در اصل توسط ستاره بورس پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postدوست من میشه واضح تر بفرمایید؟ اگه خبری چیزی دارید لطفا بفرمایید تا بقیه هم از آن بهره مند شوند. ممنون
نظر
-
بنده کاملا موافقم با کلیت فرمایش شما. استراتژی من در این شرایط و شرایط مشابه تنها نظاره کردن بازاره. نه خرید و نه فروش. در زمان برگشت بازار پس از 2-3 روز بحرانی هم دقیقا سهم های محکم سریعا صف خرید خواهند شد و متاسفانه جالبی قضیه اینجاست که دوستان هیجان زده مه دو روز پیش در صف فروش سهم خود را تقدیم کردند باید در صف های خرید التماس کنند همان سهم را 8 درصد بالاتر بخرند!
واقعا سهم های با بنیادی قوی در این شرایط بهترین گزینه خرید هستند.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
والا اونایی که تو این بازار سهم می خرن یا 1-دل شیر دارن یا 2-عمر نوح یا 3-گنج قارون یا 4-مغز خ... ویا -5تحلیل عالی از سهمایی خاص
من هر چی به خودم نگاه کردم هیچ کدوم رو نداشتم ( شاید یه مقدار 4 را داشته باشم )پس فقط فروختم وچیزی نخریدمهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
سپه جان با عدم خرید موافقم (چون تشخیص زمان برگشت بازار خیلی سخته) اما با فروش مخالفم چون: سهم های بد و متوسط تو این بازار صف فروش میشند و نمیشه قاعدتا فروختشون! و فقط سهم های عالی هستند که تو این بازار روون معامله میشند! که اینا سهم هایی هستند که سریع بعد از بحران صف خرید میشند و اون درصدهای منفی رو طی 2روز جبران می کنندإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سهمایی که فروختم
خروج از صدرا ( تو عمرم تا حالا از این سهم تو معاملاتم سود نکردم ) با 8-9 درصد ضرر
خکار یادم نیس چند فروختم اما اینم با 8-9 درصد ضرر
بکام یه مقداری خالی کردم
پمپ ایران انصافا تو این بازار وقتی پمپ یک وخورده ای درصد مثبت بود حیفم اومد نفروشمش (318 -319) هر چند که اخر وقت 300 هم میشد خرید نخریدم
ثباغ و هر چی گفتم بفروشمش دلم نیومد( اقا این 170 تومن مطمئنین dps و ای پی اس نیس )هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط bluetooth پست شده است View Postساعت 11 : ترك بازار و رفتن به كوهنوردي
جاي شما خالي
محمود که میگه ما پیروزیم ووضع عالیه اون یکیم نمی دونم اما انقد با قاطعیت گفتن ساعت 11 خبریه !!!!!!
اما بالاخره یه سیب رو که می ندازی هوا چرخای زیادی می خوره
خدا کنه بازار بهتر شههرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postسهمایی که فروختم
خروج از صدرا ( تو عمرم تا حالا از این سهم تو معاملاتم سود نکردم ) با 8-9 درصد ضرر
خکار یادم نیس چند فروختم اما اینم با 8-9 درصد ضرر
بکام یه مقداری خالی کردم
پمپ ایران انصافا تو این بازار وقتی پمپ یک وخورده ای درصد مثبت بود حیفم اومد نفروشمش (318 -319) هر چند که اخر وقت 300 هم میشد خرید نخریدم
ثباغ و هر چی گفتم بفروشمش دلم نیومد( اقا این 170 تومن مطمئنین dps و ای پی اس نیس )إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postسپه جان با عدم خرید موافقم (چون تشخیص زمان برگشت بازار خیلی سخته) اما با فروش مخالفم چون: سهم های بد و متوسط تو این بازار صف فروش میشند و نمیشه قاعدتا فروختشون! و فقط سهم های عالی هستند که تو این بازار روون معامله میشند! که اینا سهم هایی هستند که سریع بعد از بحران صف خرید میشند و اون درصدهای منفی رو طی 2روز جبران می کنند
اون شرکتی هم که مس رو تو بودجه امسالش 1.4 قیمت حالاش دیده اونم 4 درصد منفی بخوره
یاسر جان الان جو فروش اکثر ماها برج 2-3-4 امسال و که دیگه خوب یادومونه حالا کا ندارم مثه اون موقع میشه یا نه اما مار گزیده از هر چی بگی می ترسههرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postانصافا تپمپیو منم رو 320 نزدیک بود خالی کنم اما با توجه به این که احتمالا زود باز می کنه و سودشم سریع پرداخت می کنه رفتیم بااهاش مجمع;)
تو این یکی 10درصد سود بودم !!!!!!!!!!
اتفاقا این یکی رو هی به خودم گفتم این که بسته میشه و از شر این بازار راحته سودشم که میگن سریع می ده احتمال افزایش سرمایه 60 درصدیشم تو این مجمع هس رو 300 بخرمش
باز گفتم پول نقد بهترههرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postایشالا که افزایش سرمایه ام بده وخوب باز شه
تو این یکی 10درصد سود بودم !!!!!!!!!!
اتفاقا این یکی رو هی به خودم گفتم این که بسته میشه و از شر این بازار راحته سودشم که میگن سریع می ده احتمال افزایش سرمایه 60 درصدیشم تو این مجمع هس رو 300 بخرمش
باز گفتم پول نقد بهتره
بله برج 4 رو یادمه دقیقا، حرفم اینه که یا باید پیش بینی کرد و 1هفته قبلش خالی کرد سهمو (که یکم سخته این) یا این که صبر کرد این چند روز ریزش شدید تموم شه لااقل تو صف خریدای بعدش فروخت:d البته میگم سمت حرفه سهم های جون دار بازاره مثل همون ملی مس، رایان، گل گهر، وصنعت و....
تازه هنوز اوضاع خیلی خوبه که الان! هیچ وقت صف فروش 40 میلیونی اخابرو دم مجمعش یادم نمیره! انصافا اون موقع خیلی ترسیده بودم:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر