امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Post
    فردا ساعت11........
    چه خبره فردا؟ :-s
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

:-/
      فردا ساعت11........

نظر

• ستاره بورس
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 80

فقط تا اون ساعت خرید نمی کنید فروش هم نکنید.(خواهشا بعد طلبکار آدم هم نشید)

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

فقط تا اون ساعت خرید نمی کنید فروش هم نکنید.(خواهشا بعد طلبکار آدم هم نشید)
          دوست من میشه واضح تر بفرمایید؟ اگه خبری چیزی دارید لطفا بفرمایید تا بقیه هم از آن بهره مند شوند. ممنون

نظر

• ستاره بورس
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 80

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
            دوست من میشه واضح تر بفرمایید؟ اگه خبری چیزی دارید لطفا بفرمایید تا بقیه هم از آن بهره مند شوند. ممنون
            من زیاد مطلب نمیزنم اگه یادتون باشه آخرین هشدار من در مورد نفروختن صدرا در اون صف فروش کذایی216تومنی بود.من نمیگم اوضاع گل وبلبله .ولی فکر نمیکنم اوضاع انقدر هم خراب باشه که بعضیها دارند دامن میزنند.کسی که الان پیشنهاد خروج میده اگه خیلی سرش میشد چهارشنبه آلارم خروج را میداد نه الان بعد 8درصد منفی.بازی کثیفی تو بازار شکل گرفته اگه میخاید خروج کنید فرصت بهتری دراختیار شما تو بازار قرار میگیره ولی بدونید خیلیها با راه انداختن جو هیجانی فروش آماده خالی کردن سهامتون هستند وتو بازار هیجانی مثبت بهتون میندازند .یادتونه برا صدرا 140تومنی چه هیجانی برا فروش درست کردند و همونها رو280تومان چه هیجان خریدی.فردا هم صبر کنید تا ساعت 11 خیلی اتفاقهای جالبی خواهد افتاد .راستی اگه اوضاع انقدر خرابه چرا فولاد ویا خساپا را کسی نتونست صف فروش کنه.لازم میدونم این حرفها واسه دل خودم بود مسئولیت خرید وفروش هر کس به عهده خودش است .ولی تامل در همه مطالب گفته شده بد نیست.یا حق

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

بنده کاملا موافقم با کلیت فرمایش شما. استراتژی من در این شرایط و شرایط مشابه تنها نظاره کردن بازاره. نه خرید و نه فروش. در زمان برگشت بازار پس از 2-3 روز بحرانی هم دقیقا سهم های محکم سریعا صف خرید خواهند شد و متاسفانه جالبی قضیه اینجاست که دوستان هیجان زده مه دو روز پیش در صف فروش سهم خود را تقدیم کردند باید در صف های خرید التماس کنند همان سهم را 8 درصد بالاتر بخرند!
              واقعا سهم های با بنیادی قوی در این شرایط بهترین گزینه خرید هستند.

نظر

• سپه
                كاربر فعال
                • Dec 2010
                • 790

والا اونایی که تو این بازار سهم می خرن یا 1-دل شیر دارن یا 2-عمر نوح یا 3-گنج قارون یا 4-مغز خ... ویا -5تحلیل عالی از سهمایی خاص

من هر چی به خودم نگاه کردم هیچ کدوم رو نداشتم ( شاید یه مقدار 4 را داشته باشم )پس فقط فروختم وچیزی نخریدم
                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• bluetooth
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 220

ساعت 11 : ترك بازار و رفتن به كوهنوردي
                  جاي شما خالي
                  [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

سپه جان با عدم خرید موافقم (چون تشخیص زمان برگشت بازار خیلی سخته) اما با فروش مخالفم چون: سهم های بد و متوسط تو این بازار صف فروش میشند و نمیشه قاعدتا فروختشون! و فقط سهم های عالی هستند که تو این بازار روون معامله میشند! که اینا سهم هایی هستند که سریع بعد از بحران صف خرید میشند و اون درصدهای منفی رو طی 2روز جبران می کنند

نظر

• سپه
                      كاربر فعال
                      • Dec 2010
                      • 790

سهمایی که فروختم
                      خروج از صدرا ( تو عمرم تا حالا از این سهم تو معاملاتم سود نکردم ) با 8-9 درصد ضرر

خکار یادم نیس چند فروختم اما اینم با 8-9 درصد ضرر

بکام یه مقداری خالی کردم

پمپ ایران انصافا تو این بازار وقتی پمپ یک وخورده ای درصد مثبت بود حیفم اومد نفروشمش (318 -319) هر چند که اخر وقت 300 هم میشد خرید نخریدم
                      ثباغ و هر چی گفتم بفروشمش دلم نیومد( اقا این 170 تومن مطمئنین dps و ای پی اس نیس )

نظر

• سپه
                        كاربر فعال
                        • Dec 2010
                        • 790

در اصل توسط bluetooth پست شده است View Post
                        ساعت 11 : ترك بازار و رفتن به كوهنوردي
                        جاي شما خالي
                        به محمود یا باراک بگی امروز 2 ساعت دیگه چی میشه

محمود که میگه ما پیروزیم ووضع عالیه اون یکیم نمی دونم اما انقد با قاطعیت گفتن ساعت 11 خبریه !!!!!!

اما بالاخره یه سیب رو که می ندازی هوا چرخای زیادی می خوره

خدا کنه بازار بهتر شه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                          سهمایی که فروختم
                          خروج از صدرا ( تو عمرم تا حالا از این سهم تو معاملاتم سود نکردم ) با 8-9 درصد ضرر

خکار یادم نیس چند فروختم اما اینم با 8-9 درصد ضرر

بکام یه مقداری خالی کردم

پمپ ایران انصافا تو این بازار وقتی پمپ یک وخورده ای درصد مثبت بود حیفم اومد نفروشمش (318 -319) هر چند که اخر وقت 300 هم میشد خرید نخریدم
                          ثباغ و هر چی گفتم بفروشمش دلم نیومد( اقا این 170 تومن مطمئنین dps و ای پی اس نیس )
                          انصافا تپمپیو منم رو 320 نزدیک بود خالی کنم اما با توجه به این که احتمالا زود باز می کنه و سودشم سریع پرداخت می کنه رفتیم بااهاش مجمع;)

نظر

• سپه
                            كاربر فعال
                            • Dec 2010
                            • 790

سپه جان با عدم خرید موافقم (چون تشخیص زمان برگشت بازار خیلی سخته) اما با فروش مخالفم چون: سهم های بد و متوسط تو این بازار صف فروش میشند و نمیشه قاعدتا فروختشون! و فقط سهم های عالی هستند که تو این بازار روون معامله میشند! که اینا سهم هایی هستند که سریع بعد از بحران صف خرید میشند و اون درصدهای منفی رو طی 2روز جبران می کنند
                            موندم به خدا مس 4 درصد منفی بخوره
                            اون شرکتی هم که مس رو تو بودجه امسالش 1.4 قیمت حالاش دیده اونم 4 درصد منفی بخوره

یاسر جان الان جو فروش اکثر ماها برج 2-3-4 امسال و که دیگه خوب یادومونه حالا کا ندارم مثه اون موقع میشه یا نه اما مار گزیده از هر چی بگی می ترسه

نظر

• سپه
                              كاربر فعال
                              • Dec 2010
                              • 790

انصافا تپمپیو منم رو 320 نزدیک بود خالی کنم اما با توجه به این که احتمالا زود باز می کنه و سودشم سریع پرداخت می کنه رفتیم بااهاش مجمع;)
                              ایشالا که افزایش سرمایه ام بده وخوب باز شه
                              تو این یکی 10درصد سود بودم !!!!!!!!!!
                              اتفاقا این یکی رو هی به خودم گفتم این که بسته میشه و از شر این بازار راحته سودشم که میگن سریع می ده احتمال افزایش سرمایه 60 درصدیشم تو این مجمع هس رو 300 بخرمش

باز گفتم پول نقد بهتره

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                                ایشالا که افزایش سرمایه ام بده وخوب باز شه
                                تو این یکی 10درصد سود بودم !!!!!!!!!!
                                اتفاقا این یکی رو هی به خودم گفتم این که بسته میشه و از شر این بازار راحته سودشم که میگن سریع می ده احتمال افزایش سرمایه 60 درصدیشم تو این مجمع هس رو 300 بخرمش

باز گفتم پول نقد بهتره
                                ان شاالله که همیشه سود کنی سپه جان
                                بله برج 4 رو یادمه دقیقا، حرفم اینه که یا باید پیش بینی کرد و 1هفته قبلش خالی کرد سهمو (که یکم سخته این) یا این که صبر کرد این چند روز ریزش شدید تموم شه لااقل تو صف خریدای بعدش فروخت:d البته میگم سمت حرفه سهم های جون دار بازاره مثل همون ملی مس، رایان، گل گهر، وصنعت و....
                                تازه هنوز اوضاع خیلی خوبه که الان! هیچ وقت صف فروش 40 میلیونی اخابرو دم مجمعش یادم نمیره! انصافا اون موقع خیلی ترسیده بودم:d

نظر

در حال کار...
                                X