امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
    یک برداشت آزاد از نوشته طنز شما
    تا جایی که اطلاع دارم تعداد اندکی(شاید کمتر از 100 نفر) از افراد حقیقی بودند که در جریان حادثه 11 سپتامبر به جای فرار از بازار، سهام را به قول انگلیسیها "باتوم فیش" کردند. میلیاردرها ثروت 3 هفته بعد نتیجه جسارت و تدبیر آنها بود. ترجیح می دهم در پایان دوره ریاست جمهوری یکی از آن "100 نفر" باشم، شما چطور؟
    این مطلب رو توی نوشته های پرویز گیلانی خوندم
    ولی توجه کنیم که سرمایه همون چند نفر واسه جمع کردن کل بازار کافی بود پس میتونستن با حرکت خلاف جهتشون، خیلی چیزها رو 360 درجه عوض کنن
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
      جناب بربد به نظر من الان با 6 ساله پيش زمين تا اسمون فرق مي كنه اين دولتي كه روي كار اومده هيچ چيزي و هيچ كسي رو قبول نداره در ضمن بازار 6 ساله پيش با اين بازار الان خيلي فرق مي كنه اون موقع كمترين پي اي زير 9 نبود
      علی جان حتی اگر دولت با دولت فرق کنه
      زمان با ان زمان فرق کنه
      یک چیز مشترک هست
      ان هم حفظ منافع افراد راس کار هر دولتی است که با برکناری دولت مربوطه منافع خود را در خطر دیده و در صدد نقد کردن ان به هر قیمتی خواهند شد

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

جناب باربد من ديد كلي تري دارم نظام زمانه دولت قبلي منظورم زمانه خاتمي ميباشد توي خيلي از زمينه ها كوتاه اومد از جمله هسته اي چي شد ديد غربيها هر روز گستاخ تر ميشند زمانه اين دولت كوتاه نيومد به نظر من دولت بعدي دولتي هست كه توي يك سري از زمينه ها كوتاه مياد و از لحاظ سياسي اوضاع بهتر ميشه شما فرض كن يكي مثل مير حسين بشه رييس جمهور ايا باز هم بازار به هم ميريزه به نظر من نه
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• باربد
          Banned
          • Jul 2025
          • 3256

جناب باربد من ديد كلي تري دارم نظام زمانه دولت قبلي منظورم زمانه خاتمي ميباشد توي خيلي از زمينه ها كوتاه اومد از جمله هسته اي چي شد ديد غربيها هر روز گستاخ تر ميشند زمانه اين دولت كوتاه نيومد به نظر من دولت بعدي دولتي هست كه توي يك سري از زمينه ها كوتاه مياد و از لحاظ سياسي اوضاع بهتر ميشه شما فرض كن يكي مثل مير حسين بشه رييس جمهور ايا باز هم بازار به هم ميريزه به نظر من نه
          علی جان
          هر محوریتی
          یک سری اطرافیان داره
          مهم این نیست راس حرم چی بخواد مهم اینه اطرافیان چه میکنند
          یعنی حتی اگر اقای ایکس هم راس دولت باشد
          اکثر عوامل فعلی را بر کنار و مهره های جدید را بر سر کار می اورد
          این جابجایی ها برای دارایی های فعلی مهره های فعلی در ان زمان یک تهدید است
          زمان تمام دولتها بوده و الانم هست و بعدا هم خواهد بود
          این ذات سیاست است

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

جناب باربد با تمام صحبت هاي شما من موافقم ولي ولي يك چيزي و بايد هميشه مد نظر داشت و اون اينه كه هميشه اون چيزي كه همه فكر ميكنند اتفاق نمي افته همين امسال موقعي كه رهبر اعلام كرد ساله جهاد اقتصاديه و با رشدي كه ما اوله سال داشتيم و با توجه به اينكه هميشه در دوره دوم يك دولت در اين مواقع بازار مي تركونه همه مي گفتن كه بازار خوب نوني ميده ولي چنين چيزي نشد نظر من كلي بود در مورد اين نظام يعني ي جايي اين اقايون بايد و بايد كوتاه بيان حالا اون كوتاه اومدنه به نظر من دولت بعدي هست كه اين كارو ميكنه
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• PASHA
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1294

شاید امروز ویا فردا بازار کمی مثبت شود ویا به تعادل برسد
              ولی روند کلی فرسایشی است و منفی
              مگرتک سهم های کوچک وپرپتانسیل ومورد علا قه نوسانگیران
              هوا بدجوری مه آلود وکثیف است .
              هرچند برخی ازسهمها در منفی -4 ویابیشتر کمی آدم راقلقلک می دهند ولی امیدوارم باهمین تعدادسهم هایی که دارم بتوانم یک سودخوبی رابکنم .
              اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• PASHA
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1294

به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت حمل ونقل پتروشيمي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد. مديريت بازار

تواین بازار هرچه بسته ترباشید بهتراست .
                اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Jul 2025
                  • 1050

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                  این مطلب رو توی نوشته های پرویز گیلانی خوندم
                  ولی توجه کنیم که سرمایه همون چند نفر واسه جمع کردن کل بازار کافی بود پس میتونستن با حرکت خلاف جهتشون، خیلی چیزها رو 360 درجه عوض کنن
                  360 درجه؟ این یعنی همه چیز برگردد به همان نقطه اول بدون هیچگونه تغییر!
                  هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                    به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت حمل ونقل پتروشيمي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد. مديريت بازار

تواین بازار هرچه بسته ترباشید بهتراست .
                    2 روز بود تو کمین سهم نشسته بودم هیچی گیرم نیومد. حیف شد
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

سفارش خرید گذاشتن برای ثشرق از 185.3 تا 192............

نظر

• حامد24
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2532

خرید پله ی دوم ثباغ .
                        امروزم که بازار منفی بود و افتشو کرد و البته با این روندمعاملاتی بازهم خواهد کرد ولی به احتمال زیاد بازار فردا ، بازاری مثبت خواهد شد کما اینکه قبلا هم دیدیم که پشت بند هر بازار منفی ، مثبت هستش الان هم اگه نوبتی باشه نوبت بازار مثبته که فردا نصیب جو کلی بازار میشه
                        به نظر من امروز بنوعی فرصت خریده وباید نهایت استفاده رو از سهمهایی که به لطف بازار سراسر منفی در پایین ترین حد قیمتی خودشون قرار دارند برد .
                        آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/10/16, 09:54.
                        یل یاتار ، طوفان یاتار
                        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

جناب باربد با تمام صحبت هاي شما من موافقم ولي ولي يك چيزي و بايد هميشه مد نظر داشت و اون اينه كه هميشه اون چيزي كه همه فكر ميكنند اتفاق نمي افته همين امسال موقعي كه رهبر اعلام كرد ساله جهاد اقتصاديه و با رشدي كه ما اوله سال داشتيم و با توجه به اينكه هميشه در دوره دوم يك دولت در اين مواقع بازار مي تركونه همه مي گفتن كه بازار خوب نوني ميده ولي چنين چيزي نشد نظر من كلي بود در مورد اين نظام يعني ي جايي اين اقايون بايد و بايد كوتاه بيان حالا اون كوتاه اومدنه به نظر من دولت بعدي هست كه اين كارو ميكنه
                          این یک قسمت بد رقم موافقم

چند ساله دارم اینو هر روز تو تاپیکهای محتلف
                          با زبان نگارش مختلف
                          میگم
                          اما.......

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

دوستان میگم نکنه حمله کردند و ما نفهمیدیم هنوز که بازار این جوریه! نکنه الان مرده باشیم هممون؟! بازار ایرانه دیگه... سرشار از هیجان! واقعا صف فروش بعضی سهمارو که میبینم کل هیکلم علامت تعجب میشه!
                            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

خرید شتولی
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• حامد
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1490

ثباغ روتا4088 خريدارنشسته
                                زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                                اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

در حال کار...
                                X