امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post

شبندر هواپیمای شخصی داری یه سر برو ژنو ببین چه خبره یا یکی رو بفرست بره اونجا یه سر و گوش آب بده
    اونجا اگر تو رو ببینن که شخصا اومدی کلی به ایران امتیاز میدن
    /:.yead.:/
    ممنون
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• Trader7
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 940

ای کسانی که شلعاب دارید بدانید که حجم معملات شلعاب از شبندر هم بیشتره :.thumbsupsmileyanim

نظر

• فدایی
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 710

حجم کل معاملات 550 میلیونه که 500 میلیونش مال وبصادره.
        یعنی تا حالا تقریبا معامله ای انجام نشده!
        همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• daylaq
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 292

بازار در حال جان دادن است تنها یک تیر خلاص لازم است
          ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• ebiman
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 2071

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
            حجم کل معاملات 550 میلیونه که 500 میلیونش مال وبصادره.
            یعنی تا حالا تقریبا معامله ای انجام نشده!
            انگار خاک مرده پاشیدند روی بورس
            واقعا حجم معاملات افتضاحه
            هیچ سهمی خریدار نداره
            دست مریزاد صالح آبادی
            صندوق توسعه پس چی شد
            مرد؟!!!
            سلام

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

در اصل توسط daylaq پست شده است View Post
              بازار در حال جان دادن است تنها یک تیر خلاص لازم است
              تنها يك خبر لازم است تحليل ها در كوزه
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• فدایی
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 710

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                انگار خاک مرده پاشیدند روی بورس
                واقعا حجم معاملات افتضاحه
                هیچ سهمی خریدار نداره
                دست مریزاد صالح آبادی
                صندوق توسعه پس چی شد
                مرد؟!!!
                فکر میکنم چون ظاهر سایت تی اس ای را تغییر دادن ملت گیج شدن و تا بیان بفهمن چی به چیه چند روزی طول میکشه :D
                همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• Trader7
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 940

دوستان به نظر من ولغدر فرصت فروشه
                  خود دانید
                  فقط خواستم هشدار بدم
                  من معمولا سیگنال فروش نمی دم ولی این سهم چون همه تو سود هستند نظرم رو گفتم

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

نگاه ها به مذاكرات:

شبكه خبري مذاكره تا مذاكره:
                    صبح امروز طرفين به اضافه يك طرف ديگر كم كم و آرام آرام وارد مذاكره شدند فضا خيلي مه آلود بود ناگهان با خنده نهيف مثبت شد حمله كنيد خريد كنيد از هر چي ميتونيد از سهام خهوا تا سهام بفرار.

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2577

به دوستان توصیه میکنم که مطالب جناب کاوه در خصوص بمپنا - تولید برق عسلویه را با دقت مطالعه کنند.

با سلام مجدد
                      از لطف و محبت همه دوستان نهایت تشكر را دارم. مخصوصاً دوستانی که در پیام ابزار لطف داشتند. به خصوص دیدن دوست قدیمی که مدتی بود جمع ما را ترک کرده بود و منتظر حضور مجدد ایشون در تاپیک خودشان هستیم.

همانطور که عرض شد امروز جلسه ای نسبتاً خصوصی در خصوص نیروگاه عسلویه با حضور مدیر توسعه عسلویه و مدیر عملیات و اجرایی عسلویه و آقای نادری مدیر سرمایه گذاری گروه مپنا و همچنین نماینده نیروگاه پرند و بخش بین الملل شركت و نماینده شركت مهتاب گستر و نماینده چند شركت حقوقی برگزار شد.

اهم مطالب گفته شده در جلسه را بطور خلاصه وار عرض میکنم.

1- مطالبات عسلویه تا پایان سال 92 بیش از 600 میلیارد تومان است. یعنی به ازای هر سهم 825 تومان از توانیر طلب دارد و قرار شده که به بخاطر دیركرد 14٪ سود بگیرد. ( همان 80 و 110 میلیارد تومان جریمه دیركرد مطالبات که در خبرها داشتیم)
                      مطالبات و طلبهای امسال و از ابتدای فروردین تا اكنون در جلسه اعلام نشد.
                      دستورالعمل بخشنامه پرداخت سود دیركرد با مهر و امضاء معاون اول رئیس جمهور و وزیر نیرو چیت چیان به شركت ارسال شده است.
                      یعنی در واقع هم اصل طلب و هم سود دیركرد قطعی است و ردخور نداره.

2- در خصوص خریداران سهم که مدتی است در سایتها عنوان میشود.
                      خریداران حقوقی بمپنا تا معاملات دیروز که لیست آنها آماده شده بود.
                      شركت نفت نیرو
                      نفت ماهان
                      هواپیمایی ماهان
                      مجموعه بانک پاسارگاد
                      شركت توسعه نیروتوانا
                      صندوق توسعه به نیابت از بانک تجارت
                      شركت مهتاب گستر
                      شركت نور دنا
                      توسعه جنوب
                      و مجموعه نفت. ( در ابتدار تصور کردم که منظورشان صندوق نفت است. اما زمانی که لیست را مشاهده کردم، منظور شركتهای زیرمجموعه وزارت نفت است.)
                      تا معاملات دیروز حوالی 14 میلیون سهم خرید داشتند.

3- به مدیران شركت گفته شد که بازار تشنه شفاف سازی و اطلاعیه جدید است.

آقای نادری معاون بین الملل و سرمایه گذاری و اطلاع رسانی شركت گفت که تا الان ظرف چند هفته اخیر دو مرتبه نامه و اطلاعیه جدید برای بورس و کدال فرستادیم اما سازمان از انتشار آنها طفره رفته.

اعلام کردن که مرحله دوم آماده سازی و احداث سیکل ترکیبی از 5 روز پیش شروع شده و همان روز به بورس نامه نوشتن در خصوص سیکل ترکیبی اما بورس فعلاً برای اعلام آن دست نگه داشته.

4- طبق قراردادی که بین عسلویه و سهامدار عمده مپنا منعقد شده، مپنا متعهد شده که مراحل احداث و توسعه و تبدیل و تكمیل سیکل ترکیبی را برای شركت انجام دهد.

نكته مهم که به نظرم مهمترین خبری که امروز در جلسه از زبان مدیران مطرح شد اینكه، طبق مصوبه هیئت دولت و دستورالعمل وزارت نفت که حتی دستورالعمل با مهر امضا نفر دوم وزارت نفت به حضار در جلسه نشان داده شد، شركت تولید برق عسلویه، نیروگاه سیکل ترکیبی را به انجام برساند. وزارت نفت طبق قانون موظف است که تمام هزینه های آن را به شركت پرداخت کند. ( برای عسلویه 1200 میلیارد تومان پرداخت خواهد شد)
                      چندین مرتبه از طرف مدیران تاکید شد که عسلویه بابت تبدیل نیروگاه گازی به نیروگاه سیکل ترکیبی؛ یک ریال هزینه نمیکند و شركت عسلویه بابت مطالباتی که از مپنا طلب دارد. مپنا متعهد است که سیکل ترکیبی را برای شركت بطور کامل انجام دهد.

به قول مدیران مجموعه، 1200 میلیارد تومان پول به عسلویه پرداخت خواهد شد و آنهم پولی که برای آن یک ریال هم هزینه نكرده است.

5- در مورد ترازنامه و وام ارزی و تسعیر ارز سوال شد.
                      اعلام کردن که این از اشتباهات بازار است که به درستی آنرا متوجه نشده است.
                      گفتند که از صندوق ذخیره ارزی به عاملیت بانک ملت وام با بهره 2٪ گرفته شد که حتی اگر پرداخت آن تاخیر بیفته با این سود اندک به نفع شركت است.
                      بهشون گفتم بخاطر این تسعیر ارز تعدیل منفی نمیدهید؟ با تعجب پاسخ دادن که تعدیل منفی برای چی!!!

مجدداً اعلام کردن که ترازنامه و امید نامه شركت را به درستی متوجه نشدید.
                      گفتند که همه این ها در پیش بینی شركت آورده شده و تعدیل منفی نخواهیم داشت. ( چندین مرتبه درباره تسعیر ارزی از آنها سوال شد و چندین مرتبه اعلام کردن که همین الان شركت از 3 ناحیه توانایی اعلام تعدیل مثبت را دارد.)

6- اعلام شد که مجمع سالانه شركت 10 تیرماه است و تقسیم سود بالای 50٪ خواهیم داشت.

7- در خصوص میزان مالکیت و درصد عسلویه در پرند و سنندج سوال شد که پاسخ دادن، در این خصوص خیلی ها میپرسند، اجازه بدهید در مجمع و یا در اطلاعیه و جلسه بعدی با توضیحات کامل شرح دهیم.
                      فكر کنم نماینده نیروگاه پرند که در جلسه امروز بود، بی ارتباط با این قضیه نبود.

8-سند مالکیت قطعی زمین نیروگاه 65 هكتار است که سند مالکیت 49 هكتار دیگر به شركت اضافه شده است.
                      به قول مدیران ، عسلویه اولین و تنها نیروگاهی است که سند مالکیت قطعی دارد.

9- در خصوص ارزش جایگزینی سوال شد، اعلام کردن با توجه به شرایط امروز، ارزش جایگزینی عسلویه 1800 میلیارد تومان است.
                      یکی از حاضرین گفت که در جلسه معارفه گفته شد که ارزش جایگزینی شركت 1500 میلیارد تومان است!
                      پاسخ دادن آن زمان که در جلسه معارفه عنوان شد، نرخ و هزینه ها و طرح ها بخاطر نزدیکی به زمان عرضه بطور دقیق محاسبه نشده بود و اگر بخواهیم سیکل ترکیبی و طرح توسعه ای را در نظر بگیریم از ارقام 1800 میلیارد تومان فراتر خواهد رفت.

10 - سعی شد مطالب گفته شده در بالا، دقیق و صادقانه و با رعایت کامل امانت در گفته های مدیران ذكر شود. ( البته مطالب فنی و تخصصی در خصوص مسایل نیروگاهی گفته شد که جدا از مسایل بورسی و سهامداری است)
                      اگر کم و کاستی در نقل مطالب رخ داد، به بزرگواری خودتان ببخشید. اگر نیاز شد فایل صوتی جلسه ارائه خواهد شد.

موفق باشید.

نظر

• ebiman
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 2071

فقط از این خوشحالم که بخش زیادی از سرمایه ام را در طول این 5-6 ماه از خراب شده ای به نام بورس خارج کردم
                        مقداری از سرمایه مانده که اونم دارم کم کم خارج میکنم
                        بورسی که حامی نداشته باشه و فقط با وعده و وعید بخواهند سر سهامداران شیره بمالند به درد همون صاحبش و عمه اش میخوره

حقوقیها انگار مردند دریغ از یه ذره حمایت
                        سلام

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

مدت ها بود بازار رو مثه امروز ندیده بودم....
                          حتی اون زمان که شاخص روی 23000 بود و همه وحشت داشتن.... این رکود بازار واقعا شده مثه رکود ملک ....
                          به نظرم امسال سال پر رکودی داشته باشیم....عمده سهام بازار در کف ولی خریدار نیست براش....بازار شده ولغدر و بصادر و خودرو و حقش!....
                          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• omid_erfanimanesh
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 238

ارزش معاملات تا این لحظه 68 میلیارد تومن،بیش از 45 میلیاردش بلوک وبصادر هست...

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

خبرگزاري برره:
                              دولت برره طي اقدامي شگفت آور بورس برره را افتتاح كرد امروز در برره مذاكرات بورس ادامه دارد بالا برره و پايين برره به نتيجه برد برد فكر مي كنند مذاكرات به خاطر شيرفرهاد شش ماه تمديد گرديد

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                                خبرگزاري برره:
                                دولت برره طي اقدامي شگفت آور بورس برره را افتتاح كرد امروز در برره مذاكرات بورس ادامه دارد بالا برره و پايين برره به نتيجه برد برد فكر مي كنند مذاكرات به دليل شيرفرهاد شش ماه تمديد گرديد
                                :D
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X