید خیلی ممنون میشم
این دلقک بازی ها چیه اینا درآوردند؟؟!!
هر روز این tsetmc را تغییر میدند
معلومه یه مشت آدم بیکار اونجا نشستند که به جز ضرر زدن به ملت و این جنگولک بازی ها کار دیگه ای ندارند
نظر